Best verkochte producten van La Mer

Het merk La Mer is niet geschikt voor iedereen, aangezien het een echt luxe merk is. Het is wellicht het meest exclusieve merk op het gebied van gezichtsverzorging. Voor de producten leg je dan ook wat neer, maar veel vrouwen zweren bij de goede werking. Het meest populaire product is de La Mer crème. Hier zijn vijf verschillende soorten van, variërend van rijke crèmes tot lichte lotion. Welke het beste bij jou past, ligt aan je huidtype. Het geheim van La Mer? Het zeewierextract. Het schijnt dat de wetenschapper van dit merk, Dr. Max Huber, er 12 jaar over deed en zesduizend experimenten voordat hij de juiste formule had gevonden van zeewierextract. Deze verwerkte hij in de crème en later werd dit ook verwerkt in de andere huidverzorgingsproducten van la Mer. Naast huidverzorging beschikt het merk ook over enkele make-up producten, zoals foundations, lipserum en concealer. 

la mer creme
Bijenkorf

Favoriet: Crème de La Mer

De La Mer Crème is verreweg het meest populaire product van dit merk. Met deze beste moisturizer is het ook allemaal begonnen. De crème is doordrenkt met Miracle Broth™, een verjongende en celvernieuwende elixir. Deze formule vormt de kern van de La Mer crème en het duurt ongeveer 3 tot 4 maanden om deze te laten ontstaan tijdens een fermentatieproces. Om deze reden is is het geen goedkope crème, maar moet je er wat voor neerleggen.

Hoe je de La Mer crème het beste gebruikt? Eerst gebruik je de spatel om een klein beetje crème op te pakken en deze breng je aan tussen je vingers. Vervolgens wrijf je je vingers tegen elkaar totdat de crème doorschijnend wordt. Vervolgens breng je het product zachtjes aan op je gezichtshuid. 

Het ontstaan van de Miracle Broth

De wetenschapper Max Huber is de maker van de crème. Hij liep brandwonden op en besloot zelf een product te maken met een helende en vernieuwende werking. Het duurde maar liefst 12 jaar (en 6.000 experimenten) toen hij de celvernieuwende formule van Miracle Broth had uitgevonden. Dit gaf zijn huid een metamorfose. Vandaag de dag vormt Miracle Broth nog steeds het hart van de Crème de La Mer. Voor het maken ervan is uiterste precizie nodig. Er wordt gebruik gemaakt van innovatieve fermentatie, een proces dat wel tot 3 – 4 maanden duurt. Ook zijn er momenteel vier verschillende soorten Miracle Broth. Het origineel dat wordt gebruikt in de crème, crystal dat wordt gebruikt in de genaissance crème, geconcentreerd dat ontstekingen kalmeert en encapsulated dat wordt gebruikt voor het oogserum.

Beste huidverzorging van La Mer

Nadat de beroemde crème op de markt is gekomen, heeft het merk niet stilgezeten. Sinds die tijd zijn er meerdere huidverzorgingsproducten op de markt gebracht. Hiermee kun jij je huidverzorgingsroutine helemaal compleet maken. Nog een bestseller van La Mer is bijvoorbeeld The Concentrate Serum (een gezichtsserum). Dit serum zorgt voor een luxueuze behandeling van je huid, verwijdert vroegtijdige tekenen van huidveroudering en zorgt ervoor dat je huid zich op een natuurlijke manier kan vernieuwen. Ook The Renewal gezichtsolie zorgt voor een zuivere huid. De olie overspoelt de huid met hydratatie. Het resultaat? Een prachtige glans! Gebruik The Infused gezichtslotion dagelijks voor een zachte huid. Deze formule voelt aan als fluweel op je huid. En zo zijn er nog vele andere producten die de moeite waard zijn, zoals de beste dagcrème en de beste nachtcrème

Gezichtsserum
Gezichtsolie
Dag- en nachtcrème
Gezichtslotion

Beste make-up van La Mer

Als je dacht dat La Mer alleen huidverzorging heeft, dan heb je het mis. Het merk beschikt namelijk ook over een aantal make-up producten. Zo zijn er bijvoorbeeld 5 verschillende foundations die stuk voor stuk ook beschikken over de Miracle Broth formule voor een perfect ogende huid. Er is een vloeibare foundation, cushion foundation, poeder foundation en een getinte dagcrème. Ook zijn er een aantal lipproducten, zoals de Lip Polish. Dit is een reinigende en tegelijkertijd verzorgende balsem voor je lippen. Ook een lipserum en een lipbalsem ontbreek niet in het assortiment. Voor een foundation kwast, bronzer, concealer en poeder kun je ook bij het merk terecht. Al met al moet je ook voor deze producten diep in je portemonnee tasten. Of de producten het waard zijn? Dat kan alleen jij bepalen.

Foundation
Lipserum
Concealer
Foundation

Wat anderen vinden van La Mer

Wat vinden de mensen die het product al eens hebben aangeschaft van dit merk? Met die vraag gingen wij op onderzoek uit. Wij hebben een flink aantal reviews gelezen over de beroemde crème. Het meerendeel hiervan is zeer tevreden over het product. Een paar reviews zijn erg kritisch. Zij benoemen bijvoorbeeld dat er een aantal nadelen zijn. Zo zit de crème in een potje, wat minder hygiënisch is. Ook zijn de basisingrediënten erg simpel. Zo zitten er minerale oliën in verwerkt, petrolatum (vaseline) en parfum waar een aantal mensen sceptisch over zijn. Toch kun je het daardoor niet vergelijken met een goedkope crème, aangezien de cruciaal werkzame ingrediënten (zoals het zeewierextract) het een unieke crème maken. Wat ons ook opvalt: veel mensen die van zichzelf een droge huid hebben, vinden het een erg fijn product. Op een vette huid heeft het product wellicht niet zo’n top werking. 

la mer

Voordelen

✓ Het zeewierextract heeft verjongende effecten
✓ De limoenthee bevat krachtige antioxidanten
✓ Droge huid verandert in een gehydrateerde huid
✓ Gebruikers zijn erg tevreden over de producten

Nadelen

✓ Alle producten van dit merk zijn prijzig
✓ De verzorgende crème is niet parfumvrij
✓ Werkt minder fijn bij een vette huid

Veelgestelde vragen

Waarom is La Mer zo duur?

Het maakproces is erg lang van het krachtige en unieke Miracle Broth, wat is verwerkt in alle producten. Het fermentatieproces duurt wel 3 tot 4 maanden. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van zeewierextracten dat een verjongend effect heeft op de huid.

Wat zijn de beste La Mer producten?

Het beste en meest populaire product is de Crème de La Mer. Met deze moisturizer is het allemaal begonnen. Daarnaast wordt het gezichtsserum en de gezichtsolie ook vaak verkocht.

Waar is La Mer te koop?

De producten van La Mer zijn niet overal te koop. Je kunt ze onder andere aanschaffen bij de Douglas en de Bijenkorf. Dit zijn officiële verkooppunten van het merk.

Aanbevolen artikelen