Ontdek de ‘beautyfood’ geheimen van Natuurlijk Presteren

natuurlijk presteren

Natuurlijk Presteren is een webshop met natuurlijke supplementen die zijn ontwikkeld door een biobased chemicus. De webshop heeft al meer dan 25.000+ gelukkige klanten en krijgt online veel positieve reviews. Ik was benieuwd naar de geheimen achter de webshop. Wat maakt Natuurlijk Presteren zo populair en zijn de ‘beautyfood’ supplementen echt zo goed als er online wordt beweerd? De webshop verkoopt onder andere haargroei supplementen, supplementen voor een goede nachtrust, natuurlijke serotine boosters en green juice. Zelf heb ik de haargroei supplementen getest. In deze blog vertel ik je meer over de webshop, mijn review en niet geheel onbelangrijk; wat andere gebruikers vinden van de producten van Natuurlijk Presteren!

natuurlijk presteren

Natuurlijk Presteren

De naam zegt het eigenlijk al. Natuurlijk Presteren staat voor het natuurlijk ondersteunen van de mens in de vorm van kwalitatieve voedingssupplementen om beter te kunnen presteren. De oprichter van Natuurlijk Presteren is Jochum Smid, een biobased chemicus en orthomoleculair adviseur. Meer dan 10 miljoen mensen in Nederland gebruiken synthetische medicijnen met talloze bijwerkingen. Jochum wil mensen met zijn webshop inspireren om gezonder te gaan leven. Dit doet hij onder andere door waardevolle informatie te delen op zijn website en door mensen bewuster te maken van de kracht van de natuur.

In het kort:

  • Kwalitatieve natuurlijke ingrediënten
  • Wetenschappelijk onderbouwde formules
  • Gratis verzending vanaf €39,-
  • Score van 9.3 uit 2000+ reviews
  • 25.000+ gelukkige klanten

Eet je mooi met beautyfood

De webshop van Natuurlijk Presteren bevat momenteel meer dan 20 producten. Deze zijn allemaal ontwikkeld op wetenschappelijke basis. Je kunt voor verschillende problemen die je ervaart bijpassend voedingsupplementen kopen. Denk daarbij aan problemen met slapen, stress, stemming, concentratie, vermoeidheid en afslanken. Hoe beter jij weer in je vel zit door gebruik van een product, hoe beter je je gaat voelen én dit uitstraalt. De meest populaire producten zijn de Nachtrust & Stemming supplementen (een natuurlijk slaapmiddel), de Serobooster supplementen (voor een betere stemming) en de Healthboost Green Juice (superfood poeder). Ook kun je hier onder andere haar supplementen kopen. Er is een variant voor mannen en voor vrouwen. De supplementen zorgen voor haargroei en sterker haar. Ook collageenpoeder vind je in de webshop. Collageen zorgt onder andere voor stevigheid van je botten, de huid en de bloedvaten. 

Haargroei supplementen

Zelf heb ik de haargroei supplementen van Natuurlijk Presteren getest. Deze beste haarvitamines in de vorm van capsules ondersteunen de haargroei en de haardikte. Ook zijn ze goed voor het behouden van je haarkleur en voor gezonde nagels. Er is een speciale variant voor vrouwen en een voor mannen. Ik heb de haarbooster voor vrouwen geprobeerd. Deze bevat 10 krachtige supplementen in één capsule, waaronder bamboe en heermoes extract en vele vitaminen en mineralen (biotine, koper, selenium, zink, vitamine A, B12, B3 en E). Deze moeten er dus voor zorgen dat je haar sneller gaat groeien en sterk wordt. Toen ik de supplementen voor het eerst probeerde, moest ik even wennen aan de grote capsules en hoe deze ruiken. De geur is namelijk niet heel aangenaam, maar daar wen je na langer gebruik wel aan. Ik heb er gedurende twee weken iedere dag één genomen (samen met een ruime hoeveelheid water). Het resultaat? Mijn haar is inderdaad snel gegroeid de laatste twee weken, ik merk het vooral aan de ‘baby’ haartjes aan de boven- en zijkant van mijn gezicht. Ook valt het mij op dat mijn nagels niet meer zo snel breken aan de zijkant. Win-win!

Haarbooster voor vrouwen

Haarbooster voor mannen

Reviews en ervaringen

Ik heb je hierboven mijn mening verteld, maar belangrijker is natuurlijk wat anderen van hun bestelling bij Natuurlijk Presteren vinden! Zijn de voedingssupplementen van deze webshop volgens andere gebruikers je geld waard? Online kom je heel veel positieve reviews tegen. Op WebwinkelKeur krijgen zij een gemiddelde score van 9.3 uit 2.116 klantbeoordelingen. Maar liefst 1512 klanten geven de webshop 5 sterren en 21 keer wordt er 1 ster gegeven. Het kleine percentage negatieve reacties gaat het meest over de levertijd en de bezorging. Dit is eigenlijk niet helemaal eerlijk, want dit ligt vaak aan de postbezorger. Een paar mensen geven aan dat zij geen resultaat merken en ze meer van het product verwacht hadden. Daar staan wel honderden reacties tegenover van mensen die wél (zeer) tevreden zijn over het product dat ze hebben gekocht. Op de website van Natuurlijk Presteren vind je meer uitgebreide reviews per product. Ook hier geven gebruikers aan tevreden te zijn met hun aankoop. 

Zijn de producten je geld waard?

Na mijn eigen ervaring en het lezen van andere reviews van gebruikers, kan ik hierop een ‘ja’ beantwoorden! Natuurlijk Presteren is in mijn ogen een betrouwbare webshop. Er wordt veel beloofd, maar er wordt ook veel waargemaakt. Mocht je een keer een product willen uitproberen, dan kan ik je aanraden dit te doen.

* Dit is een gesponsord artikel.

Aanbevolen artikelen