getinte dagcrème

Dit zijn de mogelijkheden

De bovenstaande opties zijn de meest voorkomende vormen van een samenwerking. Mocht je op een andere manier willen samenwerken, dan sta ik open voor je ideeën! Stuur je e-mail via het contactformulier of naar info@beautyfavorieten.nl.

Affiliate marketing

Beautyfavorieten is een affiliate website. Hiervoor ben ik aangesloten bij een aantal affiliate netwerken waar ik samenwerk met veel bedrijven uit de beauty branche. Heb jij een interessant affiliate programma dat aansluit op mijn aanbod? Neem dan contact op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

Een blog laten schrijven

Op Beautyfavorieten verschijnen wekelijks nieuwe blogs over de beste beauty producten. Wil jij een artikel door mij laten schrijven over jouw product? Dat is mogelijk! Ik schrijf vaak SEO geoptimaliseerde blogs, dus je hebt ook nog eens kans dat dit artikel hoog in Google terecht komt. 

Vermelding op een pagina

De kans is groot dat je Beautyfavorieten bent tegengekomen via Google. Mijn website heeft namelijk veel topposities met beauty gerelateerde producten, zoals haarstyling tools en beauty cadeaus. Heb je een bestaand artikel gezien waar je jouw product wil laten toevoegen? Dat is mogelijk! 

Een link ruilen

Heb jij zelf een beauty/gezondheid/lifestyle gerelateerde website? En wil je graag een link ruilen voor een betere positie in Google? Neem contact op, dan bespreken we de mogelijkheden. Beautyfavorieten.nl heeft momenteel een DA van 13.

Zelf een gastartikel schrijven

Zelf een gastartikel schrijven en publiceren op Beautyfavorieten.nl is niet mogelijk. Ik schrijf al de artikelen die op deze website worden gepubliceerd zelf. Wellicht sta je open voor een andere vorm van samenwerken, zoals een link ruilen of een vermelding op een pagina.