Dit zijn de 7 beste wafeltangen voor je haar

wafeltang

Wafels in je haar zijn weer helemaal terug! Waar vroeger kleine wafels in je haar helemaal hip waren, mogen ze nu wat subtieler en grover zijn. Je kunt wafels in je haar maken met kleine vlechtjes, maar het is veel makkelijker om hiervoor een speciale wafeltang te gebruiken. Met een normale stijltang of krultang krijg je dit namelijk niet voor elkaar. Een wafeltang heeft speciale platen die een wave effect in je haar creëren. Eén haarlok bewerk je meerdere keren met een waver krultang van boven tot beneden. Dit herhaal je iedere keer op een andere haarlok. Op deze manier creëer je overal in je haar hetzelfde gewafelde effect. Ben je benieuwd naar de beste wafeltangen voor je haar? Hier komen ze!

wafeltang
Bol.com

BaByliss The Crimper 2165CE Wafeltang

De BaByliss krultang is over het algemeen erg geliefd, maar deze wafeltang van hetzelfde merk is dat ook! Het merk staat erom bekend dat zij kwalitatieve haarstyling tools produceren voor een relatief goede lage prijs. Met deze waver krultang maak je prachtige wafelkrullen. Er zitten 10 verschillende temperatuurstanden op tussen de 120 en 210 °C. Er zit een keramische coating op voor hittebescherming. Met de tang kun je kleine waves maken. Voor grotere golven gebruik je een golven krultang.

✓ Wafeltang met keramische coating
✓ Voor zachte golven & beach waves
✓ Temperatuur: tussen 120 en 210 °C

wafeltang
Bol.com

Toivo Wafeltang HS31 ProCare

Wil je prachtige beach waves creëren, dan kun je ook deze wafeltang gebruiken van Toivo. Bij deze tang zit een 360 graden meedraaiende kabel. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker en sneller je haar kunt krullen, zonder dat je van grip moet wisselen. Super handig! De tang is binnen 30 seconden op temperatuur en klaar om te gebruiken. Ook produceert de waver krultang negatieve ionen. Dit zorgt voor glanzende lokken die lang in model blijven. De temperatuur is in te stellen van 140 tot 220 °C.

✓ Wafeltang met 360 graden meedraaiende kabel
✓ Geschikt voor zowel dun als dik haar
✓ Temperatuur: tussen 140 en 220 °C

wafeltang
Bol.com

Remington ProLuxe Wave Krultang

Je hebt vast al wel eens van de Remington krultang gehoord. Maar dit merk heeft ook een hele fijne wafeltang in het assortiment! En nog een speciale ook, aangezien je met deze tang maar liefst 4 verschillende wavy styles in je haar kunt creëren. Met een draaiknop kun je de diepte van de waver veranderen, zodat je ook van look kunt veranderen. Binnen 30 seconden is het apparaat op temperatuur en klaar om te gebruiken. Er zit een 3 meter lang draaibaar snoer bij en de tang maakt gebruik van intelligente opiheat technologie. 

✓ Wafeltang met verstelbare draaiknop
✓ Creëert 4 verschillende wavy styles
✓ Temperatuur: maximaal 210 °C

waver krultang
Haibu

BaByliss Pro 60 mm Wafeltang

Deze wafeltang van BaByliss beschikt over zwevende platen die drie keer zo hard en sterk zijn als andere tangen uit deze categorie. Het resultaat zijn perfecte waves die lang blijven zitten. De temperatuur is in te stellen op vijf verschillende warmtestanden. Het apparaat is makkelijk in gebruik door het meedraaiende snoer van 2,70 meter. Met deze waver krultang kun je hele kleine waves maken in je haar. Ideaal voor wanneer je naar een festival of feestje gaat!

✓ Wafeltang voor kleine waves in je haar
✓ Met zwevende platen die extra sterk zijn
✓ Temperatuur: tussen 140 en 230 °C

waver krultang
Bol.com

BaByliss Pro Titanium Waver Krultang

Wil jij grove beach waves creëren in je haar? Daar is deze wafeltang perfect voor! De haarstyling tool beschikt over een antislip handvat, een 2,70 meter lang, meedraaiend snoer en maar liefst 23 verschillende temperatuurstanden van 140 tot 220 °C. Het resultaat zijn grove wave krullen die perfect zijn voor een casual gelegenheid. De tang schakelt automatisch uit wanneer deze al een tijdje niet in gebruik is. Lekker veilig! En zo hoef je niet meer na te denken wanneer je het huis al verlaten hebt, of je de tang aan hebt laten staan of niet. 

✓ Wafeltang voor grove beach waves
✓ Schakelt zichzelf automatisch uit
✓ Temperatuur: tussen 140 en 210 °C

wafeltang haar
Bol.com

Mellian Wafeltang 3-delige Waver Krultang

Wil jij met je wafeltang ook perfecte krullen kunnen maken? Met dit apparaat is dat mogelijk! Bij deze waver krultang zitten namelijk 2 krultang opzetstukken van 32 mm & 25 mm. Naast deze opzetstukken zit er ook een hittebestendige handschoen bij en een luxe box. Met deze tang creëer je de beste waves én krullen van salonkwaliteit. Er zit een LCD-scherm op waarop je de temperatuurstand kunt zien en er zit ook een 360 graden draaibaar snoer bij, zodat de haartool gemakkelijk in gebruik is. 

✓ Wafeltang met 2 extra krultang opzetstukken
✓ Creëert waves en krullen van salonkwaliteit
✓ Temperatuur: tussen 60 en 220 °C

Bol.com

Bombé Waver Wafeltang Baby Pink

Krijg jij niet de juiste waves met een krultang? Gebruik dan deze wafeltang waarmee je glanzende beachy waves kunt maken in een paar minuten. Deze waver krultang beschikt over een LCD scherm, 25 mm cilinders voor een speelse look en een 360 graden draaibaar snoer. Op de platen zit toermalijn keramisch glazuur voor een glanzende finish van je waves. Tevens wordt er een borstel, haar clips en een handschoen bijgeleverd. De tang is binnen 60 seconden klaar voor gebruik.

✓ Wafeltang met 25 mm cilinders 
✓ Creëert golvend haar met een speelse look
✓ Temperatuur: tussen 80 en 210 °C

Aanbevolen artikelen