De 6 meest gewilde Remington föhns

remington fohn

Je haar föhnen zoals de kapper doet, valt nog niet mee! Gelukkig is daar Remington voor. De haarstyling tools van dit merk zijn erg populair, omdat ze zeer betaalbaar en van goede kwaliteit zijn. Het merk is wereldleider wat betreft betaalbare haarstyling apparaten en naast föhns hebben zij ook Remington krultangen en Remington stijltangen. Remington bestaat al 75 jaar en je komt de tools van dit merk in diverse winkels tegen, waaronder veel online webshops. Wil je een Remington föhn kopen, dan heb je de keuze uit héél veel verschillende föhns. Om de keuze gemakkelijker te maken, hebben wij de beste föhns van Remington op een rij gezet. Of je nu de strijd aangaat met pluis, extra verzorging of kleurbescherming; in het assortiment van Remington zit altijd een föhn die het beste bij jouw haar past. 

remington föhn
Bol.com

Remington Keratin Protect Dryer

De Keratin Protect Dryer is speciaal ontworpen om je haar tegen de gevaarlijke hitte van een föhn te beschermen. Wanneer je je haar vaak blootstelt aan de hitte van haarstyling apparaten, krijg je al snel te maken met droog haar met veel gespleten punt. Deze föhn maakt daar een eind aan door de keramische platen die keratine en amandelolie gelijkmatig over het haar te verdelen tijdens het drogen van je haar. De Remington föhn beschikt over een duurzame AC-motor, ionen technologie tegen pluisvrij haar, een Coolshot functie om je haar te fixeren na het drogen en 2 blaasmonden van 7 mm en 11 mm. Ook is het de beste föhn met diffuser opzetstuk, hiermee kun je je natuurlijke krul definiëren. 

✓ Verrijkt met keratine en amandelolie
✓ Goede bescherming tegen hittebeschadiging
✓ Inclusief 2 blaasmonden en diffuser
✓ Vermogen: 2200 Watt

remington fohn
Bol.com

Remington Studio Silk Ceramic Föhn 

Nog een populaire föhn van Remington is de Studio Silk Ceramic haardroger. Ook dit apparaat bevat een krachtige luchtstroom voor haar dat snel droogt. De föhn is geschikt voor alle haartypen. Zelfs dik en stug haar wordt snel droog door het vermogen van maar liefst 2400 Watt. Er komen zijde-keramische ionen vrij bij gebruik van de tool. Dit zorgt voor snelle droging, minder haarbeschadiging en een pluisvrij resultaat. De föhn beschikt over een AC-motor voor een 40% snellere droogtijd. Ook gaat de motor 3x langer mee. Het enige minpunt is dat de haar tool geen beveiliging heeft voor oververhitting. 

✓ Föhn met Silk-ionengenerator
✓ Met krachtige & duurzame AC-motor
✓ Met ionen technologie en Coolshot functie
✓ Vermogen: 2400 Watt

fohn remington
Bol.com

Remington Curl & Straight Confidence Haardroger

Wil jij niet alleen een Remington föhn waarmee jij snel je haar kan drogen, maar ook op verschillende manieren je haar mee kan stylen? De Remington Curl & Straight Confidence haardroger is dan de beste optie voor jou. Deze föhn bevat 3 opzetstukken, waaronder een extra breed opzetstuk met smalle gleuf voor steile looks, een diffuser voor het definiëren van je natuurlijke krul en een opzetstuk die perfect past voor gebruik met de ronde haardroger borstel van 45 mm die je er ook bijgeleverd krijgt. Bovendien is de föhn erg licht, waardoor het drogen van je haar je makkelijker wordt gemaakt. Er zit een krachtige luchtstroom op voor snel resultaat. Ook beschikt de föhn over ionen technologie, Coolshot functie en een keramisch rooster voor gelijkmatige warmteverdeling.

✓ Föhn met 3 opzetstukken
✓ Inclusief ronde haardrogerborstel (45 mm)
✓ Krachtige luchtstroom voor snel resultaat
✓ Vermogen: 2200 Watt

remington föhns
Bol.com

Remington On The Go Reisföhn

Wil jij graag een Remington föhn die je makkelijk mee kan nemen op reis? Of een compacte föhn die zeer licht is en daardoor zeer makkelijk te gebruiken is? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de Remington On The Go Reisföhn. Dit apparaat is met 1400 Watt niet zo krachtig als de overige föhns in dit rijtje. Daarentegen kun je hem dus wel makkelijk meenemen op reis of kun je hem gebruiken wanneer je niet van zware föhns houdt. Er zit een blaasmond bij voor een gerichte styling van je haar. Ook beschikt de föhn over een DC-motor, een handig inklapbaar handvat, een ophangoog en kun je de styling aanpassen met 2 warmtestanden en 2 snelheden. De föhn is erg goedkoop, maar en zit dan ook geen ionen technologie of Coolshot functie op. Ook beschikt hij niet over keramische warmteverdeling. 

✓ Compacte reisföhn die lekker in de hand ligt
✓ Met handig inklapbaar handvat
✓ Vermogen: 1400 Watt
– Beschikt niet over keramische warmteverdeling
– Geen ionen technologie of Coolshot functie

Bol.com

Remington Air3D Haardroger

De 3D luchtstroom van deze Remington föhn blaast met een warmte van 125 °C. Je haar droogt hierdoor met de ideale temperatuur super snel op. Op 3 manieren komt de lucht op je haar terecht waardoor een hoge wattage niet nodig is. Gebruik de Coolshot functie aan het einde van je droogbeurt om je haar de hele dag mooi in model te laten zitten. Een groot pluspunt van deze föhn is dat de haardroger erg stil is. Het apparaat beschikt over een smalle blaasmond van 7 mm, een blaasmond van 11 mm en een diffuser. Wanneer je de föhn na aankoop registreert op de website van Remington, profiteer je van 3 jaar lange garantie. 

✓ Ideale 3D luchtstroom technologie
✓ De haardroger is erg stil
✓ Vermogen: 1800 Watt
– Beschikt niet over keramische warmteverdeling

Bol.com

Remington Shine Therapy PRO Föhn

Kan jouw haar wel wat meer glans gebruiken? Dan is de Remington Shine Therapy Föhn een goede optie. Dankzij de super ionen technologie krijgt je haar 3x meer glans. Door deze technologie sluiten je haarschubben, waardoor je haar geen pluis meer heeft maar juist wel extra glanzend is. In de luchtstroom worden micro conditioners met Marokkaanse arganolie vrijgelaten. Deze voeden je haar, zodat je haar er gezond uitziet. Bovendien zorgt de föhn ook voor een gelijkmatige warmteverdeling, zodat je haar minder hittebeschadiging oploopt. Met al deze technologieën die glans creëren, kan niemand meer om jouw glanzende, gezonde lokken heen! 

✓ Föhn met super ionen technologie tegen pluis
✓ Voedt je haar met Marokkaanse arganolie
✓ Gelijkmatige warmteverspreiding
✓ Vermogen: 2200 Watt
– De föhn ligt zwaar in de hand

Aanbevolen artikelen