De 7 meest populaire gezichtsborstels

gezichtsborstel

Ben jij op zoek naar een goede gezichtsborstel? Wij hebben het uitzoek werk al voor je gedaan! In dit artikel vind je de 6 beste gezichtsborstels om je gezicht diep mee te reinigen. We weten namelijk allemaal dat het reinigen van je gezicht een belangrijk onderdeel is van een goede gezichtsverzorging. Een gezichtsreiniger apparaat helpt je om je huid goed schoon te maken. Hierdoor worden alle dode huidcellen in je gezicht verwijdert en worden crèmes weer beter opgenomen. Ook geef je je gezicht als het ware een massage, wat de doorbloeding stimuleert. Kortom: er zitten alleen voordelen bij het gebruik van een gezichtsborstel. Kijk met een gevoelige huid wel eerst goed naar welke borstel daar het beste geschikt voor is. Een gevoelige huid heeft een mildere reiniging en daarbij een zachtere borstel nodig dan andere huidtypes.

Waarom een gezichtsborstel gebruiken?

  • De bloedsomloop van je gezichtshuid wordt gestimuleerd
  • Je huid wordt dieper en intensiever gereinigd 
  • Creëer hetzelfde effect als een schoonheidsbehandeling

De beste elektrische gezichtsborstels

gezichtsborstel
Bol.com

Bellamore 4-in-1 Gezichtsborstel

Deze gezichtsborstel is wellicht van een onbekend merk, maar de reviews liegen er niet om. Het apparaat krijgt maar liefst 5 sterren op Bol.com! Het is een gezichtsreinigingsborstel met 4 opzetstukken voor een reiniging tot diep in de poriën. De zachte borstel voor milde reiniging, een siliconen borstel voor een intensievere reiniging, een exfoliërende borstel om dode huidcellen te verwijderen en een massage borstel om de spieren in je gezicht te ontspannen en de bloedsomloop te stimuleren. Wil je hem onder de douche of in bad gebruiken? Omdat de borstel waterproof is, is dit ook mogelijk! 

✓ Beste prijs/kwaliteit verhouding
✓ Gezichtsborstel met 4 opzetstukken
✓ Voor een reiniging tot diep in de poriën
✓ Geschikt voor elk type huid
✓ Geeft je huid een gezonde glow

5/5
gezichtsborstel
Bol.com

FOREO LUNA Mini 2

De Foreo Luna is een ontzettend populaire gezichtsborstel. Waarom? Omdat de siliconen reinigingsborstel ultra-hygiënisch en waterproof is. Ook gaan ze veel langer mee dan andere gezichtsborstels. En bovendien werkt deze borstel met een app van FOREO waarmee je een gepersonaliseerde reiniging kunt instellen. Heel veel voordelen dus! Deze FOREO LUNA Mini is een kleinere variant van de originele FOREO LUNA. Je kunt hem makkelijk meenemen als je op reis gaat en deze ligt ook fijn in je hand. De tool is ook te gebruiken als gezichtsmassage apparaat.

✓ Ultra-hygiënisch en waterproof
✓ Geen vervangende borstelkoppen nodig
✓ Geschikt voor de droge huid
✓ Gepersonaliseerd advies via een app

5/5
gezichtsborstel
Bol.com

Philips VisaPure Essential Mini

Nog een gezichtsborstel met een compact formaat is de Philips VisaPure gezichtsreinigingsborstel. Deze zorgt voor een 6x betere reiniging dan wanneer je je huid schoonmaakt met je handen. De borstel maakt een roterende beweging en reinigt de huid diep. Tegelijkertijd is het apparaat zacht voor je huid, waardoor deze ook geschikt is voor de droge en/of gevoelige huid. Er zitten fluweelzachte borstelharen op. Ook deze gezichtsborstel is waterproof en kun je dus bijvoorbeeld in de douche gebruiken. Handig!

✓ 6x betere reiniging dan met de hand
✓ Ook geschikt voor de droge huid
✓ Waterproof gezichtsborstel
– Na een tijdje moet de borstel vervangen worden

4.6/5
gezichtsborstel
Douglas

Silk’n Bright Gezichtsborstel

Is de FOREO LUNA iets te duur voor jouw budget? De Silk’n Bright is een betaalbare variant die op dit gezichtsreiniger apparaat lijkt. De Silk’n Bright is namelijk ook een siliconen gezichtsborstel. Beide kanten zijn te gebruiken: de voorkant bevat siliconenknoppen voor een diepe reiniging en de achterkant bevat siliconenribbels voor een ontspannende gezichtsmassage. De gezichtsborstel is in te stellen op 7 verschillende frequenties met een maximum van 8000 vibraties. Ook deze borstel is zeer hygiënisch; je hoeft namelijk geen nieuwe opzetborstels te gebruiken. 

✓ Dubbelzijdig te gebruiken: reiniging en massage
✓ Maar liefst 7 verschillende snelheidsstanden
✓ Een betaalbare variant van de FOREO LUNA
– Geen gepersonaliseerd advies

4.5/5
elektrische gezichtsborstel
Bol.com

Remington Reveal FC1000

Wil jij graag een stralende huid die er gezond uitziet? Met de REVEAL Cleansing Brush van Remington komt dit helemaal goed! Op dit apparaat zit een slimme reinigingstechnologie waardoor deze zijn werk enorm goed doet. Poriën worden diep gereinigd waardoor verzorgingsproducten weer optimaal kunnen worden opgenomen door je huid. De borstelkop heeft een draai- en trilfunctie en is instelbaar op 3 snelheden. Er zitten 3 opzetstukken bij: een borstel voor de normale huid, een borstel voor de gevoelige huid en een borstel voor een gezichtsmassage. Het apparaat pulseert om de 20 seconden, zodat jij weet dat je een andere gezichtszone kunt gaan reinigen. 

✓ Inclusief 3 opzetborstels (reinigen en massage)
✓ Apparaat met 3 reinigingssnelheden
– Geen gepersonaliseerd advies

4.4/5
Bol.com

Tigioo Elektrische Gezichtsborstel

Deze gezichtsborstel van Tigioo is draadloos en heeft 3 verschillende opzetstukken. De siliconen gezichtsborstel kun je gebruiken voor het verwijderen van dode huidcellen en het masseren van je gezicht. De haarborstels kun je gebruiken voor het reinigen van je poriën. Doordat deze zacht en comfortabel is, is deze ook geschikt voor de droge en gevoelige huid. Er zitten 3 snelheden op en het toestel past perfect in de hand door zijn ei-vorm. Het apparaat is met hoogfrequentie sonische pulsen milder voor de huid dan wanneer je een draaiende gezichtsborstel gebruikt. Ook heeft de gezichtsborstel een smart timer die elke 20 seconden vertraagd om je aan te geven dat je van huidoppervlak kan veranderen. 

✓ Inclusief 3 opzetborstels (haarborstels + siliconen)
✓ Apparaat met 3 reinigingssnelheden
✓ Compact en ligt fijn in je hand
– Geen gepersonaliseerd advies

4.3/5
Bol.com

Beurer FC45 Gezichtsreinigingsborstel

Ben je op zoek naar een simpele gezichtsborstel? Dit apparaat van Beurer is dan perfect voor jou. Geen gedoe met technische snufjes; gewoon een gezichtsborstel dat goed zijn werk doet. De borstel reinigt 4x grondiger dan reiniging met de hand. De FC45 is waterproof en kun je dus ook onder de douche gebruiken. Er zitten twee rotatiestanden op en het apparaat werkt op batterijen. Vergeleken met dure borstels kan dit apparaat hetzelfde. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is dus goed! 

✓ Betaalbare gezichtsborstel
✓ Apparaat met 2 rotatiestanden
– Geen technologische snufjes

4/5

Aanbevolen artikelen