5x de beste krultangen met opzetstukken

krultang met opzetstukken

Een krultang met opzetstukken is ontzettend handig. Waarom? Je kan allerlei haarstijlen creëren met maar één tool! Kleine of grote krullen, beach waves, slag of juist steile lokken; je maakt het allemaal met een krultang met verschillende opzetstukken. Het biedt veelzijdigheid, je kan dankzij de opzetstukken de krultang aanpassen aan je wensen en haartype, de opzetstukken zijn eenvoudig verwisselbaar en het scheelt uiteindelijk ook geld omdat je niet langer verschillende tools nodig hebt. Op zoek naar de beste krultang met opzetstukken? We helpen je graag verder!

krultang met opzetstukken
Bol.com

1. Max Pro Miracle 5-in-1 Krultang met Opzetstukken

Wil je graag krullen in je haar, maar wil je ook kunnen variëren met verschillende krullen? Dan is deze Max Pro Miracle 5-in-1 krultang iets voor jou. Bij deze krultang worden maar liefst vijf opzetstukken (keramische staven van 18/9mm, 19mm, 25mm, 25/19mm & 32/25mm) meegeleverd, waardoor je vijf type krullen kan creëren. Hoe dunner de staaf is, hoe kleiner de krul is. Je kan dus slag in je haren maken, maar ook spiraalvormige of juist grote krullen. Je bevestigt de opzetstukken eenvoudig dankzij het multifunctionele draaisysteem.

Deze beste krultang met opzetstukken is heel snel warm en de warmte wordt goed verdeeld doordat de staven van keramiek zijn. In 3 seconden is één haarlok al gekruld! Een ander voordeel van deze krultang met verschillende opzetstukken is dat de temperatuur instelbaar is tussen 80°C en 220°C, wat hem geschikt maakt voor ieder haartype

De tang ligt fijn in je hand dankzij de rubberen coating en er wordt ook een hittebestendige handschoen meegeleverd voor de veiligheid. Bang dat je hem vergeet uit te schakelen? Geen probleem: de krultang schakelt automatisch uit als je hem één uur niet gebruikt. 

krultang met opzetstukken
Bol.com

2. CHI 2-In-One Ceramic en Titanium Krultang

Wij zijn enorm fan van CHI tools. Zo ook van deze CHI krultang met meerdere opzetstukken! Er worden een kegelvormig opzetstuk en een opzetstuk van 1 inch (25,4 mm) meegeleverd. Met het kegelvormige opzetstuk creëer je speelse krullen met een natuurlijke look. Aan de bovenkant zijn ze breder, aan de onderkant smaller. Met het rechte opzetstuk maak je eenvoudig kleine tot middelgrote krullen. 

De twee keramische opzetstukken zijn voorzien van een titanium coating, hierdoor glijdt iedere staaf soepel door het haar en maak je eenvoudig gedefinieerde krullen. De keramiek zorgt ervoor dat het opzetstuk snel warm is en de warmte goed verdeeld wordt.

De CHI krultang met meerdere opzetstukken is geschikt voor kort en lang haar, voor alle haartypes doordat de temperatuur instelbaar is tussen 170°C tot 215°C en hij is erg fijn in gebruik dankzij het LCD-scherm en het lange snoer van 3 meter. Er wordt ook een hittebestendige handschoen meegeleverd. Gebruikers van deze krultang met verschillende opzetstukken geven aan dat de krullen erg mooi worden en heel goed blijven zitten.

krultang met verschillende opzetstukken
Bol.com

3. BaByliss Curl & Wave Trio Multistyler

Ben je op zoek naar een de beste beach waves krultang, maar ook naar een krultang met meerdere opzetstukken om nog meer verschillende haarstijlen te kunnen maken? Say no more! Deze BaByliss Curl & Wave Trio Multistyler is precies wat je nodig hebt. Bij deze prachtige roze krultang krijg namelijk drie verschillende opzetstukken waarmee je beachy waves, maar ook golven en krullen kan creëren.

De conische cilinder van 24-30 x 120 mm maakt gladde en gedefinieerde krullen, de ovale cilinder van 32 x 120 mm zorgt voor losse golven en extra volume en met de gedraaide cilinder van 25 x 120 mm maak je prachtige beach waves. Met deze krultang met opzetstukken geniet je van verschillende looks en dankzij de instelbare temperatuur van 80°C tot 210°C is hij geschikt voor ieder haartype. 

Deze beste krultang met opzetstukken is voorzien van Advanced Ceramics technologie; hierdoor en wordt de temperatuur goed onder controle gehouden. Ook wordt je haar hierdoor beter beschermd tegen de warmte. Er worden een hittebestendige mat en handschoen meegeleverd. De krultang met meerdere opzetstukken kent één klein nadeel: hij beschikt niet over een haarklem om de haarlokken vast te zetten tijdens het krullen.

Bol.com

4. VAIVE 6-in-1 Stijltang & Krultang

Wil je de ene dag slag of spiraalkrullen maar op de andere dag juist steile lokken? Dan is deze beste krul- en stijltang in 1 met in totaal maar liefst zes opzetstukken perfect voor jou. Met deze te gekke set geniet indien gewenst iedere dag van een andere haarstijl en dat voor een lage prijs. Deze krultang heeft verschillende opzetstukken, namelijk een stijltang opzetstuk, rechte opzetstukken van 25 mm en 19 mm, een kegelvormig opzetstuk van 19-25 mm voor natuurlijke krullen, een kraal opzetstuk van 25 mm voor een beachy patroon en een chopstick opzetstuk van 9 mm voor kleine, spiraalvormige krullen. 

Door de geavanceerde PTC warmtetechnologie is de krultang met verschillende opzetstukken binnen 30 seconden warm, de keramische coating zorgt ervoor dat de warmte goed wordt verdeeld en je lokken gelijkmatig verwarmd en gekruld worden en ionentechnologie verzekert je van glanzend, pluisvrij haar. Top aan deze VAIVE 6-in-1 krul- en stijltang is dat hij geschikt is voor ieder haartype. De temperatuur is namelijk in te stellen tussen 80°C en 230°C. 

Het is een veelzijdige en multifunctionele krultang met veel verschillende opzetstukken, hij heeft een fijne prijs, een prachtig uiterlijk en hij is ook nog eens geschikt voor ieder haartype. Hij scoort maar liefst 4,7 uit de 5 sterren op Bol.com en vrouwen geven aan dat hij erg fijn is in gebruik. 

Bol.com

5. Mellian 3-delige Krultang met Opzetstukken

Ben je in the mood voor golvend haar? Maar op een ander moment weer zin in een volle coupe met krullen? Deze driedelige set én beste wafeltang in één van Mellian is perfect als je regelmatig van stijl wilt veranderen. Met de wafeltang maak je prachtig golvend haar en met de rechte krul opzetstukken van 32 mm en 25 mm creëer je verschillende vormen krullen. 

Wat erg fijn is aan deze luxe krultang met opzetstukken, haarklem en warmtebestendige handschoen, is dat hij handmatig in te stellen is tussen de 60°C en 220°C. Dit maakt de krultang geschikt voor alle haartypes. Hij warmt heel snel op en het is precies te zien op hoeveel graden hij is ingesteld dankzij het compacte LCD-scherm. Door de keramische coating wordt de warmte beter verdeeld en is je haar beter beschermd. Last van pluishaar?  Dankzij de toermaline anti-frizz technologie verdwijnt pluis waardoor je haar nóg gladder wordt! En vergeet je de krultang uit te schakelen? Geen paniek, na een uurtje schakelt hij automatisch uit. 

Veel vrouwen zijn ontzettend enthousiast over deze krultang met opzetstukken. De driedelige set is stijlvol, de multifunctionele krultang maakt prachtige krullen die lang blijven zitten en dankzij het handige meedraaiende snoer kan je krullen vanuit iedere hoek. Ook wordt het als prettig ervaren dat er een warmtebestendige handschoen wordt meegeleverd. 

Aanbevolen artikelen