Stijltang van Dyson: dit zijn de voor- en nadelen

Je staat op het punt om de stijltang van Dyson te kopen. Omdat het apparaat een tikkeltje prijzig is, kan het moeilijk zijn om de beslissing te maken. Er kleven namelijk nogal wat voor- en nadelen aan de Dyson Corrale Stijltang. In deze blog zetten wij daarom alle plus- en minpunten op een rij, zodat jij makkelijker een beslissing kan maken! Hiervoor hebben wij heel wat reviews en ervaringen gelezen van mensen die de stijltang van Dyson gebruiken. Hoe tevreden zijn zij over deze goede stijltang die je ook kunt gebruiken zonder snoer? Op basis daarvan hebben wij een antwoord gevonden op de vraag of de Dyson Corrale Stijltang het geld waard is. 

De voor- en nadelen

✓ Stijltang met prachtig modern design
✓ Tot 30 minuten draadloos te gebruiken
✓ Minder haarschade door warmteregelaar
✓ Minder hitte nodig door flexibele platen
✓ Binnen enkele seconden op temperatuur
✓ Je haar blijft lang in model zitten
✓ Creëert stijl haar, maar ook mooie krullen

– De stijltang is best prijzig
– Kan zwaar in de hand liggen

Dit is hoe de stijltang werkt

De stijltang van Dyson is zeer makkelijk in gebruik. Zorg dat de stijltang altijd eerst helemaal is opgeladen voordat je hem gebruikt. Op de OLED-display kun je zien op welke temperatuur je hem hebt ingesteld en kun je ook het accuniveau aflezen. Je kunt de stijltang op drie verschillende temperatuurstanden zetten, namelijk 165 °C, 185 °C en 210 °C. Het ligt aan de dikte van je haar welke temperatuurstand het beste resultaat geeft. Pak vervolgens een lok en laat deze door de platen heen glijden. De draadloze stijltang heeft flexibele platen. Deze passen zich aan om het haar op de beste manier te verzamelen. Ook zit er een intelligente warmteregeling op. Deze reguleert de temperatuur van de platen zo’n 100 keer per seconde. Omdat er minder hitte nodig is, zorgt dit bij elkaar voor 50% minder haarschade en haarbreuk. Wauw! Je kunt de stijltang met én zonder snoer gebruiken. Door de krachtige batterij die er in zit kun je de Dyson Corrale wel tot 30 minuten draadloos gebruiken. Het apparaat levert dan dezelfde prestaties als een stijltang mét snoer. 

De ervaringen van anderen 

Dat belooft heel veel goeds dus! Maar wat vinden de gebruikers eigenlijk van het product? Om deze vraag te beantwoorden hebben wij een heleboel reviews en ervaringen gelezen van mensen die de Dyson Corrale hebben uitgeprobeerd. Wat ons opvalt is dat verreweg de meeste mensen ontzettend positief zijn. Wat zij vooral aangeven is dat je met de stijltang binnen no time een glad resultaat creëert. Ook blijft het haar langer goed in model zitten dan wanneer je een ‘normale’ stijltang gebruikt. Daarnaast geven zij aan dat je haar er heel zacht van wordt en de stijltang binnen een paar seconden al is opgewarmd en klaar is voor gebruik. Echter zijn er ook een paar negatieve reviews te vinden. Deze mensen geven aan dat de Dyson Corrale zwaar aanvoelt en het stylen van het haar hierdoor geen pretje is. Ook geven heel veel mensen aan het product heel veel geld kost. 

Dyson Corrale (Grijs)

Dyson Corrale (Paars)

Dyson Corrale (Roze)

Dyson Corrale (Rood)

Is de Dyson Corrale Stijltang het geld waard?

Na ons uitgebreide onderzoek kunnen wij hier volmondig JA op zeggen! Mits je het geld ervoor over hebt. Je krijgt namelijk waar voor je geld. Het is een design stijltang die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook doet wat het belooft. De draadloze functie maakt het apparaat al helemaal handig in gebruik. Ook krijg je er niet alleen een stijltang, maar ook een oplaadstation, hittebestendige reisetui en een 360° draaibaar, magnetisch snoer bij. Oftewel: de Dyson Corrale is een topkwaliteit product. Het is aan jou of je het geld eraan wilt besteden of niet. Maar één ding is zeker: een betere stijltang vind je niet!

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een stijltang van Dyson?

De Dyson Corrale stijltang kost 449,-

Hoe lang moet de Dyson stijltang opladen?

De Dyson Corrale is binnen 70 minuten opgeladen. Daarna kun je hem 30 minuten gebruiken.

Is de Dyson stijltang goed voor je haar?

Ja! Het is een professionele stijltang dat zorgt voor 50% minder haarschade en haarbreuk. Dit komt door de flexibele platen die zich aanpassen aan je haar en de warmteregelaar die erop zit. Zo wordt de stijltang nooit té warm.

Waar kan je de stijltang van Dyson kopen?

Let op! Koop alleen een Dyson stijltang bij officiële verkooppunten, zoals de Bijenkorf en John Beerens.

Aanbevolen artikelen