Dit zijn de 7 beste mini stijltangen

mini stijltang

Een mini stijltang is onwijs handig wanneer je op reis bent. De stijltang past gemakkelijk in je handbagage en ook is een reis stijltang vaak draadloos wat ook zo zijn voordelen heeft. Een stijltang met stoom is namelijk erg zwaar. Een gemiddelde kleine stijltang is ongeveer 15 tot 20 cm lang. Dat is veel kleiner dan de lengte van een gemiddelde stijltang, namelijk 25 tot 30 cm. Een mini stijltang is ook enorm handig voor mensen met kort haar. De platen van een kleine stijltang zijn natuurlijk een stuk kleiner dan een ‘normale’ stijltang. Zo klein dat zelfs mensen met erg kort haar er hun haar mee kunnen stijlen. Ben jij op zoek naar zo’n handige stijltang in een klein formaat? Wij hebben een top 7 gemaakt met daarin de beste stijltangen met een mini formaat! 

mini stijltang draadloos
Bol.com

1. Revamp Progloss Liberate Draadloze Mini Stijltang

Je betaalt er dan meer voor dan de gemiddelde mini stijltang, maar je krijgt er dan ook veel meer voor terug. Deze Revamp mini stijltang is draadloos tot wel 30 minuten te gebruiken. Het maakt dus niet uit waar je bent; deze stijltang kun je overal gebruiken. Er zitten 3 temperatuurinstellingen op van 160 °C tot 200 °C. De mini stijltang beschikt over keramische platen op met een Progloss coating en de platen zijn verrijkt met keratine-, argan-, en kokosnootolie. Dit maakt het haar prachtig glanzend. Tevens zit er ook ionentechnologie op, wat je haar pluisvrij maakt. Er wordt zelfs ook een reisetui bijgeleverd!

✓ Beste mini draadloze stijltang
✓ Lengte: 20 cm
✓ Temperatuur: 160 – 200 °C
✓ Met keramische platen

5/5
mini stijltang
Haibu

2. ghd Gold Mini Stijltang

Een ghd stijltang is altijd van goede kwaliteit. Zo ook deze ghd Gold Mini Stijltang. Er zitten afgeronde platen op, waarmee je naast stijlen ook je haar kunt krullen. De platen zijn van keramiek, wat ervoor zorgt dat je haar niet wordt blootgesteld aan een te hoge temperatuur. Ook warmt deze mini stijltang zich razendsnel op: binnen 30 seconden is hij te gebruiken. Er zit één temperatuurinstelling op van 180 °C. Tevens wordt er een hittebestendig opzetkapje bijgeleverd. Na gebruik kun je hem hierin makkelijk opbergen.

✓ Lengte: 20 cm
✓ Temperatuur: 180 °C
✓ Keramische platen
– Geen draadloze stijltang

4.8/5
Bol.com

3. Philips EssentialCare HP8321/00 

Deze Philips stijltang is 30,48 cm lang en is daarmee erg handig om mee te nemen op reis. De stijltang bevat keramische warmte-elementen waardoor deze je haar beschermt tegen overmatige hitte. De platen zijn extra lang (100 mm) zodat je veel haar tegelijkertijd kan stijlen. De stijltang doet zijn werk goed, maar heeft wel maar één temperatuurinstelling, namelijk die van 210 °C. De stijltang is speciaal geschikt voor het stijlen, want er zitten geen afgeronde platen op om mee te krullen. 

✓ Lengte: 30,48 cm
✓ Temperatuur: 210 °C
✓ Keramische warmte-elementen
– Geen draadloze stijltang

4.7/5
Bol.com

4. Remington S2880 Kleine Stijltang

Een enorm handige mini stijltang is deze Remington stijltang. Deze is slechts 15 cm lang en heeft een zeer snelle opwarmtijd van 60 seconden. Er wordt gebruik gemaakt van een Advanced Ceramic coating. Hierdoor glijdt deze makkelijk door het haar. Pluspunt: er wordt een hittebestendige etui bijgeleverd waar je hem na gebruik gelijk in kan verbergen. Super handig wanneer je op reis bent! De mini stijltang beschikt niet over afgeronde platen. De stijltang is dus alleen geschikt voor het stijlen van je haar, en dus niet het krullen van je haar. 

✓ Lengte: 15 cm
✓ Temperatuur: 200 °C
✓ Keramische coating
– Geen draadloze stijltang

4.5/5
kleine stijltang
Bol.com

5. Max Pro XS Mini Stijltang

Deze Max Pro stijltang heeft volledig titanium platen die je haar beschermen tijdens het stijlen. Ook zit er ionentechnologie op, wat zorgt voor pluisvrij haar. De platen van deze mini stijltang zijn afgerond zodat je naast stijlen ook je haar kan krullen. Voor kort haar is deze stijltang ook ideaal! Ook is de stijltang geschikt voor gebruik in het buitenland met de Dual Voltage. Tevens is het apparaat al binnen 6 seconden (!) opgewarmd en klaar voor gebruik. 

✓ Lengte: 20 cm
✓ Temperatuur: 220 °C
✓ Titanium platen
– Geen draadloze stijltang

4.4/5
mini stijltang kort haar
Bol.com

6. BaBylissPRO BAB2050E – Mini Stijltang

Zoek je een simpele reis stijltang om mee te nemen? Dan is deze BaByliss stijltang perfect voor jou. De stijltang is in totaal 15 cm lang en heeft keramische platen van 13 mm breed. De mini stijltang doet goed zijn werk, is handig mee te nemen en warmt super snel op tot 200 °C. De stijltang is te gebruiken bij elk haartype, zelfs voor kort haar is deze perfect. Er zit een Dual Voltage functie op, waardoor je hem overal ter wereld kunt gebruiken. Net zo makkelijk natuurlijk!

✓ Lengte: 15 cm
✓ Temperatuur: 200 °C
✓ Keramische platen
– Geen draadloze stijltang

4.4/5
Bol.com

7. Beurer HS20 Reisstijltang

Wil jij graag een draadloze mini stijltang die niet al te duur is? Deze Beurer HS20 Straightener valt in dat rijtje! De stijltang heeft een heleboel voordelen ten opzichte van andere mini stijltangen. Er zitten drie variabele temperatuurinstellingen op van 160 tot 210 °C. Ook kun je de stijltang opladen en kun je hem vervolgens 30 minuten lang draadloos gebruiken. Perfect voor op reis dus of voor een festival of andere overnachting. De platen zijn van keramiek en ook wordt er gebruik gemaakt van ionentechnologie. Kortom: een zeer goede mini stijltang met een zachte prijs.

✓ Draadloze stijltang
✓ Lengte: 21,8 cm
✓ Temperatuur: 160 – 210 °C
✓ Keramische platen

4.2/5

Aanbevolen artikelen