Dit zijn de beste Philips krultangen (top 6)

philips krultang

Wil je mooie krullen creëren in je haar, dan zit je met een Philips krultang helemaal goed. Dit merk heeft een aantal fantastische krultangen uitgebracht, waaronder de beste automatische krultangen. Dankzij het innovatieve slimme krulsysteem hoef je zelf niet meer zoveel moeite te doen voor een mooie krul. Dat doet je krultang voor jou! Ook kun je met sommige Philips krultangen mooie beach waves maken. Deze haartangen beschikken namelijk over een kegelvormige staaf die dunner is aan de uiteinde. Een Philips krultang beschikt sowieso altijd over een keramische staaf. Dit zorgt ervoor dat de warmte beter verdeeld kan worden, waardoor je haar geen last heeft van oververhitting. Ben je benieuwd geworden naar de beste krultangen van Philips? Hier komen ze!

philips stylecare prestige
Bol.com

Philips StyleCare Prestige Krultang

Deze automatische krultang van Philips is gemaakt met dé nieuwste technologie op het gebied van haarstyling. Zelf je krullen maken is namelijk helemaal passé. Dat doet de krultang nu voor jou! Het enige wat je hoeft te doen is een lok haar aan te brengen in de krultang. De tang krult deze lok binnen een paar seconden. Het is altijd even oefenen in het begin, maar heb je het eenmaal onder de knie dat is het heel makkelijk. De Philips StyleCare Prestige beschikt over keramische platen en ionenverzorging. Ook voorkomt het design dat het plukken haar blijven vastzitten. 

✓ Roteert automatisch een krul in je lok
✓ Temperatuur: 170 ºC tot 210 ºC
✓ Keramische platen & ionenverzorging

philips stylecare prestige
Bol.com

Philips StyleCare Prestige Automatische Krultang

Deze automatische krultang van Philips is net iets anders, want deze beschikt niet over een reinigingsborsteltje. Ook is dit een zwarte versie van de Philips StyleCare Prestige. Voor de rest komt alles overeen. Ook deze haartang beschikt over 3 timer standen, 3 temperatuurstanden en 3 krulrichting standen (links, rechts en automatisch). Hiermee kunt je verschillende looks creëren, wat fijn is voor de afwisseling! Ook wordt het haar beschermd door de keramische platen. De krultang is veilig in gebruik en schakelt zichzelf automatisch uit wanneer je hem een tijdje niet hebt gebruikt. 

✓ Roteert automatisch een krul in je lok
✓ Temperatuur: 170 ºC tot 210 ºC
✓ Keramische platen & ionenverzorging

philips krultang
Bol.com

Philips Care CurlControl Krultang

Wil jij gave beach waves creëren in je haar? Daar is deze Philips krultang perfect voor! Je kunt hier zelfs meerdere soorten krullen mee maken. De keramische staaf is dunner aan de uiteinde (13 tot 25 mm). Je kunt digitaal de juiste temperatuur en krultijd instellen (5, 8 of 10 seconden). Dit verschilt per haartype. Hoe dikker je haar is, hoe hoger de temperatuur waarschijnlijk moet en hoe langer de krul nodig heeft om te krullen. De Curl Ready indicator geeft aan met een piep wanneer je krul klaar is. De beach waves krultang beschikt over een LCD-scherm. Na 60 minuten wordt de tang automatisch uitgeschakeld. 

✓ Keramische staaf die dunner is aan de uiteinde
✓ Temperatuur: 130 ºC tot 200 ºC
✓ Met krultijd en Curl Ready Indicator

philips krultang
Bol.com

Philips Curling Iron BHB862

Wil je gewoon een kwalitatief goede Philips krultang zonder te veel poespas, dan zit je met de tang helemaal goed. De keramische staaf heeft een diameter van 16 mm waarmee je prachtige krullen kunt creëren. Er zit een keramische coating op voor een gelijkmatige warmteverdeling. De temperatuur is in te stellen op maximaal 200 ºC. De LED geeft aan wanneer de krultang is opgewarmd, dit duurt maximaal 60 seconden. Het uiteinde van de haartang is gemaakt van hittebestendig materiaal, zodat je je vinger niet zo snel verbrand. Net zo fijn!

✓ Philips krultang zonder poespas
✓ Temperatuur: maximaal 200 ºC
✓ Met keramische coating

Bol.com

Philips StyleCare Subline Ends Curling Iron

Ook deze Philips krultang heeft een dun uiteinde waarmee je hele gave krullen kunt maken. De diameter van de tang is 13 – 25 mm. Het apparaat heeft een korte opwarmtijd van maximaal 45 seconden. De keramische krulstaaf bevat ook keratine. Dit zorgt ervoor dat je haar sterk en gezond blijft. De temperatuur kun je aanpassen naar je eigen haartype. Op het digitale scherm kun je wisselen tussen 9 warmtestanden van 130 tot 210 ºC. Het apparaat schakelt zichzelf automatisch uit na 60 minuten. Er zit een veiligheidsstandaard op, zodat je hem veilig aan de kunt kunt leggen. 

✓ Philips krultang met dun uiteinde
✓ Temperatuur: 170 ºC tot 210 ºC
✓ Met keramische buitenlaag en keratine

Bol.com

Philips KeraShine Krultang

Zijn grove golven in je haar meer jouw ding? Ga dan voor de Philips KeraShine krultang. Deze haartang heeft een diameter van 25 mm waarmee je mooie, losse krullen kunt maken met een natuurlijke look. Alsof je er geen moeite voor hebt gedaan! De temperatuur is in te stellen op 8 warmtestanden tot maximaal 200 graden. De uiteinde is van warmte-isolerend materiaal. Tijdens het krullen van je haar kun je deze dus veilig vastpakken voor meer grip. Er zit een veiligheidsstandaard op en een LED-lampje die aangeeft wanneer de haartang klaar is voor gebruik. 

✓ Roteert automatisch een krul in je lok
✓ Temperatuur: 170 ºC tot 200 ºC
✓ Keramische platen & ionenverzorging

Aanbevolen artikelen