De 4 beste professionele ISO stijltangen

iso stijltang

Ben jij fan van de ISO stijltang en wil je er graag een aanschaffen? Goede keus! ISO Beauty is een merk dat continue blijft innoveren, ook op het gebied van stijltangen en krultangen. De stijltangen van ISO zijn kwalitatieve producten waarin de nieuwste technieken verwerkt zijn. ISO stijltangen beschikken altijd over een keramische heater en dat heeft een aantal voordelen voor je haar. Keramische heaters zijn positief geladen en produceren negatieve ionen. Hierdoor blijft het vocht in je haar zitten. Keramische heaters zorgen er ook voor dat haarschubben sluiten. Hierdoor heb je minder last van dof haar en blijft de kleur in je haar beter behouden. Bekijk hieronder de 4 beste professionele ISO stijltangen!

iso stijltang
Bol.com

ISO Professional Cordless Stijltang

De ISO Cordless Hair Straightener is de beste draadloze stijltang. Het apparaat is na het opladen maar liefst 45 minuten te gebruiken. Super fijn wanneer je geen stopcontact in de buurt hebt of vaak aan het reizen bent. Je kunt dus overal en waar je maar wilt je ISO stijltang er bij pakken wanneer dit nodig is. De temperatuur is in te stellen van 100 tot 200 °C en de platen zijn volledig keramisch. Het voordeel hiervan is dat de warmte goed verspreid wordt en je haar dus minder snel beschadigd raakt. Door ionentechnologie blijft je haar lang glad en glanzend. 

iso stijltang
John Beerens

ISO Turbo Pro Straightener

De Turbo Pro Straightener is de beste stijltang van ISO. Het apparaat is binnen 6 seconden op temperatuur en klaar voor gebruik door infrarood technologie. Doordat er flexibele platen opzitten kun je je haar er niet alleen mee stijlen, maar ook mee krullen. De platen zijn keramisch, wat betekent dat de warmte goed verdeelt wordt en niet te heet wordt voor je haar. De ISO stijltang is qua temperatuur te verwarmen tot 230 °C. Door ionentechnologie houden de negatieve ionen vocht vast, wat zorgt voor een glanzend resultaat. 

stijltang iso
John Beerens

ISO Professional Diamond Collection Stijltang

Deze ISO stijltang van de Diamond Collection is in verschillende kleuren verkrijgbaar en heeft 1,25 inch flexibele keramische platen. Hier kun je zowel stijl haar als prachtige krullen mee creëren. Door negatieve ionen die ontstaan, wordt je haar zijdezacht en glanzend. De temperatuur is in te stellen tot 230 °C en is daarmee geschikt voor alle haartypes. Wanneer je dun haar hebt, heb je baat bij een lagere temperatuur. Heb je erg dik haar, dan heb je al gauw baat bij een hogere temperatuur. De ISO stijltang is opgewarmd binnen 8 seconden. 

John Beerens

ISO Professional Elektrische Stijlborstel

Dit is geen ISO stijltang, maar toch kun je met dit apparaat je haren behoorlijk stijl krijgen! Het is namelijk de beste stijlborstel (elektrisch) waarmee je je haar glad, glanzend en mooi stijl strijkt. Een unieke haarstyling tool die snel opwarmt en een easy grip heeft. Het haar wordt niet statisch door de negatieve ionen. Tijdens het stijlen van je haar veranderen de waterdruppels in microscopisch kleine bolletjes die geabsorbeerd worden door het haar. Het resultaat? Glad stijl haar waarvan het vochtgehalte weer helemaal in balans is. 

Aanbevolen artikelen