Dit zijn de 5 beste Remington krultangen

remington krultang

Wil jij graag de beste Remington krultang kopen? Je bent niet de enige! Dit merk is populair, omdat de krultangen erg betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Remington bestaat al 75 jaar en is wereldleider wat betreft betaalbare haarstyling apparaten. Je vind de haar tools van dit merk in diverse winkels, waaronder ook online webshops. Ze hebben diverse krultangen te koop, dus of je nou grove krullen of beach waves wil maken; Remington heeft het allemaal. Wil je weten wat de beste krultang is van Remington? Bekijk hieronder onze top 5. We hebben de Remington krultangen geselecteerd op prijs/kwaliteit verhouding en online reviews van verschillende webshops. 

remington krultang
Bol.com

1. Remington CI5318 Keratin Protect Krultang

Een betaalbare krultang van Remington waarmee je mooie, rechte krullen maakt is de CI5318 Keratin Protect krultang. Het apparaat heeft een diameter van 19 mm en heeft een keramische coating. Ook is deze beste Remington krultang verrijkt met keratine en amandelolie. Keratine beschermt je haar en amandelolie voedt je haar. Na gebruik van de tang is het resultaat: glanzende krullen! Er zitten 8 verschillende temperatuurstanden op waarmee je jouw ideale temperatuur kunt instellen. De krultang is binnen 30 seconden opgewarmd en klaar voor gebruik.

✓ Keramische coating
✓ Effect: rechte, egale krullen
✓ Diameter: 19 mm
✓ Temperatuur: tot 210 °C

4.6/5
remington krultang
Bol.com

2. Remington Keratin Protect CI83V6 Krultang

Met deze kegelvormige krultang van Remington creëer je in een handomdraai unieke, losse krullen. De diameter van de krultang is 19 tot 28 mm. Hier kun je dus perfecte beach waves mee maken! Draai je lok eerst om het breedste stuk van de Remington krultang en vervolgens steeds verder naar het dunste stuk. Hierdoor maak je dus originele krullen. Dat is weer wat anders dan grove of dunne krullen! De tang heeft een keramische coating die is verrijkt met keratine en amandelolie. Dit houdt je haar sterk en gezond tijdens het krullen. 

✓ Keramische coating
✓ Effect: losse krullen, beach waves
✓ Diameter: 19 tot 28 mm
✓ Temperatuur: 150 tot 210 °C

4.5/5
krultang remington
Bol.com

3. Remington CI96W1 Silk Curling Wand Pearl

Met de CI96W1 Silk Curling Krultang van Remington maak je prachtige, losvallende krullen. Ook deze krultang is kegelvormig en heeft een diameter van 13 tot 25 mm en is daarmee iets kleiner dan de krultang die hierboven wordt genoemd. De Remington krultang heeft een keramische coating en is binnen 30 seconden klaar voor gebruik, door de instant heat functie. Gebruik de hittebeschermende handschoen die erbij wordt geleverd en de hittebestendige opbergetui. Hiermee is de krultang ook makkelijk mee te nemen op reis! 

✓ Keramische coating
✓ Effect: natuurlijke, losse spiraalkrullen
✓ Diameter: 13 tot 25 mm
✓ Temperatuur: 120 tot 220 °C

4.4/5
krultang remington
Bol.com

4. Remington Pearl Pro Curl CI9532 Krultang

Met een diameter van 32 mm kun je met deze Remington krultang perfecte grove krullen creëren. Er zit een Pearl coating op voor extra glans in je haar en extra fixatie van je haar. Er zit een display op de krultang waarop je de temperatuur kunt zien. De temperatuur is in te stellen van 130 tot 210 °C. Met de instant heat functie kan de beste krultang van Remington extra snel opgewarmd worden, namelijk binnen 30 seconden. Je krijgt er ook nog twee accessoires bijgeleverd, namelijk een opbergtas en een hittebeschermende handschoen. 

✓ Keramische coating
✓ Effect: grove krullen/slag
✓ Diameter: 32 mm
✓ Temperatuur: 130 tot 210 °C

4.3/5
Bol.com

5. Remington CI95 Pearl Curling Iron

De Remington CI95 Pearl Curling iron is geschikt voor iedere haartype dankzij de verschillende temperatuurinstellingen. De temperatuur is in te stellen van 130 tot 210 graden. Er zit een extra lang snoer van 3 meter bij waarmee je alle bewegingsvrijheid hebt. Bij deze krultang wordt een hittebestendige handschoen en opbergtas geleverd. De krultang heeft een diameter van 13 tot 25 mm en is daarmee ideaal voor het maken van zachte, losse krullen. Er zit een Luxury Pearl Ceramic coating op en een automatische veiligheidsuitschakelijk na 1 uur. 

✓ Keramische coating
✓ Effect: losse krullen, beach waves
✓ Diameter: 13 tot 25 mm
✓ Temperatuur: 130 tot 210 °C

4.2/5

Veelgestelde vragen

Wat is de beste krultang van Remington?

De beste krultang van Remintong met de meest positieve online reviews en de beste prijs/kwaliteit verhouding, is de Remington CI5318 Keratin Protect Krultang. Deze tang is zeer betaalbaar, heeft een keramische coating waarmee je mooie, rechte krullen kan maken. Het apparaat heeft een diameter van 19 mm en de krultang is verrijkt met keratine en amandelolie.

Wat maakt een Remington krultang een goede koop?

Remington staat erom bekend dat zij innovatieve krultangen maken, maar dan wel erg betaalbaar. Het zijn over het algemeen professionele haarstyling apparaten die van goede kwaliteit zijn. En dat maakt het merk Remington zo populair.

Hoeveel kost een Remington krultang?

Voor een krultang van Remington betaal je gemiddeld €20 tot €30. Ze zijn niet erg duur en dat is ook wat het merk zo populair maakt. Je krijgt er qua kwaliteit dan ook veel voor terug.

Aanbevolen artikelen