Dit zijn de 5 beste José Eber stijltangen

jose eber stijltang

Op zoek naar een professionele stijltang van het bekende merk José Eber? Wij zetten de 5 beste stijltangen voor je op een rij! José Eber staat bekend om haar technologie die ervoor zorgt dat je haar een glanzende finish krijgt na het stylen. Elke José Eber stijltang beschikt over keramische platen die de hitte heel netjes gelijkmatig verdeeld. Een te hoge temperatuur wordt hierdoor niet bereikt, zodat je haar hier ook niet aan blootgesteld wordt. Naast een stijltang kun je ook een José Eber krultang kopen. Deze beschikt altijd over een keramische staaf en een gratis hittebestendige handschoen. Bij een José Eber stijltang krijg je daarentegen niet standaard een hittebestendige handschoen omdat deze minder vaak gebruikt wordt bij een stijltang dan bij een krultang.

jose eber stijltang
Bol.com

José Eber Infusion Stijltang

De populairste José Eber stijltang is de Infusion tang. Dit is een stoom stijltang en een treatment tool in één. Er komt stoom vrij tijdens het stijlen van je haar. Dit zorgt ervoor dat het stylen minder schadelijk is voor je haar. De tang beschikt over Infusion Technology. Dit houdt in dat er voedingsstoffen vrijgelaten worden die het haar verzorgen en voeden. De temperatuur van de José Eber stijltang is in te stellen van 205 tot 235 graden. Je krijgt een fijne spray cadeau bij je stijltang, om precies te zijn een Heat Activated Argan Solution Spray. Deze zorgt ervoor dat je haar een mooie glans krijgt, zachter wordt en ook van binnenuit wordt gevoed.

✓ Stijltang en treatment tool in één
✓ Het stoom zorgt voor minder haarbeschadiging
✓ Inclusief Heat Activated Argan Solution Spray
✓ Temperatuur: 205 tot 235 °C

Bol.com

José Eber Infrarood Wet & Dry Stijltang

De Infrarood Wet & Dry stijltang van José Eber combineert warmte met infrarood lichttechnologie, waardoor deze zelfs is te gebruiken op nat haar. Normaal moet je nooit nat haar met een stijltang bewerken, maar door de unieke stoomfunctie en negatieve ionen kun je dat met deze tang wel doen. Er zitten extra brede hoog glansplaten op van 2 inch. Het snoer kan 360 graden draaien, de temperatuur kun je gemakkelijk instellen en de stijltang schakelt zichzelf automatisch uit na 60 minuten. Er zit ionen technologie op om je haar pluisvrij te maken. Ook is de stijltang geschikt voor ieder haartype. 

✓ Beste stijltang voor dik haar
✓ Innovatieve infrarood lichttechnologie
✓ Te gebruiken op droog of vochtig haar
✓ Temperatuur: tot 220 °C

stijltang jose eber
Bol.com

José Eber Airwave Styler Stijltang

De Airwave Styler is een hele handige tool om je haar te stijlen én te krullen. De tang maakt hiervoor gebruik van een snelle Nano ventilator die koele lucht blaast rond de keramische stijlplaten. Dit is redelijk uniek, want dit zorgt ervoor dat je jezelf minder snel kan verbranden. Het haarstyling apparaat kan je haar sneller stijlen dan elke andere stijltang, want de zwevende platen zorgen voor gelijkmatig contact met het haar. De temperatuur is in te stellen van 140 tot 220 graden. Met de stijltang kun je ook krullen en golven creëren in je haar. Het snoer kan 360 graden draaien en de tang maakt ook nog eens gebruik van ionen technologie om je haar pluisvrij te maken. 

✓ Stijltang waarmee je ook krullen kunt maken
✓ Keramische platen met ionen technologie
✓ Unieke & snelle luchtkoeling
✓ Temperatuur: 140 tot 220 °C

Bol.com

José Eber Digital Stijlborstel

Oké, de José Eber Digital Stijlborstel is natuurlijk geen echte stijltang. Toch maakt deze beste stijlborstel je haar in een handomdraai glad en stijl. Het is een haar tool met digitale hittebedieningen. Er zitten keramische borstelharen op met een gelijkmatige warmteverdeling en een snelle hersteltijd. Kroes en pluis haar heeft hierdoor geen kans meer. Het enige wat je hoeft te doen is een pluk haar te pakken en je haar te borstelen. Herhaal dit totdat je haar de gewenste look heeft. Het resultaat? Prachtig glanzend en glad haar!

✓ Stijlborstel met keramische borstelharen
✓ Lichtgewicht ontwerp en zachte afwerking
✓ Temperatuur: tot 200 °C

Bol.com

José Eber Ceramic Stijltang Roze

Wil jij liever geen zwarte stijltang, maar gaat je hart uit naar roze? Gelukkig heeft José Eber ook een roze tang in het assortiment. Je haar kan hiermee perfect in model worden gebracht. Er zitten keramische platen op en er wordt gebruik gemaakt van ionen technologie. De temperatuur kun je instellen tot 220 graden. Je kunt zowel je haar stijlen als je haar krullen met deze tang. Het resultaat na gebruik? Pluisvrij, glanzend en gezond haar! De tang is geschikt voor elk haartype.

✓ Limited edition roze stijltang
✓ Keramische platen & ionen technologie
✓ Stijlen & krullen van je haar
✓ Temperatuur: tot 220 °C

Aanbevolen artikelen