De 5 meest favoriete Philips föhns

philips fohn

Wil jij een Philips föhn kopen en weet je nog niet precies welke? Wij hebben de meest populaire Philips föhns op een rijtje gezet, zodat jij makkelijker een keuze kan maken. Philips is een bekend merk met haarstyling apparaten waarmee je je haar veilig kunt stylen. Of je nou een Philips krultang, Philips stijltang of Philips föhn koopt, voor mooi & gezond haar zit je bij dit merk sowieso goed. Met de producten van Philips creëer je zelf een professionele look in elke gewenste stijl. Elke Philips föhn is ontworpen om je haar snel te drogen, zonder daarbij schade aan te brengen. De innovatieve toepassingen van het merk zorgen voor het voorkomen van oververhitting, een gelijkmatige verdeling van de warmte en bescherming tegen uitdroging. Neem bijvoorbeeld de Philips Moisture Protect föhn met Moisture Protect of de Philips Prestige föhn met SenseIQ. Er zitten bovendien altijd verschillende snelheden en temperatuurstanden op een Philips föhn, zodat jij volledige controle hebt over hoe je je haar gaat drogen. Benieuwd naar de beste föhns van dit merk? Bekijk onze top 5!

philips fohn
Bol.com

Philips Moisture Protect HP8280/00 Föhn

De Philips Moisture Protect föhn is zeer waarschijnlijk de beste föhn met diffuser die er bestaat. De Philips föhn heeft een modern design die bij veel mensen in de smaak valt. Het apparaat is daardoor al vaak verkocht, maar dat komt niet alleen door het design. De föhn zorgt er namelijk ook voor dat je haar wordt beschermd en een gezonde glans krijgt. Er zit een sensor op met infraroodtechnologie dat je haar beoordeelt en vervolgens de temperatuur aanpast om de natuurlijke vochtbalans van je haar te behouden. Ook zorgt de ionentechnologie voor glanzend en pluisvrij haar. Er zitten 6 snelheden en warmtestanden op voor een perfecte controle. Je kunt ook een CoolShot gebruiken om met een koude temperatuur je haar vast in model te zetten. Er zitten twee opzetstukken bij: een diffuser en een blaasmond. Het vermogen van de diffuser föhn is maximaal 2300 Watt. 

✓ Beschermt je haar met Moisture Protect-sensor
✓ Met CoolShot functie en ionentechnologie
✓ Met diffuser en blaasmond opzetstuk
✓ Wattage: 2100 – 2300 W

philips fohn
Bol.com

Philips Prestige BHD628/00 Föhn

Nog een populaire Philips föhn is de Prestige föhn met SenseIQ. Deze zorgt voor glanzend, vochtrijk en gezond haar door middel van het gepersonaliseerd drogen van je haar. Het apparaat zorgt ervoor dat de temperatuur wordt bijgesteld om oververhitting van je haar te voorkomen. Het natuurlijke vochtgehalte van je haar wordt hierdoor namelijk behouden. De SenseIQ technologie detecteert, past zicht aan en verzorgt je haar tijdens het föhnen voor een gepersonaliseerde ervaring. Er zitten 2 snelheden en 3 verschillende instellingen op. Deze instellingen variëren van ‘zacht’ (voor extra verzorging) tot ‘ drogen’ (ideaal voor dagelijks gebruik) en ‘snel’ (voor een extra hitteboost). Bijgeleverde accessoires zijn een droogmondstuk, een stylingmondstuk en een diffuser voor het maken van krullen. 

✓ Gepersonaliseerde föhnervaring
✓ Met CoolShot functie en ionentechnologie
✓ Met drie opzetstukken
✓ Wattage: 1800 W
– Handgreep is niet inklapbaar

philips fohn
Bol.com

Philips DryCare Pro BHD272/00 Föhn

Wil je liever een simpele föhn zonder extra functies? Dan is de Philips DryCare Pro een goede keuze! Deze föhn droogt snel en krachtig voor een professioneel resultaat. Er zit een maximale blaassnelheid op van 130 km/u door de krachtige AC-motor. Door ThermoProtect gebruikt het apparaat een optimale temperatuur om oververhitting te voorkomen. De negatief geladen ionen zorgen voor pluisvrij en glanzend haar. Een druk op de CoolShot-knop zorgt voor koude lucht, zodat je haar nog lang in het gewenste model blijft zitten. Er zitten zes verschillende temperatuurstanden op voor optimale controle. De dunne blaasmond van 9 mm zorgt voor een nauwkeurige styling van specifieke gebieden.

✓ Simpele, maar krachtige föhn
✓ ThermoProtect temperatuur
✓ Met ionentechnologie en CoolShot
✓ Wattage: 2100 W
– Zonder diffuser opzetstuk

Bol.com

Philips Thermo Protect HP8232/00 Föhn

De Philips Thermo Protect Föhn is een simpel apparaat met een mooi design. Er zitten zes flexibele snelheden en temperatuurstanden op zodat jij je haar kan drogen precies zoals je wilt. De Thermo Protect technologie zorgt voor een optimale droogtemperatuur en extra bescherming, zodat je haar niet oververhit raakt. Met alsnog een krachtige luchtstroom krijg je een verzorgend resultaat. De Philips föhn bevat ionentechnologie een een CoolShot functie. Het apparaat produceert een krachtige luchtstroom waardoor je haar erg snel droog wordt. Er zit een platte stylingblaasmond bij waardoor je erg nauwkeurig je haar kunt stylen. Ook zit er een diffuser opzetstuk bij om prachtige krullen met veel volume te maken. Het snoer is 1,8 m lang en er zit een ophanghaakje bij. 

✓ Simpele föhn met mooi design
✓ ThermoProtect temperatuur
✓ Met ionentechnologie en CoolShot
✓ Wattage: 2200 W

Bol.com

Philips Thermo Protect HP8217/00

Een populaire Philips föhn is deze Thermo Protect HP8217 föhn. Dit apparaat heeft meerdere snelheids- en temperatuurinstellingen. Er zit Thermo Protect op om je haar snel te drogen bij een constante, verzorgende temperatuur. Deze extra bescherming zorgt ervoor dat je haar niet oververhit raakt. De haardroger heeft een droogkracht van 2200 Watt. Je haar wordt snel droog door de krachtige luchtstroom. Je kunt heel eenvoudig de snelheid en temperatuur aanpassen, zodat je volledige controle hebt. De blaasmond heeft een opening van 11 mm. Hierdoor kun je specifieke gebieden van je haar nauwkeurig stylen. Er zit ook een CoolShot functie op. Hierdoor kun je je haar in model fixeren, nadat je je haar gedroogd en gestyled hebt. Het snoer van de Philips föhn is 1,8 m lang en tevens heeft het apparaat ook een makkelijk ophanghaakje. 

✓ Simpele, maar krachtige föhn
✓ ThermoProtect temperatuur
✓ Met ionentechnologie en CoolShot
✓ Wattage: 2200 W
– Zonder diffuser opzetstuk

Aanbevolen artikelen