Review: Navado Easystyler Pro multistyler (eerlijke mening)

navado easystyler pro review

Sinds de Dyson Airwrap is uitgebracht zijn veel mensen op zoek naar een goed alternatief. Niet iedereen heeft namelijk een paar honderd euro op zak om deze hooggewaardeerde haarstyling tool aan te schaffen. Maar: jouw zoektocht is nu gelukkig voorbij! Want de Navado Easystyler Pro schijnt het beste Dyson Airwrap alternatief te zijn. Ik heb hem zelf getest en ik ben ook op zoek gegaan naar ervaringen van andere gebruikers. In deze blog lees je mijn uitgebreide review over de Navado Easystyler Pro. Kun je met deze tool ook inderdaad hele mooie krullen creëren? En is deze tool het geld ook inderdaad waard? Je leest het hier!

De Navado Easystyler Pro

beste dyson airwrap alternatief

Voordelen:

 • 6 verschillende opzetstukken = 6 verschillende looks
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen (geen goedkoop plastic)
 • Naast 3 temperatuurstanden ook 3 blaasstanden 
 • Krul opzetstuk draait linksom én rechtsom
 • Krul opzetstuk is verlengd om meer haar te krullen
 • Een stuk goedkoper dan de Dyson Airwrap
 • Er wordt een luxe opbergcase bijgeleverd
 • Er zit een meedraaiend snoer bij

Nadelen:

 • Krullen blijven minder lang zitten in dik haar

Zes verschillende opzetstukken

 • Harde gladmakende borstel: om je haren super glad mee te maken
 • Grote volumeborstel: om meer volume in je haar te creëren
 • Zelf krullend opzetstuk: met het Coanda effect voor mooie krullen
 • Smalle volume borstel: voor het creëren van slag in je haar
 • Turbo haardroger: om je haar super snel droog te maken
 • Zachte gladmakende borstel: voor zacht, glanzend en glad haar

Het verschil met de Dyson Airwrap

De Navado Easystyler Pro is wellicht de beste multistyler die op dit moment verkrijgbaar is. De haarstyling tool wordt vaak vergeleken met de Dyson Airwrap en dat is niet voor niets. Dit is namelijk de enige haarstyling tool die het meest lijkt op deze hoogwaardige stylingtool van Dyson. Het grootste verschil zit in de prijs. Waar de Dyson Airwrap een paar honderd euro kost, is de Navado Easystyler Pro meer dan de helft goedkoper.

Er hangt alsnog een prijskaartje aan, maar daar tegenover mag je ook een hoge kwaliteit verwachten. In vergelijking met andere alternatieven van de Dyson Airwrap heeft de Navado Easystyler Pro namelijk de allerbeste kwaliteit. Waar andere alternatieven namelijk vooral uit goedkoop plastic bestaan, is de Navado Easystyler Pro gemaakt van hoogwaardige materialen. Ook wordt deze haarstyling tool geleverd in een stijlvolle, luxe opbergcase. Ook beschikt deze tool over een Coolshot functie, net als de Dyson Airwrap. Met deze koele lucht fixeer je je haar en blijven krullen beter zitten. 

De Navado Easystyler Pro beschikt over zes verschillende opzetstukken die allemaal makkelijk te verwisselen zijn. Eén opzetstuk is het krul opzetstuk die, net als de Dyson Airwrap, over het Coanda effect beschikt. Je haar wordt door speciale luchtstroomtechnologie automatisch om het opzetstuk heen gedraaid. Doordat hier minder hitte aan te pas komt dan bij een krultang, is de styling op deze manier ook nog beter voor je haar. Andere alternatieven beschikken over twee krul opzetstukken, waarvan er één naar links draait en één naar rechts. Bij de Navado Easystyler Pro kun je gewoon hetzelfde opzetstuk gebruiken om naar beide kanten te krullen. 

Prijs Dyson Airwrap: €599,-

Prijs Navado Easystyler: €284,-

navado easystyler pro review
Ik heb zelf de Navado Easystyler Pro getest
navado easystyler pro review
Het resultaat na gebruik van het krul opzetstuk

Mijn ervaring met de multistyler

Ik heb de Navado Easystyler Pro zelf getest en ik vind de kwaliteit van deze multistyler schrikbarend goed. Allereerst wordt de haarstyling tool geleverd in een prachtige beige opbergcase. Het lijkt wel op een luxe kerstcadeau! Verder viel mij gelijk op dat de opzetstukken en het apparaat zelf van een zeer goede kwaliteit zijn. Daarnaast zijn de opzetstukken makkelijk te verwisselen. Mijn favoriet is het krul opzetstuk. Hiermee maak ik, zelfs in mijn dikke haar, de mooiste krullen. En ook mijn lange lokken zijn voor dit verlengde krul opzetstuk geen probleem. Wat ook fijn is: er zitten niet alleen drie temperatuurstanden op, maar ook drie blaasstanden. Zo kun je zelf bepalen hoe hard de föhn moet blazen. Heel fijn!

Verder vind ik het kleine föhnborstel opzetstuk ook erg fijn. Ik heb een tijdje een grotere föhnborstel gebruikt, maar daar krijg je met mijn dikke haar niet veel volume in. Met het kleine volumeborstel opzetstuk van de Navado Easystyler Pro krijg ik er wel meer volume in. Ook gebruik ik vaak het beste stijlborstel opzetstuk. Dit is het perfecte opzetstuk voor het klaarmaken van je haar vóórdat je er krullen in gaat maken. Met de kleine stijlborstel ontwar je je haar en maak je je haren glad. Het enige nadeel dat ik kan benoemen is dat het snoer niet meedraaiend is. Maar tegenwoordig zit er wél een meedraaiend snoer op. Voor de rest kan ik dus geen enkel nadeel meer bedenken, behalve dat de krullen wellicht wat minder lang blijven zitten in dik haar. Maar dat is bij alle airstylers eigenlijk wel zo. 

Navado Easystyler Pro review van Wahida

In deze TikTok video zie je een mini review van de Navado Easystyler Pro. Wahida vergelijkt in deze video namelijk deze haarstyling tool met de Dyson Airwrap. De linker- en rechterkant van haar haar styled ze met een andere tool. Het resultaat? De krullen aan beide kanten zijn nagenoeg hetzelfde!

@byirisrose Ik wilde al een tijdje de dyson airwrap proberen, maar deze van @Navadohair is voor de helft van het geld minstens net zo goed 😍 #navado #navadohair #easystylerpro #navadoeasystyler #navadoeasystylerpro #dysonairwrapcurls #curls #blowout #haarroutine #hairroutine #gekregen ♬ Feather – Sped Up – Sabrina Carpenter

Navado Easystyler Pro review van Iris

In deze video zie je Iris de Navado Easystyler Pro gebruiken. Ze gebruik eerst de turbo haardroger, vervolgens de zachte gladmakende borstel en daarna de smalle volume borstel. Het eindresultaat is prachtig golvend haar met extra veel glans. Ze geeft ook aan dat de tool minstens zo goed is als de Dyson Airwrap. 

Wat vinden anderen van de tool?

Heel leuk dat ik de Navado Easystyler Pro heel goed vind, maar wat vinden andere gebruikers van de tool? Op Trustpilot krijgt de multistyler een beoordeling van 4,3 uit 5 sterren. Er zijn in totaal 16 reviews achtergelaten, waarvan verreweg de meerderheid ontzettend positief is. Mensen geven aan dat het na gebruik net lijkt alsof je een professionele salon behandeling hebt gehad. Op Bol.com krijgt de tool een beoordeling van 4,7 uit 5 sterren. Hier zijn maar liefst 88 reviews achtergelaten. Ook hier zijn er alleen lovende woorden te horen. Mensen geven aan dat de haarstyling tool zijn geld dubbel en dwars waard is en dat deze vergelijkbaar is met de Dyson Airwrap, maar dan voor een veel lagere prijs. 

 • Op Trustpilot krijgt de tool een score van 4,3 uit 5 sterrren
 • Op Bol.com krijgt de tool een score van 4,7 uit 5 sterren

Is de Navado Easystyler Pro je geld waard?

Wat mij betreft is de Navado Easystyler Pro zeker het geld waard! En dat is niet alleen mijn mening. Zoals je in de bovenstaande reviews hebt kunnen lezen, zijn andere gebruikers ook heel blij met de tool. Er zijn bijna geen negatieve geluiden te horen. Je moet natuurlijk wel zelf afwegen of je het geld ervoor over hebt. Maar de kwaliteit is in ieder geval heel erg goed, daar hoef je niet over te twijfelen. 

Aanbevolen artikelen