Waarom jij een parfum abonnement zou moeten nemen

parfum abonnement

Mocht je een nieuwe parfum willen kopen, dan ben je gewend om dat op een bepaalde manier te doen. Namelijk de parfumerie binnen te stappen, daar een aantal parfum samples te ruiken en vervolgens een duur potje van je favoriete parfum aan te schaffen. Maar dat is verleden tijd! Er bestaat namelijk tegenwoordig zoiets als een maandelijks parfum abonnement. Neem je dit abonnement af, dan krijg je elke maand een nieuwe parfum opgestuurd. Hoe dit precies in zijn werk gaat leg ik je allemaal in dit artikel uit. Ook bespreek ik alle voor- en nadelen met je en laat ik je ook zien waar je het beste parfum abonnement kan aanschaffen. 

parfum abonnement
parfum abonnement

Maandelijks parfum abonnement

Een maandelijks abonnement op parfum klinkt erg handig, maar wat houdt het precies in? In plaats van bij de parfumerie een veel te duur flesje parfum van je favoriete merk te kopen, krijg je met zo’n parfum abonnement iedere maand een parfum thuisbezorgd. Dit kan een paar keer je favoriete geurtje zijn, maar het kan ook iedere keer een nieuw geurtje zijn. De parfum heeft vaak het formaat van een sample; deze is met een inhoud van 8 ml precies genoeg om de hele maand door te komen met 4 sprays per dag. Je kiest altijd zelf van te voren welk geurtje je opgestuurd wilt krijgen. Vaak heb je de keuze uit een groot aanbod geurtjes, zoals van zomerse parfum tot zware parfum en van zoete parfum tot amber parfum

Voor- en nadelen van een parfum box

 

Het grootste voordeel van zo’n parfum abonnement is natuurlijk dat je niet in één keer een groot smak geld hoeft te betalen voor een dure parfum fles met je favoriete geur er in. Een maandelijkse parfum box is veel goedkoper. Je kunt al een abonnement afnemen vanaf €14,95 per maand. Nog een voordeel is dat deze altijd wordt thuisbezorgd. Zo hoef je nooit zelf op pad om een nieuwe parfum te scoren. Lekker handig! Nog een fijn voordeel is dat je een parfum abonnement vaak erg makkelijk kan afsluiten, maar ook weer kan opzeggen. Zo zit je nooit vast aan een abonnement. En nu moet ik natuurlijk ook een aantal nadelen benoemen. Ten eerste kun je niet uit alle parfums kiezen die er zijn. Vaak zijn de populaire parfums van Dior en Chanel niet verkrijgbaar. En het kan natuurlijk ook zo zijn dat je een nieuwe parfum hebt gekozen, maar deze uiteindelijk toch niet zo goed in de smaak valt. 

 

Voordelen

  • Het is goedkoper dan het kopen van een dure fles parfum
  • Je kunt iedere maand je eigen parfum uitkiezen
  • Deze wordt elke maand thuisbezorgd
  • Makkelijk om af te sluiten én op te zeggen
  • De klantenservice is makkelijk te bereiken

Nadelen

  • Niet elke (bekende) parfum is verkrijgbaar
  • De parfum die je krijgt vinden sommigen te klein
  • Het kan zijn dat een parfum je toch niet bevalt
  • Wil je een vaste parfum, dan heeft het weinig zin

Waarom een abonnement nemen?

Hierboven heb ik al een aantal voor- en nadelen benoemd. Daar komt ook nog bij dat je met een parfum abonnement lekker kan experimenteren met nieuwe geurtjes. Je kunt bijvoorbeeld een parfum quiz invullen om te uit te zoeken welke geurtjes nog meer bij jouw smaak passen. Zo kom je telkens bij nieuwe parfums terecht. Want waarom wel elke dag een nieuwe outfit, maar niet iedere dag een nieuw geurtje? En het is natuurlijk ook mogelijk om een aantal maanden achter elkaar je favoriete parfum te bestellen, als je daar toch verliefd op bent geworden. Ik zie alleen maar voordelen! 

Het beste parfum abonnement

Nu ben je natuurlijk benieuwd geworden waar je dan het beste parfum abonnement kunt vinden. Dat is heel simpel, namelijk bij Parfumado! Zij hebben meer dan 550+ klassieke en niche parfums waar je uit kan kiezen. Ook kun je op de website van deze aanbieder een geavanceerde parfum quiz doen om te ontdekken welke geuren het beste bij je geurprofiel passen. Ook is de klantenservice van Parfumado gemakkelijk te bereiken en is het heel gemakkelijk om je parfum abonnement stop te zetten wanneer je er geen zin meer in hebt. Wist je ook al dat Parfumado een score van 4.9 krijgt op Trustpilot? Goede keuze dus!

Je krijgt nu 25% korting op je eerste maand met de code: START25

Aanbevolen artikelen