getinte dagcrème

Samenwerken

Beautyfavorieten.nl is opgericht in 2021. Het is een website waarop je een verzameling vind van de beste beauty producten. Van de beste haarstyling tools en beauty cadeaus tot gezichtsverzorging en nieuwe beauty merken. Wat deze website uniek maakt, zijn de topposities in Google. Door mijn achtergrond als SEO-specialist en online marketeer weet ik precies hoe ik blogs moet schrijven die scoren in Google. En doe ik mijn uiterste best om een goede website autoriteit op te bouwen.

Dit zijn de mogelijkheden

De onderstaande opties zijn de meest voorkomende vormen van een samenwerking. Mocht je op een andere manier willen samenwerken of een combinatie van een paar opties willen hebben, dan sta ik open voor je ideeën! Stuur je e-mail via het contactformulier of naar info@beautyfavorieten.nl.

Een gastblog aanleveren

Het is mogelijk om zelf een gastartikel te schrijven en te laten publiceren op Beautyfavorieten.nl. Neem contact op voor de voorwaarden en de mogelijkheden. Goed om te weten: Beautyfavorieten.nl heeft op dit moment een DA van 15. 

Een blog laten schrijven

Op Beautyfavorieten verschijnen wekelijks nieuwe blogs over de beste beauty producten. Wil jij een artikel of review door mij laten schrijven over jouw product? Dat is mogelijk! Ik schrijf vaak SEO geoptimaliseerde blogs, dus je hebt ook nog eens kans dat dit artikel hoog in Google terecht komt. 

Een premium plaatsing

De kans is groot dat je Beautyfavorieten.nl bent tegengekomen via Google. Mijn website heeft namelijk veel goede posities op het gebied van beauty gerelateerde producten. Heb je een bestaand artikel gezien waar je jouw product wil laten toevoegen? Informeer naar de mogelijkheden.

Affiliate marketing

Beautyfavorieten is een affiliate website. Hiervoor ben ik aangesloten bij een aantal affiliate netwerken waar ik samenwerk met veel bedrijven uit de beauty branche. Heb jij een interessant affiliate programma dat aansluit op mijn aanbod? Neem dan contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden.