Top 5 beste José Eber krultangen

jose eber krultang

José Eber is een bekende haarstylist in Los Angeles. Nadat hij vele celebrities geholpen heeft met het haarstyling, ontwikkelde José Eber zijn eigen technologie. Een José Eber stijltang of krultang zorgt ervoor dat elk haar snel gestyled kan worden terwijl deze een glanzende finish krijgt. Elke José Eber krultang beschikt over een keramische staaf die de hitte gelijkmatig verdeeld. Hierdoor wordt je haar niet blootgesteld aan een te hoge temperatuur. Ook beschikt elke José Eber krultang over ionen technologie. Hierdoor krijg je geen statisch haar en wordt je haar pluisvrij gemaakt.

Bij iedere tang krijg je een gratis hittebestendige handschoen. De meeste krultangen van dit merk hebben namelijk geen klem om een lok haar mee vast te zetten. Hier is goed over nagedacht, omdat dit een stuk gezonder is voor je haar. Het uiteinde van je haar is namelijk het meest kwetsbaar en hier wil je geen schade aanbrengen door een klem. Daarnaast komt een krul er beter uit te zien wanneer het uiteinde niet is ‘gekrenkt’ door een klem. 

De beste krultangen van José Eber

jose eber krultang
Bol.com

José Eber 25 mm Krultang Giraffe

De meest populaire krultang van José Eber is deze haar tool van 25 mm. Met deze breedte is de tang geschikt voor het maken van krullen van normale grootte. Niet te groot en niet te klein dus. Met de keramische krultang met giraffe print maak je in een handomdraai mooie krullen die lang in model blijven zitten. Er wordt gebruik gemaakt van ionentechnologie waardoor het haar niet pluizig of statisch wordt. De online reviews van dit product zijn erg positief. Veel haarliefhebbers noemen het hun beste aankoop ooit en geven aan dat hun krullen erg lang blijven zitten.

✓ Geschikt voor normale krullen
✓ Met keramische staaf
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: tot 200 graden

5/5
jose eber krultang
Bol.com

José Eber Digital Rubberized Krultang 32 mm

Wil jij graag grove krullen in je haar maken? Dan kun je beter gaan voor een José Eber krultang van 32 mm. Hier kun je een subtiele slag in je haar mee creëren. Ook deze krultang heeft een keramische staaf en beschikt over ionen technologie. Allebei voor het beste resultaat, namelijk glanzend haar zonder beschadigd te worden. Ook krijg je bij aankoop van deze krultang een hittebestendige handschoen, omdat er geen klem op de tang zit om een lok mee vast te zetten. Het is even oefenen, maar het resultaat mag er daarna zeker zijn. Online reviews zeggen over deze tang dat deze van goede kwaliteit is en deze een mooie krul/slag in je haar maakt.

✓ Geschikt voor grove krullen
✓ Met keramische staaf
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: tot 200 graden

5/5
jose eber krultang
Bol.com

José Eber Digital Rubberized Krultang 19 mm

Wil je meer volume in je haar creëren met kleine krullen? Dan kun je het beste gaan voor een 19 mm krultang van José Eber. Deze tang is niet alleen geschikt voor halflang en lang haar; ook kort haar kan perfect gebruik maken van deze haarstyling tool. De keramische staaf beschermt je haar tegen de warmte van de tang. En ook is deze krultang voor kort haar en lang haar in het bezit van ionen technologie. Je haar is eenvoudig in model te brengen en het resultaat zijn kleine krullen in een handomdraai. 

✓ Geschikt voor kleine krullen
✓ Met keramische staaf
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: tot 200 graden
– Minder effectief voor lang haar

5/5
Bol.com

José Eber Clipless Trio Krultang (19, 25 en 32 mm)

Deze krultang set bevat maar liefst 3 opzetstukken, waarmee je met ieder opzetstuk een andere krul kan creëren. De diameters zijn 19, 25 en 32 mm. De ene dag kun je dus gaan voor kleine krullen en de volgende dag voor grove krullen. Je kunt hier eindeloos mee combineren! Ook dit trio beschikt over keramische stafen met ionen technologie. De opwarmtijd is slechts 90 seconden. Online reviews van kopers van dit product geven aan dat het een topmerk is en ze zeer tevreden zijn over de krultang. Mocht je dik haar hebben, dan blijven ze met deze krultang ook lang zitten. 

Krultang met opzetstukken
✓ Met keramische staaf
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: tot 200 graden

4.7/5
De Bijenkorf

José Eber HST Infrared Series Krultang

Deze José Eber HST Infrarood Krultang maakt gebruik van infrarood lichttechnologie. Het infrarood dringt diep in de kern door van het haar en niet alleen op de oppervlakte van het haar. Tijdens het stylen wordt pluis vermindert waardoor je haar meer gaat glanzen. Er zit ook een digitale display op waarop de temperatuur staat. En ook zet deze krultang zichzelf automatisch uit nadat je hem een tijdje niet hebt gebruikt. De diameter van de tang is 32 mm en is daarmee ideaal voor het maken van grove krullen.

✓ Geschikt voor grove krullen
✓ Met keramische staaf
✓ Met ionen technologie
✓ Temperatuur: tot 200 graden

4.5/5

Aanbevolen artikelen