7x rugmassage apparaten voor ontspannen spieren

rugmassage apparaat

Lange dag op je werk gehad? Of ben je sowieso wel toe aan ontspanning? De spieren in je rug kunnen wel eens vastzitten. De grootste oorzaak is vaak stress. Met een rugmassage apparaat kun je een moment voor jezelf nemen om weer helemaal tot ontspanning te komen. Er zijn diverse rugmassage apparaten die kunnen helpen om de spieren weer losser te maken. Zo heb je bijvoorbeeld massage pistolen, massagekussens of klopmassage apparaten. Vaak kun je zelf wel bepalen welk apparaat jou het fijnst lijkt. Gelukkig zijn er veel mensen al geweest die zo’n apparaat hebben aangeschaft. Zo kun je de beoordelingen doorspitten op zoek naar kritische punten of juist lovende feedback. Om het je makkelijker te maken hebben wij een aantal goede rugmassage apparaten met goede beoordelingen voor je op een rij gezet! En voor meer massage inspiratie bekijk je ook ons artikel over gezichtsmassage apparaten

rugmassage apparaat
Bol.com

Northgun Professioneel Massage Pistool

Je hebt vast wel eens van een massage gun gehoord! Dit massage pistool bevordert de doorbloeding van spieren na bijvoorbeeld een zwarte training. Ook kun je dit rugmassage apparaat gebruiken voor het ontspannen van vaste rugspieren. Er zitten vijf verschillende massage koppen bij, waarvan de Spinal Head geschikt is voor je rugspieren. De Round Head is geschikt voor pijnlijke spieren na het sporten. De Bullet Head is voor gewrichten en spierknopen. De Flat Head is voor extra massage en de Air Plug Head is geschikt voor alle spieren en gewrichten. Ook heeft het apparaat vijf verschillende snelheidsstanden. 

Bol.com

Massagerr Mini Massage Gun

Wil je liever niet zoveel uitgeven aan een rugmassage apparaat? Dan is deze mini massage gun wellicht perfect voor jou! Dit apparaat geeft ook een klopmassage, alleen is deze net zo klein als een iPhone. Ook is de tool opmerkelijk stil. Het apparaat is geschikt voor het wegsmelten van spanning, het verminderen van spierpijn en spierstijfheid en het herstellen van de bloedsomloop. Het rugmassage apparaat heeft vier snelheidsniveaus en vier massage koppen. De U-vorm massage kop is geschikt voor het masseren bij de ruggegraat, de nek en andere grotere spieren. De mini massage gun gaat wel tot 2 uur mee!

rugmassage apparaat
Bol.com

LifeGoods Shiatsu Rugmassage Apparaat

Wil jij liever een massage apparaat dat speciaal voor je rug, schouder en nek is gemaakt? Dit massagekussen beschikt over acht verschillende roterende Shiatsu massagekoppen die je kan gebruiken om alle spieren in je rug los te maken! Er zit ook een warmtefunctie op en er zijn drie intensiteitsstanden. Ook zitten er armlussen aan, dus je hoeft het kussen niet per se aan je stoel te bevestigen. Het warmte elementen wordt maximaal 40°C. Deze functie is ook erg fijn voor je rugspieren. Let op: dit rugmassage apparaat is niet draadloos!

rugmassage apparaat
Bol.com

Shiatsu Rugmassage Apparaat

Je kunt natuurlijk ook een heerlijk massage kussen kopen zonder armlussen! Dit rugmassage apparaat kun je gebruiken voor je nek, schouders en rug. Je kunt hem op je (bureau)stoel bevestigen met de verstelbare riem die erop zit. Zo kun je je blijven focussen op je werk terwijl het kussen op z’n plek blijft zitten! Het apparaat is uitgerust met vier knedende, roterende massagekoppen. Je spieren worden diep gemasseerd en de spanning zal langzaam wegtrekken. Om het kussen nóg luxer te maken, zit er ook een warmtefunctie op. Om overstimulatie van je spieren te voorkomen, schakelt het apparaat zich automatisch uit na 15 minuten. 

Bol.com

RX Goods Professioneel Klopmassage Apparaat

Dit draadloze rugmassage apparaat geeft je spieren een klopmassage. Je kunt hem gebruiken voor je rug, nek, schouders, maar ook je armen, benen en voeten. Je kunt het apparaat instellen op zes verschillende snelheden en er zitten ook zes verschillende opzetstukken bij. Voor elke spier of lichaamsdeel kun je een ideale massagestand gebruiken. Je gebruikt het rugmassage apparaat voor een intensieve massage na het sporten of voor een rustgevende massage na bijvoorbeeld een drukke dag. Extra fijn: het apparaat kun je bedienen met een afstandsbediening en je kunt hem draadloos gebruiken!

Bol.com

LifeGoods Rugmassage Apparaat

Wil je je hele rug tegelijkertijd masseren? Dat kun je doen met dit massagekussen! Deze kun je bevestigen op je (bureau)stoel voor een snelle, diep knedende massage. Heb je specifiek last van je onderrug of bovenrug? Je kunt instellen om alleen dit deel te masseren, maar er zit ook een stand op voor je gehele rug. Ook je heupen en bovenbenen hoef je niet over te slaan. Het zitvlak van het rugmassage apparaat bevat namelijk ook massagekoppen. Ook fijn: er zit een warmtefunctie op. Je kunt zelf kiezen of je deze aan- of uit wilt zetten. Je kunt het apparaat op een bank, fauteuil, kantoorstoel of gewone stoel gebruiken. 

Bol.com

Blauwe Backstretcher

Mocht je alleen je rug willen stretchen en stimuleren, dan kun je deze rug stretcher gebruiken. Perfect als je bijvoorbeeld last hebt van je onderrug of een stijve rug na het slapen. Deze stretcher helpt bij de pijn, maar maakt je rug ook flexibeler en sterker. Er is geen stroom of batterij nodig, dus je kunt hem overal gebruiken. Er zitten ook een aantal acupunctuur punten op om je rug extra te stimuleren.  Dit is ook verreweg de meest goedkope rugmassage apparaat die je kunt aanschaffen. Dat is het proberen wel waard!

Aanbevolen artikelen