6x de meest gewilde stijlborstels van het moment

stijlborstel

Een stijlborstel is een haarstyling tool die is ontworpen om het haar glad te maken en te stijlen, zonder dat er een goede stijltang aan te pas komt. Het lijkt op een gewone haarborstel, maar bevat hitte-elementen die het haar stijl maken terwijl je je haar borstelt. Stijlborstels zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen je veel tijd besparen bij het stijlen van je haar. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in secties verdelen en de stijlborstel hier overheen borstelen, vanaf de wortels tot de uiteinden. Hou de borstel niet te lang op dezelfde plek om schade aan het haar te voorkomen. Hoewel stijlborstels minder schade aan het haar veroorzaken dan stijltangen, gebruiken ze nog steeds hitte en kunnen ze het haar alsnog beschadigen. Gebruik daarom altijd een hittebeschermer voordat je begint met stijlen en vermijd overmatig gebruik. 

beste stijlborstel
Bol.com

Philips StyleCare Essential Stijlborstel

De beste stijlborstel met de meest positieve review is de Philips StyleCare Essential Borstel. Deze haarstyling tool is voorzien van een Toermalijn-keramische laag die je haar beschermt tegen de hitte en zorgt voor glad, glanzend en pluisvrij haar. De ThermoProtect-Technologie zorgt voor een constante temperatuur om oververhitting te voorkomen. Er zitten twee temperatuurstanden op: 170°C en 200°C. Ook is de borstel gebruiksklaar binnen 50 seconden. 

✓ Temperatuur: 170°C en 200°C
✓ Meest positieve reviews op Bol.com
✓ Voorzien van Toermalijn-keramische laag

Bol.com

BaByliss Air Style Multistyler

Als je niet alleen op zoek bent naar een stijlborstel, maar ook naar andere manieren om je haar te stylen, dan is deze multistyler wellicht een optie! Deze borstel beschikt over meerdere opzetstukken, waardoor het naast een stijlborstel ook een föhnborstel kan zijn die wat meer volume kan geven aan je haar. Er zit ook een blaasmond bij die je haar kan laten drogen en een conisch opzetstuk voor een springerige slag in het haar. Deze borstel heeft ook heel veel positieve reviews. 

✓ Twee temperatuurstanden
✓ Veel positieve reviews op Bol.com
✓ Multistyler met meerdere opzetstukken

stijlborstel
Bol.com

BaByliss Smoothing Heated Brush Stijlborstel

Dit bekende merk beschikt niet alleen over BaByliss stijltangen, maar ook over BaByliss stijlborstels! Deze Smoothing Heated Brush is misschien nog wel de meest populaire stijlborstel van dit merk. Hiermee maak je je haar stijl mét een beetje volume. De borstel beschikt over een unieke combinatie van drie verschillende borstelpinnen: verwarmde keramische borstelpinnen, flexibele borstelpinnen en harde borstelpinnen. Deze zorgen samen voor een optimaal resultaat. Door ionentechnologie word je haar pluisvrij en nóg gladder. 

✓ Temperatuur: 160°C, 180°C en 200°C
✓ De oppervlakte van de stijlborstel is extra groot
✓ Geavanceerd verwarmingselement

stijlborstel
Bol.com

ISO Professional Elektrische Stijlborstel

Deze stijlborstel van ISO is een unieke styling brush waarmee je je haar mooi kan stijlen. Door ionentechnologie wordt je haar pluisvrij gemaakt en wordt je haar niet statisch. De infrarood technologie zorgt ervoor dat de warmte dieper in je haar dringt en je haar langer stijl blijft. De styling brush is verstelbaar van 80°C tot 230°C en is daardoor geschikt voor ieder haartype; van dun tot dik. Ook fijn: er zit een easy grip op waardoor de borstel makkelijk in je hand ligt. 

✓ Temperatuur: 80°C tot 230°C
✓ Ionentechnologie en infrarood technologie
✓ Automatische uitschakelstand

stijlborstel
Bol.com

Revamp Progloss Warmteborstel

Ook deze stijlborstel is een soort multistyler. Je kunt hiermee namelijk je haar drogen, borstelen, stylen en vormgeven. Er zitten drie verschillende hitte-en luchtstanden op en de keramische borstelharen beschikken over een Progloss coating. Deze geeft een natuurlijke glans aan je haar en zo wordt je haar ook beschermd tegen de hitte. Ionen technologie zorgt voor pluisvrij haar en de stijlborstel heeft een compact, lichtgewicht design. 

✓ Temperatuur: 0°C tot 210°C
✓ Progloss coating voor glanzend haar
✓ Ionen technologie & keramische borstelharen

Bol.com

Remington Keratin Protect Stijlborstel

Last but not least moeten we je nog even vertellen over deze Remington stijlborstel. Deze unieke borstel is verrijkt met keratine en amandelolie voor nóg sterker en gezonder haar. De Keratin Protect Straight Brush is een stijltang en borstel in één en is speciaal ontworpen voor tijdbesparend stijlen. Met drie temperatuur instellingen tot 230°C kun je de temperatuur precies afstemmen op je haartype. Door ionentechnologie blijft je haar pluisvrij en de grote keramische borstelt zijn gemaakt om je haar in één keer te stijlen. 

✓ Temperatuur: 150°C , 190 °Cen 230°C
✓ Grote keramische borstels om in één keer te stijlen
✓ Keramische coating verrijkt met keratine en amandelolie

Aanbevolen artikelen