Populair: 5x getinte zonnebrand voor je gezicht

getinte zonnebrand gezicht

Dat zonnebrandcrème gebruiken erg belangrijk is, hoef ik je vast niet meer te vertellen. Bijna iedereen is zich er wel van bewust wat de schadelijke gevolgen zijn van blootstelling aan UV-stralen. Gelukkig worden er tegenwoordig ook steeds meer verfijnde producten op de markt gebracht die nét wat handiger zijn dan gewone zonnebrandcrème. Normaliter is zonnebrand nogal plakkerig en vettig, maar met een speciale zonnebrand voor je gezicht hoef je daar bijvoorbeeld niet bang voor te zijn. En zo heeft de beste dagcrème met SPF zelfs twee functies: hydrateren én beschermen. Super handig! En wist je dat er tegenwoordig ook getinte zonnebrand voor je gezicht bestaat? Dat betekent bescherming, hydratatie én een tintje in één product! 

Tip: voor je gezicht kun je ook een sunscreen stick gebruiken!

getinte zonnebrand gezicht
Bol.com

La Roche-Posay Anthelios UVMune Getinte Zonnebrand Gezicht SPF 50

La Roche-Posay Anthelios UVMune mag je de beste getinte zonnebrand voor je gezicht noemen. Deze crème beschermt tegen de meest verradelijke UV-stralen. De getinte zonnebrandcrème is geschikt voor alle huidtypen, ook voor huid met neiging tot allergie, bijvoorbeeld zonneallergie. Het product is namelijk getest op de gevoelige, reactieve en intolerante huid. De crème hydrateert en laat een egaal tintje achter op je gezicht. Breng aan kort voordat je in de zon gaat. 

getinte zonnebrand gezicht
Bol.com

CeraVe Hydrating Mineral Sunscreen Face Sheer Tint SPF 30 

Deze getinte zonnebrand voor je gezicht is verreweg het meest populair. Het product beschermt je huid en geeft deze een gezonde glans zonder witte waas. Het biedt optimale UVA/UVB bescherming door een barrière op de huidoppervlakte te vormen, om zonnestralen te weerkaatsen. De CeraVe getinte zonnebrandcrème voor je gezicht is niet vettig en de tint past naadloos bij alle huidtinten. De ingrediënten herstellen de natuurlijke barrière van de huid en houden vocht vast.

getinte zonnebrand gezicht
Bol.com

La Roche-Posay Anthelios Mineral One SPF 50+

Deze getinte zonnebrand voor het gezicht heeft een speciale drie-in-één werking. Het product hydrateert, zorgt voor een egale, natuurlijke dekking en biedt een hoge UVA- en UVB-bescherming. De getinte dagcrème is geschikt voor dagelijks gebruikt en camoufleert en egaliseert de huid met een kleurtje. Er zijn verschillende tinten verkrijgbaar. Ook matteert en hydrateert de crème je huid en helpt deze roodheid, droogte en vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. 

Douglas

Lancaster Sun Perfect Perfecting Fluid SPF 50 Getinte Zonnebrand

Deze getinte zonnebrand voor je gezicht van Lancaster heeft ook meerdere functies. De crème zorgt voor een complete UV bescherming, gaat huidveroudering tegen en camoufleert tegelijkertijd donkere vlekjes en onregelmatigheden. Naast zonbescherming kun je dit product ook prima als foundation gebruiken, bijvoorbeeld tijdens de zomermaanden. De zonnebrandcrème heeft een lichtgewicht textuur, wat fijn aanvoelt op de huid.

Bol.com

La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct Zonnebrand SPF 50+

Deze getinte zonnebrand voor je gezicht beschermt ook enorm goed tegen huidveroudering veroorzaakt door dagelijkse blootstelling aan de zon. Het product zorgt namelijk voor een zichtbare correctie van hyperpigmentatie en beschermt daarnaast tegen UV, vervuiling en oxidatie. De crème is egaliseert een oneffen teint en is verkrijgbaar in twee tinten. Geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid. Met hoge beschermingsfactor van SPF 50+. 

Aanbevolen artikelen