Top 4 populairste ghd krultangen

ghd krultang

Het merk ghd heeft naast haar populaire ghd stijltangen ook krultangen in het assortiment. De producten van ghd zijn van zeer goede kwaliteit. Naast haarstyling apparaten producten ze ook haarstyling producten en haarborstels van hoge kwaliteit. Met een ghd krultang creëer je krullen die lang blijven zitten. Ze zijn voorzien van een ultra-zone technologie dat voor een optimale stylingtemperatuur zorgt. Voor iedere haartype, haarlengte en voor elke gewenste look is er een krultang van ghd te koop. Of je bijvoorbeeld nu voor zomerse golven wil gaan of luxe krullen. De wand krultangen van dit merk bevatten geen klem en zorgen voor zachte golven. De tongs bevatten wel een klem en zorgen voor een perfecte bouncy krul. Eén ding is zeker: deze beste krultangen van ghd geven salonwaardige resultaten.

Dit zijn de beste ghd krultangen

ghd krultang
De Bijenkorf

Ghd Curve Classic Curl Tong

Creëer long lasting, gezonder uitziende krullen met deze Curve Classic Tong. Met de optimale temperatuur van 185 °C maak je perfecte krullen die lang blijven zitten. Zes hittesensoren controleren continue de temperatuur, zodat je haar niet wordt beschadigd door een te hete temperatuur. De tang heeft een diameter van 26 mm waar je elegante krullen met volume mee maakt. Het is ook een geschikte krultang voor kort haar. Je kunt de krultang vastpakken aan het uiteinde, want daar blijft de ghd krultang koel. Na 30 minuten valt de tang in een automatische slaapstand. 

✓ Diameter: 26 mm
✓ Voor elegante krullen
✓ Temperatuur: 185 °C 

ghd krultang
De Bijenkorf

Ghd Curve Creative Curl Wand

De Curve Creative Curl Wand beschikt niet over een klem en heeft een diameter van 28 mm tot 23 mm. De staaf wordt geleidelijk dunner naar het uiteinde toe. Je kunt hiermee weelderige krullen maken, zoals beach waves of big bouncy haar. Ook bij deze ghd krultang blijft het uiteinde koel, zodat je deze kunt vastpakken tijdens het krullen. De beach waves krultang is voorzien van de gepatenteerde ultra-zone technologie. Met een temperatuur van 185 °C  worden de ideale omstandigheden gecreëerd. Ook op deze tang houden zes hittesensoren de temperatuur goed in de gaten.

✓ Diameter: 28 mm – 23 mm
✓ Voor bouncy & beach waves
✓ Temperatuur: 185 °C 

krultang ghd
De Bijenkorf

Ghd Curve Classic Wave Wand

De Curve Classic Wave Wand lijkt heel erg op de Curve Creative Curl Wand, maar er zijn toch degelijke verschillen. Deze ghd krultang heeft een diameter van 38 mm – 26 mm en heeft een ovale vorm. Hiermee maak je weelderige krullen die zo de rode loper op kunnen. Ook krijgen ze door de ovale vorm van de tang een natuurlijke krul. De krultang is voorzien van ultra-zone technologie en er zit een automatische slaapstand op. Na 30 minuten inactiviteit valt de tang automatisch uit. Er zit een lang snoer op, zodat je overal aan de slag kunt gaan met krullen.

✓ Diameter: 38 mm – 26 mm
✓ Voor glamorous krullen
✓ Temperatuur: 185 °C 

De Bijenkorf

Ghd Curler Gift Set Creative Curve

Deze geschenkset voor dames bevat de Creative Curl Wand, een borstel en een hittebestendige etui. Je kunt hem als cadeau geven, maar je kunt hem natuurlijk ook voor jezelf kopen. De ghd krultang heeft een van 28 mm naar 23 mm taps toelopende kop. Met de ovale dressing brush geef je jouw haarstijl een pluisvrije touch en extra glans. Om de cadeauset helemaal af te maken zit er ook een luxe hittebestendige tas in, waarin je jouw haarstyling tools kunt opbergen. Ideaal voor het maken van een natuurlijk uitziende slag, sexy golven of een volle bos veerkrachtige krullen, speciaal voor de feestdagen of een andere gelegenheid.

✓ Diameter: 26 mm
✓ Voor elegante krullen
✓ Temperatuur: 185 °C 

Aanbevolen artikelen