Sneller bruin worden met zonnebrand met bronzer

zonnebrand met bronzer

Waarom zou je alleen een zonnebrand kopen die maar één functie heeft? Tegenwoordig kan één product meerdere functies hebben, zoals zonnebrandcrèmes. Veel mensen hebben de wens om snel bruin te worden, dus is bescherming en het bronzen van de huid gecombineerd in één product: zonnebrand met bronzer. Deze zonnebrandcrèmes beschermen goed tegen schadelijke uv-straling, maar geven je ook gelijk een bruinere teint. Super handig! Een voorbeeld is zonnebrand van Australian Gold. Dit merk heeft meerdere fijne zonnebrandcrèmes met bronzer uitgebracht. Maar er zijn nog veel meer merken die dit handige product hebben opgenomen in hun productlijn!

Waarom een zonnebrand met zelfbruiner gebruiken?

  • Beschermt je huid goed tegen de zon
  • Verzorgende ingrediënten voeden je huid
  • Zorgt voor het opbouwen van een egale teint
  • Sneller bij je gewenste bruine kleur komen

Beste zonnebrand met bronzer

Bescherm én kleur je huid op een natuurlijke manier met deze zonnebrandcrèmes met bronzer.

zonnebrand met bronzer
Bol.com
Australian Gold SPF 30 Zonnebrand Lotion met Bronzer

Favoriet van veel zonaanbidders! Deze lotion met bronzer heeft een zeer aangename, zomerse geur en is geschikt voor het lichaam.

Bol.com
Bondi Sands Protect & Tan
SPF15
Zonneolie

Zelfbruinende olie voor het snel opbouwen van een goudbruine teint. Beschermt ook tegen UV-straling met een SPF 15.

zonnebrand met zelfbruiner
Bol.com
Collistar SPF 15 Supertan Dry Oil Zonbescherming

Een droge, verzorgende olie die zorgt voor een super snelle bruine teint op je lichaam. Bescherming tegen zon en zeezout.

Zonnebrand die het bruin worden versneld

Met deze zonnebrandcrèmes word je extra snel bruin door bruinversnellers.

zonnebrand die het bruin worden versneld
Bol.com

Voor een prachtige bruine teint terwijl je ligt te zonnen. Ook hydrateert deze olie je huid door de verschillende oliën die erin verwerkt zitten.

Bol.com
Collistar SPF 6 Ultra Rapid Sun Tanning Treatment 

Bruiningsversneller waardoor je jouw gewenste teint veel sneller zal bereiken! Heeft daarnaast ook een vochtregulerende en anti-age werking.

zonnebrand bronzer
Douglas
Lancôme Soleil Bronzer Smoothing Protective Cream BB Cream

Een beschermende lotion dat het gezicht gelijk een gelijkmatige teint geeft. Luchtige textuur met zijdezachte finish.

Versnel het bruiningsproces

Wil jij het bruiningsproces dus graag versnellen, dan is zonnebrand met zelfbruiner de oplossing. De bronzer zorgt er namelijk voor dat je huid op een natuurlijke manier een bruinere teint krijgt. Ideaal voor als je bijvoorbeeld niet spierwit op het strand wil liggen. In een zonnebrand met bronzer zit namelijk DHA (dihydroxyaceton) verwerkt dat reageert met eiwitten in de bovenste laag van je huid. Dit zorgt ervoor dat je huid verkleurt. Het is geheel ongevaarlijk en dus een perfecte ’truc’ om bruiner te lijken. Een zonnebrand met bronzer zorgt ervoor dat je egaler bruin kan worden dan zonder bronzer. Heb je een lichte huid en kom je na een lange winter net weer buiten? Gebruik dan eerst een aantal keer gewone zonnebrand en stap daarna pas over op een zonnebrandcrème met bronzer. 

Extra tips voor bescherming tegen de zon

  • Wil je graag je gezicht een bruinere kleur geven? Gebruik een zonnebrand met bronzer voor je gezicht of meng zelfbruiner druppels met een dagcrème met SPF. Bepaalde bruiningsdruppels kun je voor gezicht én lichaam gebruiken. Meng een aantal druppels met je dagcrème of zonnebrandcrème om ze de eigenschappen van een zonnebrand met bronzer te geven. 
  • Bouw een kleur op door vaker zonnebrandcrème met zelfbruiner te gebruiken. Smeer jezelf bijvoorbeeld elke keer na het douchen in, zodat je teint niet vervaagd. Gebruik op de eerste dag 3 à 4 druppels om je teint te versterken en gebruik daarna 1 à 2 druppels per keer om je gloed zo goed mogelijk te behouden. 
  • Vind jij het belangrijk dat je huid goed verzorgt wordt en er goed uit ziet? Bekijk ook eens of een bodylotion met shimmer iets voor jou kan zijn. Een hydraterende bodylotion met glitters erin verwerkt geven een heerlijk glowy effect voor een fluweelzachte en glanzende huid.
  • Smeer je regelmatig in wanneer je gaat zonnen. Bescherming tegen schadelijke uv-straling is enorm belangrijk. Het is namelijk bewezen dat deze straling je huidkanker kan bezorgen. Bescherm jezelf dus altijd extra goed!

Aanbevolen artikelen