Top 5 beste ghd stijltangen (2024)

ghd stijltang

Ben jij specifiek op zoek naar een ghd stijltang, dan hoeven wij je niet meer te vertellen dat de haartools van dit merk van extreem goede kwaliteit zijn. Ghd produceert veel haartools van hoge kwaliteit, zoals de beste stijltangen, de beste krultangen, goede föhns en fijne hot brushes. Daarnaast produceren ze ook haarstyling producten en haarborstels. Ghd heeft een breed assortiment stijltangen waarmee je verschillende looks kan maken van supersteil haar tot het maken van krullen.

Het merk werkt samen met wetenschappers en topstylisten om op die manier tot de beste producten te komen. Alle stijltangen van ghd werken op 185 ˚C, wat volgens hen de ideale temperatuur is voor het stijlen van je haar en een langdurig resultaat. Omdat het een zeer professioneel merk is, kosten de stijltangen meer dan bijvoorbeeld een CHI stijltang of een Philips stijltang.

ghd stijltang
Bijenkorf

ghd Gold Styler – Stijltang

De meest verkochte stijltang van ghd is de Gold Styler. Met deze haartool kun je binnen een handomdraai je haar gladstrijken of krullen. Er zit dual-zone technologie op waarbij twee warmtesensoren de optimale stylingtemperatuur van 185 ˚C bewaken. Met deze professionele ghd stijltang maak je lokken van salonkwaliteit en wordt je haar duurzaam gestyled. Breng voor het stylen altijd een hittebescherming aan en be ready voor glad, zacht en gezond uitziend haar!

✓ Met dual-zone technologie
✓ Meest geschikt voor frequent stijlen
✓ Glad & gezond uitziend haar

5/5
ghd stijltang platinum plus
Bijenkorf

ghd Platinum+ Styler – Stijltang

Verreweg de meest professionele stijltang van ghd is de Platinum plus stijltang. Hier zitten meer innovatieve snufjes aan, maar je betaalt er dan ook meer voor dan bijvoorbeeld de ghd Gold stijltang. Deze stijltang werkt met ultra-zone technologie. Hij past zich aan aan de dikte en grootte van je haar en de snelheid waarmee je stylet. Maar liefst 250 keer per seconde wordt de temperatuur gecontroleerd zodat de platen een gelijkmatige temperatuur blijven houden. Gebruik van de ghd Platinum plus zorgt voor 70% minder haarbreuk dan een ‘normale’ stijltang die werkt op 230 ˚C. Ook zorgt deze haartool voor 20% meer glans.

✓ Met ultra-zone technologie
✓ Ultra glad haar in één beweging
✓ Geschikt voor alle haartypes

5/5
ghd stijltang
Bijenkorf

ghd Cordless Styler Unplugged

Deze stijltang zonder snoer van ghd is gloednieuw en zorgt ervoor dat jij je haar kan stijlen waar je ook bent. De stijltang is volledig opgeladen binnen 2 uur tijd en vervolgens kun je hem 20 minuten lang gebruiken. Ga je op reis? Het formaat van deze ghd stijltang is klein, zodat je hem gemakkelijk mee kan nemen in bijvoorbeeld je handtas. De draadloze stijltang maakt gebruik van dual-zone technologie met keramische heaters. Het apparaat heeft daarmee dezelfde kracht als de andere ghd stijltangen. Waar je ook bent, jij hebt jouw haarstijl altijd in de hand met deze krachtige en compacte stijltang.

✓ Kleine stijltang met een compact formaat
✓ Met dual-zone technologie
✓ Tot 20 minuten draadloos stijlen

Prijs: rond de 299,-

5/5
Bijenkorf

ghd Max Styler – Stijltang

De 4,2 cm brede platen van deze ghd stijltang zorgen ervoor dat deze haartool ideaal gebruikt kan worden voor lang, dik en krullend haar. In slechts de helft van de tijd kunnen jouw lokken hiermee glad worden gestreken. De brede stijltang is voorzien van twee warmtesensoren voor een goede warmteverdeling en een constant blijvende temperatuur van 185 ˚C. Zelfs het meest dikke haar kan hiermee worden omgetoverd tot glanzend, pluisvrij haar. De ghd stijltang is opgewarmd binnen 30 seconden en schakelt zichzelf automatisch uit na 30 minuten inactiviteit. 

✓ Professionele stijltang
✓ Veelzijdige haarstijlen creëren
✓ Meest geschikt voor lang haar

5/5
Bijenkorf

ghd Gold Styler Limited Edition

Ghd voert jaarlijks een campagne voor borstkanker. Dit jaar zamelt het merk geld in voor Pink Ribbon en doneren zij €10 voor iedere verkochte ghd stijltang uit de Pink collectie. Een mooie actie die iedereen graag wil ondersteunen. Niet alleen steun je er vrouwen met borstkanker mee, ook krijg je er een mooi gekleurde roze ghd Gold stijltang voor terug. Ook deze stijltang maakt gebruik van dual-zone technologie en is geschikt voor het frequent stijlen van je haar. 

✓ Steun de campagne voor borstkanker
✓ Limited edition roze kleur
✓ Professionele stijltang voor glad haar

5/5

Veelgestelde vragen

Is een ghd stijltang beter dan een CHI stijltang?

Dat ligt er puur aan hoeveel geld je kwijt wil zijn aan een stijltang. De stijltangen van ghd zijn professioneler dan die van CHI en zorgen voor minder haarschade en een beter resultaat. De stijltangen van CHI zijn echter minder duur en zijn ook van goede kwaliteit. Heb je het geld er voor over, dan is ghd de beste optie. Ben je echter tevreden met een ‘gewoon’ goede stijltang, dan is CHI de beste optie.

Wat is de beste ghd stijltang?

De meest professionele ghd stijltang is de Platinum+ Styler. Ga je liever voor een betaalbare variant, dan is de Gold Styler de perfecte haartool. Dit is tevens de best verkochte stijltang van dit merk en doet niet veel onder qua kwaliteit dan de Platinum+ stijltang.

Waar kan ik een ghd stijltang in Nederland kopen?

In Nederland kun je onder andere bij de Bijenkorf, op Bol.com en op Haibu een stijltang van ghd kopen. Dit zijn stuk voor stuk betrouwbare online verkooppunten van dit merk.

Aanbevolen artikelen