Eerlijke meningen over Olaplex Hair Perfector No. 3

olaplex hair perfector nr 3

Is de Olaplex Hair Perfector No. 3 het geld waard? Olaplex biedt producten aan die beschadigd haar weer kunnen herstellen. Daarnaast staat Olaplex ook bekend om het feit dat de producten allemaal best prijzig zijn, zo ook de Hair Perfector No. 3. Ik heb zelf dit product getest om je er mijn eerlijke mening over te geven. Om precies te zijn heb ik het hele product over een periode van een aantal weken gebruikt. Daardoor kan ik jou nu mijn eerlijke mening over dit product vertellen! Ook ben ik op zoek gegaan naar de eerlijke meningen van andere gebruikers. Die heb ik ook meegenomen in dit artikel. Maar laat ik je eerst iets meer vertellen over de Olaplex Hair Perfector No. 3!

Olaplex Hair Perfector No. 3

De Olaplex Hair Perfector is de derde stap uit de Olaplex serie. Deze stappen kun je thuis zelf uitvoeren, alleen nummer 1 en 2 dienen bij de kapper gedaan te worden. In totaal zijn er 9 verschillende producten van Olaplex. Je kunt ze allemaal ook los van elkaar gebruiken. No. 3 is een Hair Perfector oftewel een special treatment die je vóór het douchen aanbrengt in je haar. Er zit een unieke werkzame stof (Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate) in verwerkt dat de beschadigde zwavelbruggen in je haar weer herstelt. Gebroken haar krijgt op deze manier weer een normale, gezonde structuur. Althans, dat beloven ze!

Hoe gebruik je de Hair Perfector?

  1. Breng aan op vochtig of droog haar vanaf de wortel tot aan de punten
  2. Laat het product minimaal 15 minuten tot maximaal een paar uur intrekken
  3. Spoel het uit je haren onder de douche. Gebruik daarna shampoo en conditioner
  4. Voor een optimaal resultaat gebruik je ook andere producten uit de Olaplex set

Mijn eerlijke mening over het product

Ik heb de Olaplex Hair Perfector No. 3 heel vaak gebruikt. En eerlijk? Ik vind het één van de beste haarverzorgingsproducten die ik bezit! Olaplex is bekend geworden door deze Hair Perfector No. 3. En ik snap dus wel waarom! Ik breng het product aan op droog of vochtig haar (het wordt aangeraden om dit op vochtig haar te doen). Vervolgens laat ik het een paar uur intrekken in een knotje. Daarna spoel ik het uit onder de douche en begin ik met mijn ‘normale’ douche routine. Eerst shampoo en daarna conditioner. Het resultaat is gelijk merkbaar. Mijn haar voelt oprecht gladder en sterker aan! Zelf bewerk ik mijn haar heel vaak met een krultang en stijltang en neem ik heel vaak blonde highlights bij de kapper. Mijn haar is daardoor beschadigd en ik heb ook vaak last van klitten. Maar als ik de Olaplex Hair Perfector gebruik, dan voelt mijn haar weer gezonder aan en ziet het er ook gezonder uit.

"De Olaplex Hair Perfector No. 3 maakt écht het verschil voor beschadigd haar."
Maaike
Beautyfavorieten.nl

Dit vinden anderen van het product

Heel erg leuk dat ik er tevreden mee ben, maar nog belangrijker is natuurlijk wat andere gebruikers ervan vinden! Hiervoor heb ik een aantal websites afgestruind, op zoek naar eerlijke reviews en ervaringen. Op het eerlijke review platform We Are Eves krijgt het product een rating van 4.6 van de 5 sterren. Er zijn in totaal 183 beoordelingen achtergelaten. Mensen geven aan dat je haar ervan opknapt, je haar er zacht van wordt en je haar weer herstelt. Beauty blogs zoals Beautytijd en Beautyblogster zijn ook heel erg tevreden over het product. Zij geven aan dat het product precies doet wat het beloofd. 

Is de Olaplex Hair Perfector No. 3 het geld waard? 

Ik kan hier heel gemakkelijk ‘JA’ op antwoorden! Niet alleen omdat ik het product zelf heb gebruikt en heel erg tevreden ben, maar ook omdat de rest van het internet vol staat met positieve ervaringen. Zelf vind ik dit het beste product uit de hele Olaplex serie. De shampoo, conditioner en haarolie zijn ook erg fijn, maar maken het verschil niet. En dat doet de Hair Perfector No. 3 wél. Hou er ook rekening mee dat Olaplex alleen geschikt is voor mensen met beschadigd haar. Heb je al gezond haar, dan kun je beter andere haarverzorgingsproducten gebruiken die beter passen bij de behoeftes van je haar. 

Let op: kijk uit waar je producten van Olaplex koopt. Er zijn o.a. op Bol.com neppe producten in omloop. In dit artikel zijn affiliate links naar de webshop van John Beerens geplaatst, omdat dit een officieel verkooppunt van Olaplex is. En ik het hier ook altijd zelf koop.

Aanbevolen artikelen