Top 5 beste Max Pro krultangen

max pro krultang

Max Pro is een bekend merk qua haarstyling tools. Wist je dat maar liefst 3000 kappers en professionele haarstylisten in Nederland ook de producten van dit merk gebruiken? Als consument kun jij dus dezelfde professionele haar tools gebruiken als je kapper! Max Pro heeft een groot assortiment. Denk bijvoorbeeld aan krultangen, stijltangen, haardrogers, borstels en bijbehorende accessoires. Wil je een Max Pro krultang aanschaffen, dan heb je de keuze uit 4 verschillende tools met een andere grootte.

Een pluspunt van dit haarmerk is dat ze levenslange garantie bieden op alle Max Pro stijltangen en krultangen. Dit geldt wel alleen als je je haarstyling apparaat binnen 30 dagen na je aankoop registreert op maxprohair.com. Ook moet je het aankoopbewijs en de originele verpakking goed bewaren, mocht je hierop aanspraak willen maken. Maar dan profiteer je dus van een hele lange tijd garantie op je apparaat.

Ze zijn dus erg zeker dat hun producten goed werken en bijna nooit kapot zullen gaan. De tools zijn ook zodanig ontworpen dat ze je haar op de meest efficiënte manier kunnen stylen in elk gewenst model. Benieuwd naar de beste krultangen van dit merk? Bekijk hieronder een top 5!

max pro krultang
Bol.com

Max Pro Twist Krultang 32 mm

Een van de meest verkochte krultangen van Max Pro is de 32 mm tang. Deze heeft een keramische staaf dat je haar gemakkelijk omtovert tot mooie beachwaves. Binnen 3 seconden is een haarlok al gekruld. Bovendien wordt de schade beperkt dankzij de keramische staaf die ervoor zorgt dat de temperatuur goed verdeeld wordt. De temperatuur is in te stellen van 80 tot 220 °C en is af te lezen op het LCD Display. Er zit een rubberen coating op het handvat, waardoor je de Max Pro krultang stevig kan vasthouden. Je krijgt er een hittebestendige handschoen bijgeleverd, zodat je je hand niet hoeft te verbranden tijdens het krullen van je haar. 

✓ Effect: golven/beachy slag (32 mm)
✓ Keramische staaf met rubberen handvat
✓ Hittebestendige handschoen
✓ Levenslange garantie
✓ Temperatuur: 80 – 220 °C

max pro krultang
Bol.com

Max Pro Twist Krultang 25 mm

De meest verkochte Max Pro krultang is de 25 mm tang. Deze is kleiner dan de bovenstaande krultang, maar maakt op zijn beurt ook prachtige krullen met iets meer volume. Het effect van de krultang zijn grove, losse krullen. Ook deze tang heeft een keramische staaf die hittebeschadiging beperkt. Mocht je toch last hebben van beschadigd haar, gebruik dan een Olaplex set om je haar weer gezonder te maken. De Max Pro krultang heeft een temperatuurschakelaar waardoor je zelf controle hebt over de warmte van de krultang. Deze is in te stellen van 80 tot 220 °C. Daardoor is de krultang te gebruiken voor ieder haartype. Dun haar heeft geen hoge temperatuur nodig, terwijl dik haar juist wel een hogere temperatuur nodig heeft. Ook op deze krultang zit een levenslange garantie.

✓ Effect: grove, losse krullen (25 mm)
✓ Keramische staaf met rubberen handvat
✓ Hittebestendige handschoen
✓ Levenslange garantie
✓ Temperatuur: 80 – 220 °C

max pro krultang
Bol.com

Max Pro Twist Krultang 19 mm

Wil je nog meer volume in je haar creëren? Ga dan voor een Max Pro krultang van 19 mm. Het effect van deze krultang zijn kleine krullen. Met deze tang creëer je een lekkere volle bos met krullen. Ook deze haar tool heeft een keramische, rechte staaf. De temperatuur is in te stellen van 80 tot 220 °C en wordt getoond op het LCD Display. Binnen 4 seconden is de tang klaar om te gebruiken. Er zit een dubbele voltage op, waardoor de krultang ook te gebruiken is in het buitenland. Ben je je krultang vergeten uit te schakelen, dan is dat gelukkig niet erg. De tang schakelt zich automatisch uit na een uur niet gebruikt te zijn. Ook op deze Max Pro krultang zit een levenslange garantie. 

✓ Effect: kleine krullen (19 mm)
✓ Keramische staaf met rubberen handvat
✓ Hittebestendige handschoen
✓ Levenslange garantie
✓ Temperatuur: 80 – 220 °C

Bol.com

Max Pro Chopstick

Wil jij een volle bos krullen creëren in je haar? De Max Pro Chopstick is een mini krultang voor kort haar en lang haar dat je haar per lok in 3 seconden prachtig krult. In vergelijking met de 19 mm krultang, maakt deze tang nog kleinere krullen in je haar. Bovendien wordt je haar nauwelijks beschadigd door de keramische staaf en de korte krultijd. De temperatuur is in te stellen van 80 tot 220 °C en is geschikt voor alle haartypes van lang tot kort haar. De Chopstick wordt geleverd met een hittebestendige handschoen, zodat je makkelijk het haar om de keramische staaf kan wikkelen, zonder daarbij je handen te verbranden. Voor de veiligheid schakelt de krultang zich na 60 minuten automatisch uit. Het snoer is 2,5 meter lang en heeft een roterende kabel. 

✓ Effect: golven/beachy slag
✓ Keramische staaf
✓ Hittebestendige handschoen
✓ Levenslange garantie
✓ Temperatuur: 80 – 220 °C

Bol.com

Max Pro Krultang 5 in 1

Kun jij niet kiezen tussen alle bovenstaande krultangen? Dan is er goed nieuws, want je kunt ook een krultang met meerdere opzetstukken kopen! Hierbij kun je elke dag een andere look creëren in je haar. De vijf opzetstukken hebben een grootte van 18/9mm, 19 mm, 25 mm, 25/19 mm en 32/25 mm. Het zijn niet allemaal rechte staven, er zitten namelijk 2 opzetstukken bij die een dun uiteinde hebben. Hiermee maak jij de allermooiste beachwaves! De opzetstukken van deze multifunctionele krultang hebben een kwalitatief draaisysteem in plaats van een kliksysteem. En des te smaller de staaf is, des de kleiner de krul is. Bij de 5 in 1 Max Pro Krultang krijg je een hittebestendige krultang en ook hier zit op het handvat een rubberen coating voor een stevige grip. 

✓ Effect: 5 verschillende types krul
✓ Keramische staaf met rubberen handvat
✓ Hittebestendige handschoen
✓ Levenslange garantie
✓ Temperatuur: 80 – 220 °C

Aanbevolen artikelen