Top 5 gezichtsstomers om je gezicht mee te stomen

gezichtsstomer

Een gezichtsstomer is ideaal om te gebruiken tijdens een wellness moment in eigen huis. Met dit apparaat kun je namelijk zelf je gezicht stomen. En dat heeft vele voordelen! Zo is het bijvoorbeeld fijn als je verkouden bent en om je luchtwegen te openen. Maar net als gezichtsreiniger apparaat helpt het ook bij het openen en het reinigen van de poriën in je gezicht. Bij een vette huid kan het zelfs erg goed helpen om de overtollige talgproductie te verminderen. Meer ontspanning nodig tijdens je me-time? Gebruik dan een gezichtsmassage apparaat. Deze reinigt of stoomt niet, maar helpt wel bij het sculpten en masseren van je gezicht.

gezichtsstomer
Bol.com

Beurer Gezichtsstomer FC 72

Deze gezichtsstomer van Beurer heeft de beste reviews op Bol.com gekregen. Er zitten twee verschillende standen op; een stand met ionenfunctie voor diepgaande hydratatie en een waterdampfunctie voor diepgaande reiniging. De gezichtsstomer opent de poriën van je gezichtshuid, waarna deze diep gereinigd kan worden. Er zit een timer op, zodat hij na de aanbevolen behandeltijd (15 minuten) automatisch uitschakelt. Het resultaat is een stralende, gezonde huid die weer glanst als nooit tevoren!

gezichtsstomer
Bol.com

KONKA Gezichtsstomer

Last van een vette huid of een onzuivere huid? Deze gezichtsstomer zorgt ervoor dat overtollig talg en vuil wordt verwijdert. Ook hydrateert en verzacht de stoom uit dit apparaat je huid. Het resultaat: een jonge en frisse huid! Ook helpt het puistjes en acné te voorkomen. Hoe je de gezichtsstomer het beste kan gebruiken? Voeg water toe in de tank, druk op de knop en de tool is klaar voor gebruik. Voor het beste resultaat gebruik je hem iedere dag voor 5 tot 10 minuten. Het apparaat is geschikt voor alle huidtypes.  

gezichtsstomer
Bol.com

Carmen FS2800 Gezichtssauna

Deze multifunctionele gezichtsstomer heeft een flink aantal goede reviews op Bol.com. Je kunt hem gebruiken als een gezichtsstomer of als neusmasker. Ook ideaal voor verstopte neusholten, aangezien dit apparaat de luchtwegen weer vrij kunnen maken. De gezichtsstomer is voorzien van een waterreservoir, maatbeker, controlelampje en aan/uit schakelaar. Let op: je kunt het apparaat alleen met water gebruiken en niet met speciale oliën. 

MEASTEAM® Gezichtsstomer

De gezichtsstomer MEASTEAM beschikt over een aparte neus inhalator. Deze kun je gebruiken tegen je verstopte neus of om je luchtwegen vrij te maken. Ook kun je je gezicht stomen voor een frisse en gehydrateerde huid. Heb je wel eens last van zwarte puntjes in je poriën? Dit apparaat zorgt er ook voor dat deze worden verwijdert, plus alle andere onzuiverheden. Ook stimuleert de gezichtsstomer je bloedsomloop en maakt deze je gezicht zachter en stralender. Pluspunt: je kunt ook speciale oliën gebruiken. Deze kun je toevoegen aan het waterreservoir. 

Femmezz Luxe Gezichtssauna

Heb je last van een droge huid, acné, mee-eters, pigmentvlekken of huidveroudering? Deze gezichtsstomer van Femmezz stoom je gezicht en helpt de gezondheid van je huid te verbeteren. Er zit een ingebouwde meter in die aangeeft of je huid wel of niet goed gehydrateerd is. Je kunt dus direct zien of je huid nog extra gehydrateerd moet worden. De gezichtsstomer maakt de buitenste huidlaag weker en zachter. Dode huidcellen, mee-eters en ander vuil wordt verwijdert. Een fijn voordeel: hierdoor neemt je huid ook crèmes beter op. 

Hoe stoom je je gezicht?

Je kunt je gezicht stomen met een gezichtsstomer. Je brengt water aan in het waterreservoir, drukt op een knop en de tool staat aan. Vervolgens blijf je een paar minuten met je gezicht boven het apparaat hangen, zodat je gezicht de warme stoom opvangt. 

Is stomen goed voor je gezicht?

Ja, stomen is erg goed voor je gezicht! Deze gezichtsverzorging voor vrouwen heeft veel voordelen. Door de warme stoom openen je poriën en worden deze tot diep van binnen gereinigd. Ook is het fijn tegen verstopte neusholtes.

Hoe lang moet je je gezicht stomen?

Je moet niet te vaak en te lang je gezicht stomen. Vaak is maximaal 10 minuten per dag al voldoende. Hiermee behaal je ook al het maximale resultaat, namelijk een frisse en stralend uitziende huid!

Werkt je gezicht stomen tegen verkoudheid?

Je gezicht stomen kan erg goed helpen tegen een verkoudheid en verstopte neusholtes. Door de warme stoom worden je luchtwegen geopend en kun je weer vrijuit ademen. Je kunt ook speciale oliën gebruiken in sommige gezichtsstomers. 

Aanbevolen artikelen