Slik je mooi: de beste haar supplementen die écht werken

beste haar supplementen

De beste haar supplementen kunnen helpen bij het ondersteunen van gezond haar, huid en nagels. Deze supplementen bevatten vaak ingrediënten zoals biotine, collageen, vitamines en mineralen die bijdragen aan de gezondheid van het haar of de haargroei. Zo wordt biotine vaak gebruikt om haarverlies te behandelen en haargroei te stimuleren. Collageen zit van nature al in ons lichaam en kan het haar extra versterken. Onthoud wel: haar(groei) supplementen zijn geen vervanging voor gezonde voeding en een gezonde levensstijl. Zie het als een toevoeging aan een gezond leven. Bekijk ook onze blog over de beste haarvitamines voor gezond haar. 

haar supplementen
Natuurlijk Presteren

Haarbooster supplementen voor vrouwen

De beste haar supplementen voor vrouwen zijn speciaal ontwikkeld om de haargroei-, sterkte en -kleur op natuurlijke wijze te ondersteunen. Er zitten topkwaliteit natuurlijke ingrediënten in verwerkt die elkaar versterken. Bijvoorbeeld heermoes dat goed is voor de doorbloeding van de hoofdhuid, wat belangrijk is voor haargroei. En bamboe, een natuurlijk materiaal dat goed is voor de haarsterkte. Ook Zink, B3, Biotine, Koper en Selenium zitten er in verwerkt. 

Natuurlijk Presteren

Haarbooster supplementen voor mannen

Niet alleen heeft de webshop Natuurlijk Presteren de beste haar supplementen voor vrouwen, maar ook een variant speciaal voor mannen! Deze is speciaal ontwikkeld om van binnenuit de haargroei van mannen te stimuleren, maar ook het behouden van een normale haargroei en haarsterkte. Ook in deze supplementen zitten alleen topkwaliteit natuurlijke ingrediënten die elkaar versterken. Denk aan een natuurlijk extract van de Saw Palmetto plant dat veel wordt gebruikt in haargroei middelen.

haar supplementen
HairLust

Hair Formula Tablets voor vrouwen

Heb je fijn haar dat wel wat dikker mag worden? Wil je je korte coupe weer lang laten groeien? Of wil je overmatig gestijld of geblondeerd haar weer herstellen? Deze beste haar supplementen van HairLust  zorgen er van binnenuit voor dat je haar weer gezond kan groeien en sterker wordt. De supplementen bevatten een reeks vitaminen, mineralen en aminozuren, waaronder biotine, selenium en zink, die stuk voor stuk bijdragen aan het behoud van normaal, gezond haar. 

HairLust

Hair Formula Tablets voor mannen

Met deze haar supplementen kunnen mannen de strijd aan gaan tegen haaruitval. Door de reeks krachtige ingrediënten, waaronder vitamines, mineralen en aminozuren kunnen mannen hiermee hun normale haar van binnenuit behouden. Voor de beste resultaten wordt aangeraden om ook de beste shampoo tegen haaruitval te gebruiken. Een aantal ingrediënten zijn bamboe extract, biotine, foliumzuur, koper en selenium. Neem dagelijks 2 tabletten tijdens een vetrijke maaltijd. 

haar supplementen
Bol.com

Haar supplementen voor vrouwen

Wordt jouw haar steeds dunner? Deze haar supplementen helpen je om de haargroei van binnenuit te stimuleren. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen met dunner wordend haar. De tabletten zijn voorzien van ingrediënten zoals biotine, zink, paardenbloem steel extract en vitamine C. Biotine en zink zorgen voor behoud van normaal haar, een goede conditie van het haar, extra glans in het haar en het sterk houden van het haar. Het advies is om tweemaal daags een tablet in te nemen gedurende 3 tot 6 maanden.

Bol.com

Haar supplementen voor mannen

Deze beste haar supplementen van Viviscal zijn speciaal ontwikkeld voor mannen met dunner wordend haar. De tabletten helpen bij dunner wordend haar door nieuwe haargroei te stimuleren bij mannen met erfelijke haaruitval. De ingrediënten bestaan uit onder andere vitamine C, zink, aminomar, lijnzaad en paardenbloem steel extract. Aminomar is een exclusief zeecomplex met een rijke samenstelling van zee-extracten die het haar van binnenuit voeden. 

haar supplementen
Holland & Barrett

Haar supplementen voor mannen

Voor een stralende en weelderige haarbos moet je bij Holland & Barrett zijn. Met deze haar supplementen krijg je elke dag koper, zink, selenium en biotine binnen. Deze ingrediënten dragen bij aan een normale haargroei, behoud van glanzend haar en een optimale conditie van het haar. Seleen houdt je haar sterkt. Koper draagt bij aan de pigmentatie van je haar. Daarnaast bevatten deze tabletten ook ijzer, vitamine C, B-vitamines, jodium, foliumzuur en hyaluronzuur. 

Aanbevolen artikelen