Dit zijn de beste gezichtsreiniger apparaten 😍

gezichtsreiniger apparaat

Het optimaal reinigen van je huid wordt je wel erg gemakkelijk gemaakt met een elektrische gezichtsreiniger apparaat! En we weten natuurlijk allemaal dat het reinigen van je gezicht één van de belangrijkste stappen is voor een goede gezichtsverzorging. Met een gezichtsreiniger apparaat word je gezicht veel dieper gereinigd dan met je handen of met een watje. Niet alleen verwijdert deze tool make-up en andere vuilresten van je gezicht, ook dode huidcellen worden verwijdert door exfoliatie. Nieuwe huidcellen krijgen op deze manier alle ruimte om aan de oppervlakte te komen, waardoor je een super gladde en egale gezichtshuid krijgt. 

Waarom een elektrische gezichtsreiniger gebruiken?

  • De trillingen zorgen voor een diepe, intense reiniging van je huid
  • Hetzelfde effect als een behandeling van een schoonheidsspecialist
  • De bloedsomloop van je gezichtshuid wordt gestimuleerd

Dit zijn de beste gezichtsreiniger apparaten

gezichtsborstel
Bol.com

Bellamore 4-in-1 Gezichtsreinigingsborstel

Met dit gezichtsreiniging apparaat reinig je je gezicht tot diep in de poriën. Het resultaat is een gezonde, stralende huid. Dit apparaat bevat 4 verschillende opzetstukken. Met de zachte borstelkop verwijder je je make-up, daarna gebruik je de siliconen borstel om de laatste restjes olie en vuil te verwijderen. Vervolgens geef je je huid een lichte peeling met de exfoliërende borstel. Daarna kun je met de massagekop je huid masseren voor een extra stralende look. Er wordt ook een USB lader bijgeleverd, zodat je de gezichtsborstel makkelijk kunt opladen.

✓ Beste prijs/kwaliteit verhouding
✓ Gezichtsborstel met 4 opzetstukken
✓ Voor een diepe reiniging en gezonde glow
✓ Geschikt voor elk type huid

5/5
gezichtsreiniger apparaat
Bol.com

Foreo Luna Gezichtsreiniger Apparaat

De nieuwste technologie op het gebied van gezichtsreiniging is hier: de FOREO LUNA is een multifunctioneel apparaat dat een gepersonaliseerd huidverzorgingsroutine voor je maakt. Met speciale huidsensoren word je huid gemeten en hier wordt de reiniging op afgestemd. Het gezichtsmassage apparaat werkt met micro-circulatie en verwijdert dode huidcellen, talg en andere onzuiverheden. De FOREO LUNA is ook nog eens gekoppeld met handige app waarmee alle gegevens gesynchroniseerd worden. Ook een ideaal product voor mensen met een gevoelige huid.

✓ Persoonlijke huidverzorging op maat
✓ Ook geschikt voor de gevoelige huid
✓ Geen nieuwe opzetborstels nodig

5/5
gezichtsreiniger apparaat
Bol.com

Remington REVEAL Gezichtsreiniger Apparaat

Favoriet van veel skincare liefhebbers: de Remington REVEAL FC1000 gezichtsborstel. Een geavanceerd schoonheidsapparaat voor het verwijderen van onzuiverheden en het diep reinigen van je poriën. Dit gezichtsreiniger apparaat komt met drie verschillende borstels: een borstel voor de normale huid, een borstel voor de gevoelige huid en een massage borstel. Er zit ook een handige timer op en het apparaat pulseert ook om de 20 seconden, zodat je weet dat er een andere gezichtszone aan de beurt is. De gezichtsborstel heeft 3 verschillende snelheden en is ook geschikt voor gebruik onder de douche. 

✓ Drie borstels voor normaal, gevoelige huid en massage
✓ Inclusief timer, diverse snelheden en waterbestendig

5/5
gezichtsreiniging apparaat
Bol.com

Beurer Gezichtsstomer

Nog een manier om je huid te reinigen is het gebruiken van een gezichtsstomer. De stoom die hieruit vrij komt, zorgt ervoor dat je poriën worden geopend. Het resultaat: een diep gereinigde huid, het verdwijnen van oneffenheden en een egale huid. Ook kunnen verzorgende crèmes na een gezichtsstoombehandeling gemakkelijker opgenomen worden door je huid. Deze Beurer gezichtsstomer is voorzien van een ionengenerator. De stoom wordt hierdoor fijner en zorgt voor een nog diepe hydratatie voor een zachtere opperhuid. 

✓ Vochtinbrengende werking en diepgaande hydratatie
✓ Ideaal vóór het gebruik van maskers of dieptereiniging
✓ Helpt je om een zuivere huid te krijgen

4.5/5
Douglas

Silk’n Fresh Gezichtsreiniger apparaat

Je gezicht diep reinigen kan niet makkelijker dan met deze gezichtsborstel met ingebouwde face wash dispencer! Deze vul je met een cleanser naar keuze. Daarna druk je op de knop en het reinigingsproduct wordt gelijkmatig op je gezicht aangebracht voor een intensieve face wash. Je hoeft dus van te voren niet meer zelf de cleanser aan te brengen op je gezicht. De Silk’n Fresh gezichtsborstel heeft 2 snelheden en 2 verschillende borstels voor een normale en een gevoelige huid.

✓ Borstel met ingebouwde face wash dispenser
✓ Twee borstels voor normale & gevoelige huid

4.5/5
Douglas

Silk’n Bright Gezichtsborstel

Dit Silk’n Bright gezichtsreiniging apparaat is een betaalbare variant van de FOREO LUNA. Beide kanten van deze gezichtsreinigingstool zijn te gebruiken: de voorkant bevat siliconennoppen en de achterkant bevat siliconenribbels. De ribbels op de achterkant zijn ideaal voor een ontspannende massage en de noppen aan de voorkant juist voor een nauwkeurige reiniging. Je kunt dit gezichtsreinigingsapparaat instellen op 7 verschillende frequenties met een maximum van 8000 vibraties. Ook een groot pluspunt? Je hoeft geen nieuwe opzetborstels te kopen, want dit apparaat is bestand tegen bacteriën!

✓ Dubbelzijdig te gebruiken: reiniging en massage
✓ Maar liefst 7 verschillende snelheidsstanden
✓ Een betaalbare variant van de FOREO LUNA

4/5

Voordelen van een gezichtsreiniger apparaat

  • Was jij je gezicht ’s ochtends alleen met een watje en reinigingsmelk of micellair water? Dat is niet voldoende volgens skincare professionals. Voor een diepe, intensieve reiniging is een gezichtsreiniging apparaat ideaal. Deze haalt bijvoorbeeld ook al het vuil uit je poriën.
  • Door de vibraties van de gezichtsreinigingstool, geef je jezelf naast een reiniging ook een mini gezichtsmassage. Een heerlijk ontspannen gevoel wanneer je ’s ochtends net je bed bent uitgekomen. 
  • Dagcrèmes, serums, maskers en andere goedjes worden na gebruik van een gezichtsreiniging apparaat beter opgenomen door je huid. Er zijn ook apparaten die speciale gezichtsborstels hebben die je helpen met het inmasseren van crèmes. 
  • Gezichtsreinigingstools zijn er in alle soorten en maten. Zelfs voor de gevoelige huid zijn er diverse varianten die speciaal voor dat type huid geschikt zijn. De meest geavanceerde tools bieden een persoonlijke huidverzorgingsroutine aan. 
  • Na ongeveer 3 maanden is het tijd om de borstelkop van je gezichtsreiniger apparaat te vervangen. Sommige tools zijn bestand tegen bacteriën, dit staat dan meestal ook in de beschrijving. Is dit niet het geval, dan is het na een aantal maanden tijd om de kop te vervangen.

Wat is het beste gezichtsreiniger apparaat?

De FOREO LUNO is verreweg de meest populaire gezichtsreinigingsapparaat. Je betaalt er ook wat voor, maar je krijgt er veel kwaliteit voor terug. De siliconen gezichtsborstels zijn ultra-hygiënisch en hoeven niet vervangen te worden. Dat scheelt jou weer nieuwe opzetstukken kopen! Ook zijn de gezichtsreiniger apparaten van FOREO volledig waterproof en kun je ze koppelen met de FOREO app, waarmee je gepersonaliseerd advies kunt krijgen.

Hoe gebruik je een gezichtsreinigingsapparaat?

Haal altijd eerst alle make-up van je gezicht af. Breng dan een cleanser aan op je gezicht. Zorg ervoor dat je huid nat is als je dit doet. Vervolgens masseer je met het apparaat over je gezicht. Dit doe je in cirkelbewegingen en voor ongeveer een minuut lang. Het ligt wel aan je huidtype hoe lang je bezig bent met het inmasseren. Heb je bijvoorbeeld een gevoelige huid, dan is het beter om je huid minder lang te reinigen. Koop dan ook een speciale elektrische gezichtsreiniger die is gemaakt voor een gevoelige huid, zoals de FOREO LUNA.

Is een gezichtsreiniger apparaat geschikt voor een gevoelige huid?

Met een gevoelige huid kun je ook zeker een gezichtsreiniger gebruiken. Er zijn genoeg gezichtsborstels die geschikt zijn voor een droge en/of gevoelige huid. Het is wel beter om een borstel te zoeken die geschikt is voor jouw type huid. Let erop dat de borstel extra zacht is.

Aanbevolen artikelen