Witte foundation die zich aanpast aan je huidskleur (tip)

foundation die zich aanpast aan je huidskleur

Iedere vrouw die foundation draagt kent het wel. Je zoekt een nieuwe foundation en voor het beste resultaat wil je dat deze natuurlijk 100% matcht met je huidskleur. Het laatste dat je wil is dat de foundation uiteindelijk toch te donker of te licht blijkt te zijn voor je gezicht. Het is je namelijk al wel eens gebeurd dat je te veel geld hebt uitgegeven aan de beste foundation die toch niet geschikt bleek te zijn. Gelukkig heeft de wereld van cosmetica een enorme vooruitgang geboekt de laatste jaren. Daarom bestaat er nu foundation die zich aanpast aan je huidskleur! Deze foundation is wit, maar past zich na het aanbrengen op je huid aan qua kleur.

Changing foundation van Meroda Cosmetics

De meest populaire changing foundation is die van Meroda Cosmetics. Dit product krijg veel positieve online reviews en werd op een gegeven moment zelfs een hype op social media!

  • Foundation die zich aanpast aan je huidskleur
  • Geschikt voor fair tot medium huidskleuren
  • Bedekt roodheid en oneffenheden
  • Een natuurlijke look voor 16 uur lang

Foundation die zich aanpast aan je huidskleur

Voor wie nooit meer stress wil hebben bij het uitkiezen van de juiste kleur foundation, is deze meekleurende foundation een ideaal beauty product. Komt de witte foundation in contact met de huid, dan verandert deze naar jouw unieke huiskleur. Ook zorgt het product voor het verbergen van roodheid en onzuiverheden. Het resultaat is een natuurlijk dekkende look. Het product is geschikt als foundation voor de rijpere huid, omdat deze niet in de plooien van je huid gaat zitten maar deze juist een beetje opvult. Daardoor is deze ook geschikt voor de droge huid, mits je je gezicht eerst insmeert met een hydraterende dagcrème. 

Hoe gebruik je een witte foundation?

  1. Zorg ervoor dat je gezicht schoon en gehydrateerd is voordat je de foundation aanbrengt. Dit helpt om een gladde en gelijkmatige basis te creëren. Breng bij voorkeur ook de beste primer aan voor een extra egale laag. 

  2. Gebruik je vingers, een make-up kwast of een sponsje om de foundation gelijkmatig over je gezicht te verdelen. Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten toe. Blend goed om strepen of harde lijnen te voorkomen. En laat de foundation vervolgens even intrekken. 

  3. Na het aanbrengen van de foundation kun je eventueel een concealer gebruiken om eventuele onvolkomenheden of donkere kringen te camoufleren. Breng vervolgens poeder aan om de foundation die zich aanpast aan je huidskleur te fixeren en eventuele glans te verminderen. 

Ervaringen & reviews van gebruikers

Mocht je een foundation die zich aanpast aan je huidskleur willen aanschaffen, dan wil je natuurlijk eerst weten wat ervaringen en reviews zijn van gebruikers van het product. Een kleine online research laat ons weten dat de meningen verdeeld zijn. You either love it or you hate it. Toch zijn de meeste ervaringen met het product erg positief. Zo krijgt de Changing Foundation van Meroda Cosmetics een score van 3,9 uit 5 sterren op TrustPilot en een score van 3,9 uit 5 sterren op WeAreEves.

Gebruikers met positieve ervaringen met het product geven aan dat de foundation inderdaad heel goed meekleurt met de huid. Ook heeft de foundation een hele mooie, natuurlijke dekking. Daarentegen zijn er ook een aantal gebruikers met een negatieve ervaring met het product. Zij vinden dat de meekleurende foundation een witte waas achterlaat op de huid of juist te oranje wordt.

De conclusie die wij hieruit kunnen trekken: het ligt geheel aan het type huid dat je hebt of deze foundation bij je gaat passen of niet. Over het algemeen zijn mensen met een getinte en/of gebruinde huid wat minder tevreden over het product, voor hen is de foundation wellicht iets te licht. Ook als je van een goed dekkende foundation houdt, kun je dit product beter links laten liggen. Maar heb je een lichte huid en hou je van een natuurlijke dekking, dan zou het een hele goede match kunnen zijn!

@melaniebijlmakers EERLIJKE REVIEW!!! GEEN RECLAME! Ik dacht ik ga de foundation zelf bestellen want ik zag nergens een goede review zonder reclame. Maar hier test ik de foundation uit voor jou!!#foryou #fy #fyp #meroda #foundation #changing #like #share ♬ origineel geluid – melaniebijlmakers

Meroda Changing Foundation review van Melanie

Melanie geeft in deze TikTok video haar eerlijke mening over de Changing Foundation van Meroda Cosmetics. Ze geeft gelijk in het begin van haar video aan dat dit geen reclame is. Ze kon namelijk zelf geen (eerlijke) review vinden dat geen reclame voor het merk is. Daarom besloot ze zelf haar eerste reactie te filmen van het product. Of ze enthousiast is? Ze noemt het haar beste aankoop ooit en ze kan de meekleurende foundation aan iedereen aanbevelen!

@debbie_zwiers In de test: de Meroda changing foundation 😫 Deze raad ik dus absoluut niet aan, cijfer 1/10 Wat wil je dat ik volgende keer test? #merodafoundation #changingfoundation #meroda #makeupreview #makeupover40tips ♬ original sound – Debbie Zwiers

Meroda Changing Foundation review van Debbie

Ook Debbie besloot een hele eerlijke video op te nemen met haar mening over de Changing Foundation van Meroda Cosmetics. Ze geeft aan dat de foundation zich wel een beetje aanpast aan haar huid, maar het resultaat is behoorlijk wit en dat vind ze niet mooi staan bij zichzelf. Ook begon de witte foundation een beetje te irriteren op haar huid na een uur. Niet iedereen is dus erg positief over de Changing Foundation!

Voordelen van de meekleurende foundation

Geschikt voor een lichte huidskleur. De belofte die de meekleurende foundation maakt, is dat deze geschikt is voor iedere huidskleur. Reviews en ervaringen van gebruikers leren ons echter dat de kleurveranderende foundation vooral geschikt is voor lichtere huidskleuren. De witte kleur verandert dan heel mooi naar jouw unieke huidskleur, zodra de foundation in contact komt met je huid.

Onjuiste kleurmatching is verleden tijd. Door de aanpasbare formule minimaliseert deze meekleurde foundation de kans op een verkeerde kleurmatch. Dat betekent dat je geen stress meer hoeft te hebben bij het zoeken naar een foundation in de juiste kleur. En je geen miskopen meer hoeft te maken wat betreft foundations. Dat scheelt jou weer geld!

Natuurlijke dekking. De meekleurende foundation geeft een subtiele en gelijkmatige dekking, waardoor je make-up look er heel natuurlijk uitziet. Zo wordt je natuurlijke schoonheid even goed benadrukt! En als je daar van houdt, is deze kleurveranderende foundation een goede match. Zo niet, dan kun je beter voor een andere foundation gaan die wel een goede dekking geeft. Nog een bijkomend voordeel is dat je poriën niet verstopt raken. Het is dan ook een goede foundation voor de vette huid

Seizoensgebonden flexibiliteit: Heeft jouw gezicht ook net een andere tint in de zomer dan in de winter? Gelukkig kan deze foundation zich daar ook aan aanpassen. Zo hoef je het hele jaar door maar één  foundation te gebruiken! Ook dat scheelt jou weer geld. 

Nadelen van de kleurveranderende foundation

Niet geschikt voor iedere huidskleur. Ondanks dat de kleurveranderende foundation dit wel belooft, past de foundation niet bij iedere huidskleur. Vooral mensen met een getinte en/of gebruinde huid vinden de foundation te licht op hun huid worden of vinden het product juist te oranje. Om erachter te komen of dat bij jou ook zo is, kun je het beste het product zelf testen zodat je het zelf kunt ervaren.  

Niet de beste dekkende foundation. De foundation die zich aanpast aan je huidskleur geeft een hele natuurlijke, lichte dekking. Daar moet je van houden! Als je graag een foundation gebruikt die alle oneffenheden goed dekt, zoals roodheid, puistjes en/of andere onregelmatigheden, kun je beter een goed dekkende foundation gebruiken. 

foundation die zich aanpast aan je huidskleur
meekleurende foundation

Aanbevolen artikelen