Dit zijn de 5 beste Revlon haardrogers

revlon haardroger

Revlon is een wereldwijk bekend beauty merk voor zowel kappers als consumenten. Ze producten professionele haarstyling tools en haarverzorging producten voor een betaalbare prijs. Denk bijvoorbeeld aan shampoos, conditioners, stylingproducten, make-up, haarverf en natuurlijk haar tools. Wereldwijd worden deze producten graag gebruikt door visagisten en haarstyling salons, maar ook een aantal celebrities zijn weg van dit merk waaronder Jessica Alba. Vandaag de dag is bijvoorbeeld de Revlon haardroger erg populair. Deze föhnborstel zorgt voor een glanzend, volumineuze coupe alsof je net van de kapper komt. Met deze haardrogers kun je die look dus zelf thuis creëren! Benieuwd naar de beste föhnborstels van Revlon? Dit zijn er 5 voor je op een rij!

De beste haardrogers van Revlon

revlon haardroger
Bol.com

Revlon One Step Hair Dryer

De meest populaire haardroger van Revlon is de One Step Hair Dryer. Dit is een krachtige föhnborstel waar je op een mooie manier volume kan creëren. Het resultaat is net alsof je net van de kapper komt. De Revlon One Step Hair Dryer heeft een 30% kleinere ovalen borstel dan een klassieke volumiser. De föhnborstel verdeelt de lucht gelijkmatig over je haar, zodat deze sneller droogt. Er zit ionen technologie op, waardoor je minder kroes en pluis krijgt in je haar. Ook zit er een keramische coating op die hittebeschadiging aan je haar vermindert. Er zit ook een koelknop op om je haar te fixeren. 

Let op: er zit een kleine schroevendraaier bij waarmee je de Verenigd Koningkrijk stekker gemakkelijk kunt veranderen in een stekker die te gebruiken is in Europa.

Beste föhn van Revlon
✓ 30% kleiner dan de klassieke volumizer
✓ Geschikt voor middellang tot kort haar
✓ Keramische coating, ionen technologie en coolshot

revlon fohn
Bol.com

Revlon One Step Hair Dryer & Volumizer (Mint)

De welbekende Revlon One Step Hair Dryer, maar dan in een andere kleur variant. Deze Revlon föhn heeft namelijk een mint kleur. Verder komen de föhnborstels qua specificaties helemaal overeen. Er zitten 3 warmtestanden en 2 snelheidsstanden op. Je kunt dus zelf de temperatuur en snelheid instellen die jij fijn vindt. De Revlon föhnborstel heeft een unieke ovale vorm, waardoor je natuurlijke krullen kunt creëren. Ook zit er ionen technologie op en een cool shot functie. De keramische warmte elementen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de temperatuur.

Let op: er zit een kleine schroevendraaier bij waarmee je de Verenigd Koningkrijk stekker gemakkelijk kunt veranderen in een stekker die te gebruiken is in Europa. 

✓ Revlon föhnborstel in een mint kleur
✓ Geschikt voor middellang tot kort haar
✓ Keramische coating, ionen technologie en coolshot

revlon fohn
Bol.com

Revlon One Step Style Booster Round Brush

Deze ronde Revlon föhnborstel is een krachtige volumeborstel en föhn in één. Het haar krijgt volume vanaf de aanzet en krijgt een gladde en volumineuze finish. De ionen technologie zorgt ervoor dat negatieve ionen de luchtstroom verzadigen. Hierdoor droogt je haar zonder af te breken of beschadigd te raken. De nylon borstelharen van de krulborstel zorgen voor ontwarring van het haar. De borstel heeft een diameter van 38 mm. Er zit een keramisch gecoate cilinder op. Vergeet nooit van te voren een hittebeschermende spray te gebruiken wanneer je een hitte tool gebruikt. 

✓ Ronde Revlon haardroger van 38 mm
✓ Keramische coating en ionen technologie
✓ Krachtige 2-in-1 föhnborstel

Douglas

Revlon One Step Hair Dryer & Volumiser Titanium Pro (2 in 1)

Deze Revlon föhn is een special edition. Er zit in plaats van een keramische coating een titanium coating op. Dit zorgt voor een nog betere fixatie van volumineuze slag in je haar. De warmte wordt eveneens snel en gelijkmatig verdeeld, zodat je haar sneller droogt. Ook zorgt de titanium coating voor minder schade aan je haar. Bij deze Revlon One Step Hair Dryer wordt een tasje geleverd waarin je hem kunt opbergen. Er zit bovendien ook ionen technologie op en gecombineerde borstelharen van nylon en natuurlijke haren. Er zitten 3 warmtestanden en 2 snelheidsstanden op. 

✓ Revlon haardroger met titanium coating
✓ Met ionen technologie en tasje
✓ 3 warmtestanden en 2 snelheidsstanden

Douglas

Revlon Salon One-Step Hairdryer & Styler (2 in 1)

Even wat anders dan een ronde of ovale Revlon föhnborstel is deze One Step Hairdryer & Styler. Deze borstel heeft een platte kop en ontwart en droogt het haar gemakkelijk en snel. De Revlon haardroger maakt je haar tegelijkertijd droog en stijl. Ook geeft de haar tool een mooie glans mee aan je haren. Het is een lichtgewicht design met 3 warmtestanden en een draaibaar snoer. Een fijne tool voor als je niet te veel volume wil creëren in je haar. De Revlon föhn is makkelijk in gebruik.

✓ Revlon föhn met platte borstel
✓ Droogt je haar en maakt het stijl
✓ 3 warmtestanden

Aanbevolen artikelen