5x haarstyling apparaten voor de beste transformaties

haarstyling tools

Zoek je hét ultieme haarstyling product om je haren mee te transformeren tot een gave, nieuwe look die iedereen zal opvallen? Er zijn een aantal hele fijne haarstyling producten die je haar een make-over kunnen geven! Van stoomstijltang tot multistyler en van föhnborstel tot golventang: er bestaan vele handige haarstyling producten voor verschillende creaties. Ga jij voor stijl haar met glans, grove krullen, wave of slag? Een ding is duidelijk: met deze haarstyling tools zien je lokken eruit alsof je net van de kapper vandaan komt. Zorg er wel altijd voor dat je, voordat je je haren met hitte gaat bewerken, altijd een hittebeschermer aanbrengt die je haren beschermt tegen de warmte van de stylingtool. Heb je beschadigd haar? Gebruik dan een Olaplex set. Deze haarverzorgingsset bevat producten die de zwavelbruggen in je haar herstellen. 

haarstyling
Dyson

Multi haarstyling product

De nieuwe gadget op haargebied is hier: de Dyson AirWrap complete multistyler. Eén van de beste multistylers waarmee je je haar in 3 verschillende stylen transformeren. Je kunt er volumineuze krullen maken, golvende of gladde lokken mee creëren. Gebruik de pre-styling föhn die ook in deze set zit om je haar klaar te maken. Wat deze tool zo uniek maakt? Een luchtstroom styled je haar in plaats van warmte. In de diverse opzetstukken wordt er gebruik gemaakt van het Coanda-effect. Deze trekt het haar aan waardoor deze om de rol wikkelt. De temperatuur van deze haarstyling set is ook altijd lager dan 150 graden. Waar de meeste stylingproducten makkelijk tot hogere temperaturen kunnen komen, is een lagere temperatuur natuurlijk beter voor je haar.

✓ Krultang, föhn en styler in één
✓ Geen extreme hitte = geen haarschade
✓ Creëert looks alsof je net van de kapper komt

Bekijk ook de beste Dyson Airwrap alternatieven

haarstyling set
Bol.com

Föhnborstel

May we introduce you to: de Air Style 1000 föhnborstel van BabyLiss (typenummer AS136E). Ook een pareltje wat betreft haarstyling producten. In deze set vind je vier opzetstukken voor vorm, volume en glad, gepolijst haar. De föhnborstel zelf is 50mm breed en geeft veel volume en vorm aan je haar. Wil jij graag een kapsel alsof je net van de kapper bent gekomen? Dan is dit de haartool die bij jou past! Bekijk van te voren wel een tutorial over hoe je nóg meer uit deze tool kunt halen. Hoe meer je oefent, hoe meer je uit dit haarstyling apparaat kunt halen! De anti-frizz functie zorgt ervoor dat je haar glanzend en pluisvrij wordt. 

✓ Creëer looks alsof je net van de kapper komt
✓ Redelijk goedkope haartool
✓ Anti-frizz functie voor pluisvrij haar

haar tool
Bol.com

Stoomstijltang

Optimale gladheid gegarandeerd met deze deze Steampod 3.0 van L’Oréal. De beste stijltang met stoom heeft speciale stoomtechnologie die ervoor zorgt dat het stijlen 2x soepeler en sneller gaat dan normaal. Voor optimaal gebruik van de steampod wordt het aangeraden om de verzorgingsproducten van de Steampod lijn te gebruiken. Door de stoom worden de haarschrubben geopend waardoor deze producten makkelijk tot diep in de haarvezels opgenomen kunnen worden. Het grootste verschil met ‘normale’ stijltangen? Je haar wordt met een stoomstijltang niet beschadigd omdat er stoom wordt gebruikt om je haar mee te stylen. Naast stijl haar kun je er ook slag of krullend haar mee creëren. 

✓ Maakt het haar langdurig fluweelzacht & stijl
✓ Sublieme glans door de stoomkracht
✓ Het snoer is 360 graden roterend

Bol.com

Professionele wave krultang

Heb jij het wel gehad met de standaard krullen en ben je op zoek naar een ander haarstyling effect die je kunt toepassen op je haar? Ontdek de Bombé Waver krultang! Met deze beste krultang voor waves kun je binnen no time de perfecte beachwaves maken alsof je net van het strand komt. De waver krultang warmt snel op: binnen 60 seconden kun je hem al gebruiken. Dit is de 25 mm krultang maar er is ook nog een 32 mm krultang waarmee je grotere golven kunt maken.

✓ Creëer de perfecte beachwaves
✓ Een keer wat anders dan ‘normale’ krullen
✓ Deze haartool is erg goedkoop

Bol.com

Automatische krultang

Wil jij liever je krultang zelf het werk laten doen? Say no more! De beste roterende krultangen zoals deze Philips StyleCare Prestige bestaan om jou het leven makkelijker te maken. Dankzij het innovatieve slimme krulsysteem krijg je mooie, glanzende lokken die lang blijven zitten. Het enige wat je hoeft te doen is je haar in lokken te verdelen die de Philips krultang opzuigt na een druk op de knop. Je hoeft niet bang te zijn dat je haar erin vast blijft zitten, want stop je er een te grote lok in; dan stopt het haarstyling apparaat automatisch en kun je je haar er weer gemakkelijk uit halen.

✓ Je kunt er 27 verschillende krullen mee maken
✓ Ionenverzorging tegen pluizig haar
✓ Laat het apparaat zelf het werk doen

Aanbevolen artikelen