De 6 beste Max Pro stijltangen

max pro stijltang

Ben jij op zoek naar een goede Max Pro stijltang? Maar liefst 3000 kappers en professionele haarstylisten gebruiken de tools van dit merk. Als consument kun je dezelfde producten gebruiken als je kapper. Max Pro biedt levenslange garantie op alle krultangen en stijltangen. Dit betekent dat ze erg zeker zijn van de kwaliteit. Wanneer je je jouw tool binnen 30 dagen registreert op maxprohair.com kun je hiervan gebruik maken. Het merk beschikt over een groot assortiment aan professionele Max Pro krultangen, stijltangen, haardrogers/föhns, borstels en bijbehorende accessoires. De tools zijn zodanig ontworpen dat ze je haar op de meest efficiënte manier kunnen stylen in elk gewenst model.

Benieuwd naar de beste stijltangen van Max Pro? Wij hebben een lijst gemaakt met een top 6. Hierbij hebben we gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding en hebben we online reviews bekeken op verschillende webshops.

De beste Max Pro stijltangen

max pro stijltang
Bol.com

Max Pro Evolution Stijltang

De Max Pro stijltang die op nummer 1 staat is de Evolution Stijltang. Deze tang is voorzien van titanium platen die ervoor zorgen dat je haar optimaal beschermt wordt. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van negatieve ionen technologie, wat je haarschubben sluit. Het resultaat is een mooie glans. Binnen zes seconden is je stijltang klaar voor gebruik. De temperatuur kun je instellen van 130°C tot 230°C en is te controleren op het LCD Display. Vergeet je je tang uit te zetten, dan kun je terugvallen op de veilige shut-off functie. De Evolution stijltang valt na 60 minuten automatisch uit wanneer deze niet gebruikt wordt. Omdat de tang afgeronde platen heeft, kun je er naast stijlen ook mee krullen.

✓ Titanium platen & ionen technologie
✓ Lichtgewicht stijltang met afgeronde platen
✓ Temperatuur: 130 tot 230 °C
– Geen ‘cool tip’ die je kunt vasthouden

kleine stijltang
Bol.com

Max Pro XS Straightener

Max Pro heeft naast stijltangen van normale grote, ook de beste mini stijltang in het assortiment zitten. Ook deze tang heeft volledig titanium platen die je haar beschermen tijdens het stijlen. Je haar wordt daarnaast pluisvrij gemaakt met ionen technologie. Ook deze Max Pro stijltang heeft afgeronde platen, zodat je naast stijlen ook je haar kan krullen. Omdat het een kleine stijltang van 20 cm is, is deze tang ook geschikt voor kort haar. De tang is geschikt voor gebruik in het buitenland met de Dual Voltage en je kunt hem natuurlijk makkelijk meenemen door het kleine formaat. Tevens is het apparaat al binnen 6 seconden (!) opgewarmd en klaar voor gebruik. 

✓ Kleine stijltang van 20 cm
✓ Titanium platen met afronding
✓ Ook geschikt voor kort haar
✓ Temperatuur: 220 °C

max pro stijltang
Bol.com

Max Pro Keratin Shine Straightener

Vind jij glanzend en gezond uitziend haar heel belangrijk? Dan is deze Max Pro stijltang waarschijnlijk iets voor jou! De tang beschikt over flexibele titanium platen die extra breed zijn. Langer en dikker haar profiteren daar vooral van. De tang is ook geschikt voor keratine, botox of proteïne behandelingen. De platen van de stijltang sluiten namelijk volledig. Het product wordt daardoor perfect in het haar geperst en het haar behoudt de kwaliteit die het verdient. Registreer je het product binnen 30 dagen op de website van Max Pro, dan profiteer je van levenslange garantie. 

✓ Titanium platen die volledig sluiten
✓ Ook geschikt voor keratine, botox of proteïne behandelingen
✓ Temperatuur: 100 tot 230°C
✓ Levenslange garantie na registratie

max pro stijltang
Bol.com

Max Pro STEAM+ Stijltang

Een stoom stijltang is minder schadelijk voor het haar dan een ‘normale stijltang’ en je lokken blijven ook nog eens langer in model. De Max Pro STEAM+ Straightener is zo’n handige stijltang met stoom. Je haar wordt van binnenuit gevoed voor een goede verzorging. Door de combinatie van stoom, ionen technologie en het MOHI Hair Serum wat je erbij geleverd krijgt; is het resultaat na een stijlbeurt zijdezacht haar met een natuurlijke glans. Voordat je begint met stijlen, vul je het waterreservoir aan met gedemineraliseerd water. Vervolgens kun je met de afgeronde platen je haar stijl of krullend maken.

✓ Afgeronde titanium platen
✓ Minder haarbeschadiging door gebruik van stoom
✓ Inclusief haarserum & ionen technologie
✓ Temperatuur: 150 tot 235 °C

Bol.com

Max Pro Evolution Straightener

De Max Pro Evolution stijltang hebben wij hierboven al vernoemd, maar er is ook nog een Limited Edition variant van. De meeste stijltangen zijn namelijk zwart en voor de mensen die dat een beetje saai vinden is er nu de Max Pro Evolution Straightener in de kleur Rose Goud. Dat ziet er gelijk een stuk leuker uit, toch? De stijltang heeft verder dezelfde functies en werking als de Evolution Straightener. De tang beschikt over 100% titanium platen, ionen technologie, LCD Display waarop de temperatuur is te zien en een dubbele voltage. Ook zit er een shut-off functie op. Na 60 minuten ongebruikt te zijn, schakelt de tang zichzelf automatisch uit. De temperatuur is in te stellen tot 230 graden. 

✓ Limited edition rose gouden stijltang
✓ Titanium platen & ionen technologie
✓ Afgeronde platen voor slag/krullen
✓ Temperatuur: 130 tot 230 °C

Kapperskorting.com

Max Pro Gloss Stijltang Pink

Is roze meer jouw kleur? Gelukkig heeft Max Pro ook een stijltang in het assortiment met een felroze kleur! De Pro Gloss Straightener is een professionele stijltang met keramische platen. Het omhulsel van de stijltang is van verfijnd rubber. Hierdoor voelt de tang zacht aan en is de grip veel beter dan een gemiddelde stijltang. Kapers en haar stylisten zijn er helemaal fan van! De tang beschikt ook over een LED display, ionen technologie en keramische platen. Veel stijltangen zijn alleen voorzien van een keramische coating, maar hierdoor slijt de tang sneller. Gelukkig zijn de platen van deze stijltang dus volledig van keramiek, waardoor hij onder andere ook geschikt is voor dik haar. 

Aanbevolen artikelen