Handig! Deze zonnebrand over make-up beschermt je gezicht

Veel vrouwen kennen het wel. Je wil het liefst de hele dag je gezicht beschermen tegen de zon, maar omdat je make-up op hebt gedaan omdat je bijvoorbeeld een feestje hebt lukt dat niet. Je hebt geen zin om daar je make-up er af te halen, een nieuwe laag zonnebrand op te smeren en opnieuw je make-up aan te brengen. Maar gelukkig is dat nu verleden tijd! Er bestaat nu zonnebrand over make-up; een transparante spray die je kan aanbrengen over je foundation, concealer en poeder. En het fijne is dat je deze daarna ook niet meer hoeft uit te smeren. Het zit meteen goed en jij kunt gelijk weer door! 

Garnier Over Make-Up Super UV

De Garnier Over Make-Up Spray is gemaakt om de gevoelige huid in elk seizoen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen. De SPF 50+ biedt een hoge bescherming en is makkelijk aan te brengen over make-up heen. De zonnebrand beschikt over Netlock Technology, waarbij er een onzichtbaar laagje wordt gevormd om de huid. Extra goede bescherming en langdurig werkzaam. 

✓ Te gebruiken over make-up
✓ Zeer hoge SPF 50 bescherming
✓ Met Netlock Technology 
✓ Hydrateert tot 24 uur lang

Zo werkt de zonnebrand over make-up:

  1. Voor de beste bescherming gebruik je eerst een sunscreen stick
  2. Zorg ervoor dat je het product minimaal 15 cm van je huid houdt
  3. Spray vervolgens de zonnebrand over je make-up heen
  4. Vermijd contact met je ogen door deze af te dekken 
  5. Blijven er toch druppels achter? Dep deze voorzichtig weg
  6. Poeder je gezicht even af om glimmen te voorkomen

Wil je liever helemaal geen foundation gebruiken? Gebruik dan een getinte zonnebrand voor je gezicht.

Spray voor je gezicht over make-up

Breng je nou zonnebrand vóór of na het aanbrengen van make-up aan? Het is natuurlijk het beste om zonnebrand op te smeren voordat je make-up aanbrengt. Zo kan de zonnebrand goed intrekken in de huid. Maar wat doe je als je een feestje of een festival in de zon hebt en je geen zin hebt om tussendoor een nieuwe laag zonnebrand aan te brengen? Dan gebruik je een zonnebrand over make-up! Dit is een spray voor je gezicht die je op kunt sprayen terwijl je make-up op hebt. De nevelspray is volledig transparant en laat je make-up niet uitlopen. Ook hoef je hem niet in te smeren. Spray en klaar! En heb je wel eens last van een verbrande hoofdhuid? Dan gebruik je een speciale zonnebrand voor je hoofdhuid. Deze zijn veelal ook beschikbaar in spray vorm. 

Zonnebrand over make-up

De zonnebrand over make-up is één van de voorzorgsmaatregelen die je kunt treffen om niet te verbranden. Verder is het ook belangrijk om alvast een laagje zonnebrand aan te brengen voordat je make-up aanbrengt. Deze laag kan goed intrekken in je huid. Denk er ook aan dat je je frequent opnieuw insmeert, vooral in de schaduw blijft en blootstelling aan de zon vooral vermijd tijdens de warmste uren van de dag. Ook al gebruik je een zonnebrandproduct, het is belangrijk om over het algemeen niet te lang in de zon te blijven. Wil je toch bruin worden? Gebruik dan de beste zonnebrand met bronzer voor een sunkissed gebruinde huid. Dan hoef je nooit meer de zon in! 

Aanbevolen artikelen