ghd stijltang

Over mij

Hoi! Ik ben Maaike Sanders, de oprichter en eigenaar van Beautyfavorieten.nl. Ik schrijf graag over de beste beauty producten die er te vinden zijn. Als meisje was ik al druk bezig met mijn uiterlijk. Ik was vooral gefixeerd op hoe ik er net zo mooi uit kon zien als anderen. Pas jaren later kwam ik erachter dat het daar niet om gaat, maar dat je je eigen schoonheid moet omarmen. Ik leerde dat sommige beauty producten mij helpen om een stuk zelfverzekerder te zijn. Maar dan moet je dus wél weten welke producten er goed bij je passen.

Tegenwoordig heb ik zo mijn favorieten op het gebied van haarstyling tools, make-up en huid-, en haarverzorging. En ontdek ik ook nog steeds graag nieuwe beauty producten. Omdat schrijven ook één van mijn passies is, besloot ik er een website over te maken. Een website die je helpt bij het vinden van je eigen beauty favorieten En waar ik ook mijn eigen ervaringen deel in de vorm van reviews. Voor het schrijven van blogs doe ik veel online research waarbij ik reviews raadpleeg die door gebruikers zijn achtergelaten op bijvoorbeeld  o.a. Bol.com, Trustpilot, We Are Eves en de Consumentenbond. 

Over Beautyfavorieten.nl

Beautyfavorieten.nl is opgericht in 2021. Op deze website vind je een verzameling van de beste beauty producten die er te vinden zijn. Van de beste stijltangen en de beste krultangen tot nieuwe beauty merken en de leukste beauty cadeaus voor jezelf én voor een ander. De website is voor beautyliefhebbers die op zoek zijn naar producten die hun natuurlijke schoonheid benadrukken. Want ik geloof er in dat wanneer jij jezelf goed verzorgt en weet welke beauty producten goed voor je werken, je je 100% goed voelt. Schoonheid begint bij je zelfverzekerd voelen. En Beautyfavorieten.nl helpt je graag om jouw nieuwe beauty favorieten te vinden!

Wat Beautyfavorieten.nl uniek maakt, zijn de topposities in Google. Als SEO-specialist en mijn achtergrond in online marketing weet ik precies hoe ik blogs moet schrijven die scoren in Google. En doe ik mijn uiterste best om een goede website autoriteit op te bouwen.