Is een Goodiebox abonnement je geld waard?

goodiebox

Ken jij Goodiebox al? Er is een grote kans dat je dit merk voorbij hebt zien komen op social media of ergens anders online. Goodiebox heeft al veel members in Nederland en ze zijn van plan om er daar nog véél meer aan toe te voegen. Het idee achter dit merk? Wanneer je een abonnement neemt, krijg je elke maand een geschenkset vol verrassingen bij je thuisbezorgd. De box bestaat uit 5 tot 7 beauty- en selfcare producten, waarvan minimaal 2 fullsize producten. De totale waarde van de maandelijkse box is €80. Als abonnee betaal je hier slechts €24,95 per maand voor. Mocht je geen beautybox meer willen ontvangen, dan kun je je abonnement op elk gewenst moment pauzeren. Klinkt goed, toch? Beautyfavorieten.nl ontving ook een eerste Goodiebox en in deze blog lees je er alles over!

Iedere maand een verrassing

Een cadeau aan jezelf geven. Veel vrouwen doen het niet, of doen het niet vaak genoeg. De overgrote meerderheid van de vrouwen voelt zich schuldig wanneer ze iets voor zichzelf doen. Om dat tij te teren, is Goodiebox gestart met een maandelijkse abonnementsbox vol mooie beauty- en selfcare producten. Als vrouw kun je hiermee jezelf elke maand volledig in de watten leggen. Voor jou als abonnee blijft het altijd een verrassing wat er in de Goodiebox zit, totdat je het in huis krijgt. En vertel eens; is het niet altijd leuk om een box te openen zonder te weten wat er precies in zit? En om vervolgens de nieuwe producten te ontdekken en in je eigen badkamer te gebruiken? Wie weet ontdek je gelijk nieuwe favorieten! En ook al is die beleving niet zo groot als een échte spa behandeling, zo’n kleine beleving tijdens een spa behandeling in je eigen huis geeft je gelukkig al een ontspannend gevoel. Je kunt het gerust een wellness pakket voor thuis noemen. Bovendien is de Goodiebox voor €24,95 per maand redelijk betaalbaar.

The Welcome Goodiebox

Om je op een fijne manier kennis te laten maken met het merk, kun je bij Goodiebox je eerste box bestellen met maar liefst 50% korting. De totale waarde van de producten in deze box is €113,-, maar jij betaalt slechts €12,47. Er zit momenteel een gratis welkomstcadeau in de box, namelijk de Nourishing Hair Care Serum van Luxliss. Nadat je de Welcome box hebt ontvangen, ontvang je daarna de maandelijkse boxen. Wil je na een tijdje je abonnement opzetten? Je kunt gewoon op elk moment je membership bij Goodiebox opzeggen, dat is geen probleem en levert je geen ongemakkelijke momenten op, omdat de service van Goodiebox erg goed is. 

Eerste ervaring met Goodiebox

Ik, Maaike van Beautyfavorieten.nl, ontving ook een Welcome box en ik ben zeer positief verrast door de inhoud! Ze hebben hier hele fijne producten ingestopt en veelal producten die ik zelf nog niet ontdekt had, maar wel graag zou willen gebruiken. De inhoud:

 • Luxliss Nourishing Hair Care Serum (welkomstcadeau)
 • Benefit BADgal BANG! Mascara
 • Ecooking Multi Balm
 • Jorgobé Refreshing Scrub Mask (fullsize)
 • Manna Kadar Beauty Sea Minerals Renewing Body Butter
 • Nire Beauty Plush Powder Brush
 • Pixi Shea Butter Lip Balm
 • Starskin Plumping & Hydrating Bio-Cellulose Second Skin Lip Mask

Vooral met de Benefit mascara, de Body Butter en de Argan Olie ben ik erg blij. Shame on me, maar ik had nog nooit make-up van Benefit gebruikt hoewel ik dat wel graag zou willen. Nu ik eindelijk een mascara van hen heb uitgeprobeerd, wil ik eigenlijk nog meer van Benefit proberen. Ook met de Argan Olie ben ik erg blij; deze doet echt wonderen voor mijn droge haar. De Body Butter heeft een heerlijke geur en vind ik in deze tijd van het jaar ook erg fijn om te gebruiken. Eigenlijk zit er geen enkel product in die ik liever niet had gekregen. Ik heb het lipmasker ook uitgeprobeerd, net als het scrubmasker en dit leverde een mini spa behandeling in eigen huis op. Heerlijk zo’n ontspannend momentje waarbij je een nieuw beauty product probeert! Ik snap echt wel waarom zo’n verrassingsbox leuk is om thuis te krijgen iedere maand. 

"Ik snap echt wel waarom zo'n verrassingsbox leuk is om thuis te krijgen iedere maand!"
Maaike
Beautyfavorieten.nl

Wat anderen vinden van Goodiebox

Nu gaat het er natuurlijk niet om wat alleen ik van Goodiebox vind; wat anderen van deze maandelijkse box vinden is natuurlijk veel belangrijker! Hiervoor heb ik diverse (review) websites afgestruind, om te kijken naar de eerlijke reacties van gebruikers. Wat mij opvalt is ten eerste dat de klantenservice van Goodiebox ook overal aanwezig is. Dat straalt wel uit dat zij de meningen van hun gebruikers erg belangrijk vinden. Er zijn namelijk genoeg bedrijven die dit niet doen en juist helemaal niet reageren op positieve & negatieve feedback. Wat als twee punt opvalt, is dat de online feedback vaak erg positief is. Op Trustpilot krijgen zij zelfs 4,8 punten van de 5. Ook reviews van bloggers zijn positief. Op hun eigen Facebook pagina krijgen ze af en toe wel negatieve feedback. Dit gaat voornamelijk over het tegenvallen van de inhoud van een Goodiebox. Echter reageert de klantenservice ook op deze negatieve reacties. 

Nieuwsgierig naar de inhoud van de boxen? Bekijk hier de Goodieboxen van de afgelopen maanden.

goodiebox

Voordelen van een abonnement

 • Maandelijks een box vol verrassingen thuisbezorgd
 • Met minimaal 5 unieke beauty-en selfcare producten
 • Je betaalt €24,95 voor een box t.w.v. €80,-
 • Gratis verzending & altijd makkelijk opzegbaar
 • Je eerste Goodiebox is te bestellen met 50% korting
 • Alle Goodieboxen zijn volledig proefdiervrij

Is Goodiebox het geld waard?

De Welcome Box is uit ervaring sowieso het geld waard met alle fijne producten die er in zitten. Daarnaast moet je jezelf goed afvragen of je elke maand €24,95 wil betalen voor een verrassingsbox waarvan je de inhoud van te voren niet weet. De een is wel elke maand tevreden over de inhoud van de Goodiebox en de ander niet. Daar verschillen de meningen over en je kunt nu eenmaal niet iedereen tevreden stellen. Echter kun je de box terugsturen als je niet tevreden bent. Ook ben je vrij om de box op elk moment op te zeggen; je zit nergens aan vast. Na mijn research kan ik concluderen dat de maandelijkse Goodiebox wel het geld waard is. Mede dankzij de goede service die ze bieden en het feit dat het elke maand weer een beleving is om een nieuw verrassingspakketje voor jezelf open te maken. 

Alternatieven van Goodiebox zijn Styletone, Lookfantastic box en Parfumado

Prijs per maand: €24,95

Aanbevolen artikelen