Populair: de make-up producten van Meroda Cosmetics

meroda cosmetics

De populariteit van het merk Meroda Cosmetics begon met de immens populaire colour changing foundation die zich aanpast aan je huidskleur. Het product ging viral op social media. Nu, jaren verder, zijn ze uitgegroeid tot een cosmetica merk dat van alle markten thuis is. Van de beste primer tot setting spray en van mascara tot lipstick; er komen steeds meer unieke make-up producten bij. Tot opluchting van de fans van het merk die blij zijn met ieder product. In dit artikel vertel ik je meer over Meroda Cosmetics!

meroda cosmetics

Meroda Cosmetics in het kort

✓ Het cosmetica merk is begonnen in 2021 in Nederland
✓ Het eerste product was de changing foundation
✓ Nu hebben ze veel meer producten, van lipstick tot eyeliner
✓ Geschikt voor iedereen. ongeacht je huidtint, type of geslacht
✓ Missie: jou helpen om je ware schoonheid te omarmen
✓ Alle producten zijn non-comedogeen en 100% dierproefvrij

Over het merk Meroda Cosmetics

Meroda Cosmetics is in 2021 in Nederland opgestart. Het is een luxueus cosmetica merk dat zich inzet voor de diversiteit van mensen. Ongeacht je huidtint, type of geslacht; iedereen is welkom om de producten van dit merk te gebruiken. De missie van het bedrijf is dan ook om jou te helpen om je ware schoonheid te omarmen. 

Het eerste product dat Meroda Cosmetics op de markt bracht was de changing foundation. Dit is een witte foundation dat na aanraking met de huid verandert in dezelfde kleur als je huid. Dit was baanbrekend en daardoor ging het product viraal op social media. Nog steeds is dit één van de best verkochte producten van het merk. Ondertussen hebben ze het assortiment flink uitgebreid.

Zo hebben ze nu bijvoorbeeld ook de universal foundation. Deze foundation die zich aanpast aan je huidskleur is in 33 tinten verkrijgbaar en smelt als het ware in je huid waardoor deze heel licht aanvoelt. Eén van de nieuwste producten is de velvet skin primer. Dit is een fijne basis voor het aanbrengen van make-up en ook de beste primer voor de oudere huid. De final touch setting spray helpt je om je make-up vast te zetten. En met de mascara, eyeliner, concealer, lippotlood en de lipstick maak je je make-up look helemaal af. 

Changing Foundation

Deze foundation verandert na aanraking van de huid in dezelfde huidskleur

Velvet Skin Primer

Deze primer minimaliseert oneffenheden en bevat hydraterende ingrediënten

Velvet Dream Lipstick

Deze lipstick beschikt over een opbouwende, hydraterende formule

Reviews en ervaringen van klanten

Dan is er nog één belangrijke vraag: wat zijn de ervaringen van de gebruikers? Zijn de producten van Meroda Cosmetics je geld waard? Gelukkig kun je online een heleboel reviews en ervaringen lezen. Zo krijgen ze op Trustpilot een gemiddelde score van 3,9 van in totaal 5 sterren. Er zijn een aantal negatieve reviews. Deze mensen geven aan dat ze de make-up producten toch niet zo fijn vinden.

De meerderheid van de reviews zijn echter heel positief. Deze mensen geven aan dat ze erg blij zijn met de kwaliteit van de producten. De meeste reviews gaan over de changing foundation. Het verschilt per persoon heel erg wat de ervaring is met dit product. Voor de één werkt deze foundation erg goed en voor de ander niet. 

Zijn de producten van Meroda Cosmetics je geld waard? Ja, wij vinden van wel!

Aanbevolen artikelen