Lookfantastic box: de voor- en nadelen op een rij

lookfantastic box

Een beautybox is een leuk cadeau voor een ander, maar al helemaal voor jezelf. Er zijn een aantal beautyboxen waarop je een abonnement kunt nemen. Op deze manier krijg je elke maand een verrassingsbox thuisgestuurd. De inhoud bestaat vaak uit een aantal beauty- of selfcare producten. Dus plan elke maand alvast me-time in om de nieuwe producten uit te proberen! Grote kans dat je nieuwe favorieten ontdekt. De Lookfantastic box is zo’n beautybox in Nederland waar je een abonnement op kan nemen. In dit artikel vertel ik je meer over wat je kan verwachten van de inhoud van de Lookfantastic beauty box, de abonnementsvormen, de prijzen en ervaringen.

lookfantastic box

De Lookfantastic box in het kort

  • Abonnement voor 1, 3, 6 of 12 maanden
  • Prijzen variëren van €20,- tot €15,50 per maand
  • Inhoud: 6 beauty producten t.w.v. meer dan €55,-

Let op: aan het einde van je gekozen abonnementsperiode, wordt je abonnement automatisch verlengd. Je kunt je gemakkelijk afmelden in je account.

Dit is hoe het werkt

Wil je een abonnement nemen op de Lookfantastic box? Het is heel simpel: kies eerst je favoriet uit de verschillende abonnementen. Wil je een abonnement voor 1, 3, 6 of 12 maanden? De prijs varieert per abonnement en is goedkoper wanneer je een lang abonnement neemt. Een 1 maand abonnement kost €20,00 en een 12 maanden abonnement kost €15,50. Je krijgt maandelijks de beautybox thuisbezorgd en de facturering vindt ook maandelijks plaats. De Lookfantastic beautybox bestaat elke maand uit 6 verschillende beauty producten met een waarde van meer dan €55,-. Let wel op, want na de abonnementsperiode wordt je abonnement automatisch verlengd. Je kunt dit heel eenvoudig stopzetten in je eigen account. 

De voor- en nadelen van de beautybox

Er zijn een aantal voordelen wanneer je een abonnement neemt op een Lookfantastic box. Je kunt namelijk op deze manier nieuwe, exclusieve producten uitproberen voordat zij op Lookfantastic verkrijgbaar zijn. Het is een laagdrempelige manier om nieuwe beauty producten te ontdekken, voordat je een fullsize product van je favoriet koopt. Je krijgt ook introducties van limited edition beautyboxen voordat iedereen ze kan zien (zo ook een sneak peek van de Lookfantastic adventskalender). Ook fijn: je kiest de lengte van je eigen abonnement, dat is bij andere beautyboxen vaak niet zo. Daarnaast zitten er een aantal nadelen aan zo’n Lookfantastic beautybox abonnement. Ten eerste zitten er geen fullsize producten in de box, maar wel mini producten. Ook wordt je abonnement automatisch verlengd wanneer deze afloopt, dus daar moet je zelf goed op letten. Het abonnement is over het algemeen erg goedkoop vergeleken met andere beautyboxen, zoals de Goodiebox en de Styletone box. 

1 maand abonnement

€20,00

3 maand abonnement

€18,00

6 maand abonnement

€17,00

12 maand abonnement

€15,50

Ervaringen met de Lookfantastic box

De ervaringen van andere gebruikers zijn belangrijk om je eigen mening te vormen. Wat vinden zij van de Lookfantastic box? Hiervoor hebben wij diverse websites afgestruind op zoek naar actuele ervaringen en reviews. Allereerst de website van Lookfantastic zelf. Hier kunnen mensen namelijk ook reviews achterlaten. De beautybox krijgt hier 4.2 uit 5 sterren. Mensen geven aan dat zij blij zijn met de inhoud van de box. Op Trustpilot krijgt de Lookfantastic webshop 4.1 van de 5 sterren (er zijn geen aparte beoordelingen voor de beautybox). De reviews die we hier lezen over de beautybox zijn veelal positief. Op We Are Eves krijgt de beautybox 4.5 van de 5 sterren. Ook hier wordt aangegeven dat de gebruikers blij zijn met de inhoud van de bozen. Af en toe staat er een negatieve review tussen van mensen die niet tevreden zijn over de inhoud van de Lookfantastic box. 

Is de Lookfantastic beautybox het geld waard?

Wat ons betreft kunnen wij hier JA op antwoorden! De beautybox is in vergelijking met andere boxen relatief goedkoop. Ook zijn gebruikers relatief positief over de inhoud van de boxen. De enige nadelen zijn dat er mini producten in de Lookfantastic box zitten (en dus geen fullsize producten) en je abonnement automatisch verlengd wordt, dus je daar ook goed op moet letten. Uiteindelijk is het natuurlijk helemaal aan jou of jij je geld wil uitgeven aan de Lookfantastic box. 

Aanbevolen artikelen