Dit zijn de 6 beste gezichtsmassage apparaten

gezichtsmassage apparaat

Een gezichtsmassage apparaat gebruik je om je gezicht te ontspannen en/of om je huid te verstevigen, zodat deze er jonger uit ziet. Tegenwoordig kun je gezichtsmassage apparaten in veel verschillende vormen en maten verkrijgen. Bijvoorbeeld in de vorm van een gezichtsborstel die niet alleen je gezicht reinigt, maar ook heel goed je gezicht kan masseren. Daarnaast kun je een gezichtsmassage roller gebruiken. Deze roller is veelal gemaakt van natuursteen en ‘rol’ je als het ware over je gezichtshuid heen. Dan bestaat er ook nog een gezichtsmassage steen, vaak ook gemaakt van natuursteen. Deze gua sha steen heeft ook een helende werking voor je huid en zorgt ervoor dat ontstekingen of opzwellingen in je gezichtshuid minder worden. En daarnaast zijn er nog meer verkrijgbaar! Je vindt ze allemaal hieronder. Voor meer massage inspiratie bekijk je ook ons artikel over rugmassage apparaten

gezichtsmassage apparaat
Bol.com

Foreo Luna Gezichtsmassage Apparaat

De Foreo Luna is het beste gezichtsmassage apparaat die je kunt kopen. Dit apparaat is erg populair in Nederland en België en is te koop in diverse varianten. Dit is de Foreo Luna 3, een gezichtsreiniger apparaat en gezichtsmassage apparaat in één. Oftewel: je kunt je gezicht reinigen, verzorgen én tekenen van veroudering tegengaan. Het apparaat verwijdert binnen 1 minuut onzuiverheden, vet, oliën en overtollig talg van je huid. Ook kan het apparaat je een verstevigende gezichtsmassage geven. In de bijbehorende app kun je persoonlijk advies krijgen. Het resultaat na gebruik: een strakke en stralende huid! 

gezichtsmassage apparaat
Bol.com

5-in-1 Elektrische Gezichtsmassage Apparaat

Dit elektrische gezichtsmassage tool bevat maar liefst 5 verschillende opzetstukken en maakt 6000 – 7000 vibraties per minuut en is daarmee een stuk effectiever dan ‘normale’ gezichtsmassage rollers die niet elektrisch zijn. Welke opzetstukken erbij zitten? Een gezichtsmassage roller van rozenkwarts, een oogroller van rozenkwarts (tegen wallen), een dubbele gezichtsmassage roller (voor een betere doorbloeding), een gebogen contour roller (voor contouren kaaklijn en kin) en een platte contour roller (voor contouren voorhoofd). Voor elk gedeelte van je gezicht heeft dit gezichtsmassage apparaat een bijpassend opzetstuk!

gezichtsmassage steen
Bol.com

Gezichtsmassage roller + steen

Wil je liever geen elektrisch gezichtsmassage apparaat? Dan kom je al snel terecht bij de jade roller en/of de gua sha steen. In deze gezichtsverzorging set zitten ze allebei! De gezichtsmassage roller helpt je huid te ontspannen, vermindert rimpels en heeft nog vele andere voordelen voor je huid. De gezichtsmassage steen stamt uit de traditionele Chinese geneeskunde. Dit is een ideale tool om je huid mee te masseren. Beide zijn gemaakt van de jade natuursteen. Deze is omgevormd tot een gladde vorm voor een optimaal resultaat. Gebruik samen met een olie of serum op je gezichtshuid. 

gezichtsmassage apparaat
Douglas

Facial LED Mask Gezichtsverzorgingsset

Dit is geen gezichtsmassage apparaat, maar dit gezichtsmasker helpt je ook met het verbeteren van je huid. Dit doet dit apparaat met de kracht van rood, blauw, geel en paars LED-licht. Huidveroudering, acne en een droge huid worden hiermee aangepakt. Ook vermindert het fijne lijntjes en rimpels en verbetert het de bloedcirculatie en de huidtextuur. Een sessie van 10 tot 15 minuten is genoeg om huidverbetering te kunnen zien. Iedere kleur heeft een andere werking. Zo werkt geel licht goed voor verminderen van roodheid, paars licht tegen ontstekeningen en rood licht werkt goed tegen rimpels en fijne lijntjes. 

gezichtsmassage roller
Douglas

Milu Uplifting Gezichtsmassage Apparaat

Kan jouw gezicht wel een subtiele facelift gebruiken? Dit vibrerende gezichtsmassage apparaat helpt je daarbij! Je hoeft hem slechts 5 minuten te gebruiken om resultaat te zien. Gebruik hem in de ochtend om van je woke-up-like-this gezicht af te komen en ’s avonds om af te rekenen met tekenen van stress en vermoeidheid in je gezicht. Het gezichtsmassage apparaat helpt je huid te verstevigen en revitaliseren en helpt ook om je natuurlijke glow te verbeteren. Je gebruikt hem in combinatie met je favoriet crème, serum of sheetmasker. Goed om te weten: het apparaat werkt op een batterij. 

Douglas

Cryolift Ice Globed Gezichtsmassage Tool

Ben jij al bekend met cryolift ice globes? Deze tools zijn ideaal voor als je last hebt van een vermoeide of slappe gezichtshuid. Cryotherapie zorgt voor een directe koeling van weefsels. Hierdoor ondervindt de huid een plaatselijke thermische ‘shock’. Deze plotselinge temperatuurverlaging zorgt voor contractie en ontspanning van de bloedvaten. Hierdoor gaat de huid beter functioneren. Het resultaat? Genoeg zuurstof voor de huidcellen, minder gespannen spieren en een flexibeler huid. Je bewaart deze ijsballen in de vriezer voordat je ze gebruikt. Daarna breng je je favoriete huidverzorging op en begin je de massage waarbij je bewegingen maakt van het midden van het gezicht naar de rand.

Aanbevolen artikelen