Rituals Summer of Joy Box: inhoud, prijs, ervaringen en meer

rituals summer of joy

Aan het begin van de zomer ligt er elk jaar een nieuwe limited edition adventskalender van Rituals in de schappen. Namelijk de Rituals Summer of Joy Box! Een giftbox voor jezelf óf een ander vol zomerse verwenproducten. De inhoud helpt je voor te bereiden op een soulful-living ervaring, bijvoorbeeld de zomervakantie of een andere belangrijke gebeurtenis waarbij je volop in het moment wil zijn. Start een 13-daagse reis en open iedere dag een cadeau die je helpen jezelf meer aandacht te geven en je leven te transformeren. In dit artikel krijg je meer te weten over de inhoud, de prijs en ervaringen van gebruikers. 

rituals summer of joy

Rituals Summer of Joy Box

Deze zomer is de limited edition Summer of Joy Box exclusief verkrijgbaar. Laat je verrassen met een aantal beauty items die met zorg zijn samengesteld!

✓ Giftbox met 13 verwenproducten
✓ Exclusief verkrijgbaar in de zomer
✓ Cadeau voor jezelf of voor een ander
✓ Tel af tot een belangrijke gebeurtenis
✓ Ontdek The Art of Soulful Living

Rituals adventskalender in de zomer

Het is weer eens wat anders; een beauty adventskalender die alleen wordt uitgebracht in de zomer. Normaliter kennen we een adventskalender van aftellen tot Kerstmis. Dit begint 1 december tot 25 december en bevat dan ook 24 cadeautjes. Bij de Rituals Summer of Joy Box werkt dit net iets anders. In deze box zitten 13 cadeaus waarmee je kunt aftellen tot de zomervakantie of een andere soulful living ervaring waarbij je volop in het moment wil zijn. Na een succesvolle lancering vorig jaar besloot Rituals dit jaar weer een nieuwe editie uit te brengen.

In de limited edition giftbox zitten maar liefst 13 cadeaus die je helpen je leven te transformeren. Denk aan toegankelijke tools, oefeningen en nieuwe dagelijkse routines. De inhoud helpt je om meer aandacht te geven aan je ware ik, zowel fysiek, emotioneel en spiritueel. Start je 13-daagse reis en tel af naar de zomervakantie, je verjaardag of een andere belangrijke gebeurtenis. Ook uniek: het is een adventskalender voor vrouwen én mannen. 

Inhoud Rituals Summer of Joy Box

Wat je van de Rituals of Summer Joy Giftbox kunt verwachten? De box is voorzien van luxe producten voor hem én haar. Het is een mix van producten uit verschillende collecties. Verwacht bad-, body-, en homeproducten en misschien ook wel een exclusief cadeau dat alleen in deze set verkrijgbaar is. Dit is de volledige inhoud: 

 • Rituals Sport Anti-Perspirant Spray (50 ml)
 • The Ritual of Namaste Velvety Cleansing Foam (125 ml)
 • The Ritual of Mehr Parfum d’Interieur (50 ml)
 • Advent mini Candle Private Collection – Savage Garden (25 g)
 • The Ritual of Jing Sleep Pillow & Body Mist (20 ml)
 • Gratitude Bracelet (2x)
 • Rituals Sport Foaming Shower Gel (50 ml)
 • The Ritual of Mehr Foaming Shower Gel (200 ml)
 • Travel – Soleil d’Or (15 ml)
 • The Ritual of Mehr Body Cream (100 ml)
 • Rituals Sport 2-1 Shampoo & Body Wash (70 ml)
 • The Ritual of Mehr Body Mousse to Oil (30 ml)

Prijs: €59,90

Is de Rituals Summer of Joy Box je geld waard? 

Met de Rituals Summer of Joy Box ontdek je de Art of Soulful Living. Het is een unieke adventskalender die alleen verkrijgbaar is in de zomer. Mocht je hem willen kopen, dan wil je natuurlijk weten of de giftbox je geld waard is. De beste manier om daarachter te komen is om te achterhalen wat gebruikers er van vinden, dus hebben wij het internet afgestruind op zoek naar reviews en ervaringen. Op Bol.com krijgt de zomerse adventskalender van Rituals een score van 4.1 uit 5 sterren. Een ruim voldoende dus! Op verschillende beauty blogs zoals deze en deze vind je ook een review van de Summer of Joy Box van Rituals. Deze blogs zijn ook erg positief over de inhoud van de box. Er zitten mooie producten in die met zorg zijn samengesteld. Wat ons betreft heeft de Rituals dat heel goed gedaan!

De inhoud van de Rituals Summer of Joy Box heeft een waarde van €110,-, maar is voor €59,90 te koop (inclusief verzendkosten). 

Aanbevolen artikelen