Handig! 5x de fijnste sunscreen sticks voor je gezicht

sunscreen stick

Dat eindeloze sprayen en insmeren van je zonnebrandcrème; eigenlijk is iedereen daar wel helemaal klaar mee. Vooral als je ook nog kinderen hebt, die zich niet zo makkelijk laten insmeren. Gelukkig is dat nu verleden tijd met de sunscreen stick! De naam zegt het al: het is zonnebrand in de vorm van een stick. Deze hoef je dus niet te sprayen en uit te smeren, maar hoef je alleen met een paar streken op je huid aan te brengen. Op deze manier wordt het aanbrengen van zonnebrandcrème op je gezicht of op je kinderen wel erg makkelijk! In dit artikel heb ik de beste sticks voor je op een rij gezet. 

sunscreen stick
Bol.com

Clarins Invisible Sun Care Stick SPF 50

Clarins mag zich de beste sunscreen stick noemen, omdat deze de meest positieve online reviews krijgt. Gebruikers zijn zeer te spreken over het gemak waarmee je deze zonnebrand stick kunt aanbrengen en het feit dat deze geen strepen achterlaat. Door de SPF 50+ kun je ook een goede zonbescherming verwachten. Het product is geschikt voor alle huidtypes. Misschien is deze een beetje aan de prijzige kant, maar dat is de stick zeker waard!

sunscreen stick
Bol.com

Beauty of Joseon Matte Sunstick SPF 50+

Deze sunscreen stick van Beauty of Joseon ging helemaal viraal op social media. En dat is niet voor niets! De stick is speciaal ontworpen om het aanbrengen van zonnebrandcrème nog gemakkelijker te maken. Je kunt deze gebruiken als zonnebrand over make-up en je huid wordt ook niet vettig wanneer je hem opsmeert. Het product heeft juist een matte finish en laat geen witte zweem achter. Gebruik dagelijks en breng elke 2 tot 3 uur opnieuw aan. 

zonnebrand stick
Bol.com

CeraVe Minerale Zonnebrand Stick SPF 50

Het merk CeraVe heeft niet alleen een hele fijne getinte zonnebrand voor je gezicht, maar ook een sunscreen stick die optimale UV-bescherming biedt. Het product is geformuleerd met drie essentiële ceramiden die de natuurlijke barrière herstelt van de huid. De zonnebrand stick is 40 minuten waterbestendig en is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid. Het microfijne zinkoxide beschermt krachtig tegen de zon. Het is een handige, lichtgewicht zonnebrandcrème.

zonnebrand stick
Bol.com

Marc Inbane Sunscreen Stick SPF 50 – Cool White

De sunscreen stick van Marc Inbane kun je heel eenvoudig aanbrengen op je neus, oogcontouren, littekens, pigmentvlekken en je voorhoofd. Ook ideaal voor sporters en kinderen. Het is bovendien een zonnebrand zonder parfum en siliconen en is daarmee geschikt voor ieder huidtype. Er zitten ook natuurlijke antioxidanten en vitaminen in die een boost geven aan je huidconditie. Deze zonnebrand stick voor je gezicht is verkrijgbaar in twee kleuren: Cool White en Blushing Pink. 

Douglas

Douglas Sun Protection Sunscreen Stick SPF 50

Zoek je een goedkoop alternatief? Dan is deze sunscreen stick van de Douglas ideaal voor jou! Het product biedt een hoge zonbescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen en is ook ideaal voor sportieve activiteiten. Verrijkt met voedende ingrediënten die je huid hydrateren. De stick biedt directe zonbescherming, zodat je niet hoeft te wachten voordat je in de zon gaat. Door de praktische vorm kun je de zonnebrand stick gemakkelijk aanbrengen op je gezicht.

Aanbevolen artikelen