Witte foundation die zich aanpast aan je huidskleur (tip)

foundation die zich aanpast aan je huidskleur

Iedere vrouw die foundation draagt kent het wel. Je zoekt een nieuwe foundation en voor het beste resultaat wil je dat deze natuurlijk 100% matcht met je huidskleur. Het laatste dat je wil is dat de foundation uiteindelijk toch te donker of te licht blijkt te zijn voor je gezicht. Het is je namelijk al wel eens gebeurd dat je te veel geld hebt uitgegeven aan de beste foundation die toch niet geschikt bleek te zijn. Gelukkig heeft de wereld van cosmetica een enorme vooruitgang geboekt de laatste jaren. Daarom bestaat er nu foundation die zich aanpast aan je huidskleur! Deze foundation is wit, maar past zich na het aanbrengen op je huid aan qua kleur.

Changing foundation van Meroda Cosmetics

De meest populaire changing foundation is die van Meroda Cosmetics. Dit product krijg veel positieve online reviews en werd op een gegeven moment zelfs een hype op social media!

  • Foundation die zich aanpast aan je huidskleur
  • Geschikt voor fair tot medium huidskleuren
  • Bedekt roodheid en oneffenheden
  • Een natuurlijke look voor 16 uur lang

Foundation die zich aanpast aan je huidskleur

Voor wie nooit meer stress wil hebben bij het uitkiezen van de juiste kleur foundation, is deze meekleurende foundation een ideaal beauty product. Komt de witte foundation in contact met de huid, dan verandert deze naar jouw unieke huiskleur. Ook zorgt het product voor het verbergen van roodheid en onzuiverheden. Het resultaat is een natuurlijk dekkende look. Het product is geschikt als foundation voor de oudere huid, omdat deze niet in de plooien van je huid gaat zitten maar deze juist een beetje opvult. Daardoor is deze ook geschikt voor de droge huid, mits je je gezicht eerst insmeert met een hydraterende dagcrème. 

Ervaringen & reviews van gebruikers

Mocht je een foundation die zich aanpast aan je huidskleur willen aanschaffen, dan wil je natuurlijk eerst weten wat ervaringen en reviews zijn van gebruikers van het product. Een online research laat ons weten dat er erg veel positieve ervaringen zijn. Zo krijgt het merk gemiddeld 4 van de 5 sterren op TrustPilot en 3.9 van de 5 sterren op WeAreEves. Gebruikers laten weten dat ze erg tevreden zijn over de foundation die zich aanpast aan je huidskleur. Het resultaat is erg natuurlijk en stralend! Enkele negatieve feedback gaat over dat de meekleurende foundation toch niet dekkend genoeg is of een klein beetje een witte waas achterlaat op de huid. 

Hoe gebruik je witte foundation?

  1. Zorg ervoor dat je gezicht schoon en gehydrateerd is voordat je de foundation aanbrengt. Dit helpt om een gladde en gelijkmatige basis te creëren. Breng bij voorkeur ook de beste primer aan voor een extra egale laag. 

  2. Gebruik je vingers, een make-up kwast of een sponsje om de foundation gelijkmatig over je gezicht te verdelen. Begin in het midden van je gezicht en werk naar buiten toe. Blend goed om strepen of harde lijnen te voorkomen. En laat de foundation vervolgens even intrekken. 

  3. Na het aanbrengen van de foundation kun je eventueel een concealer gebruiken om eventuele onvolkomenheden of donkere kringen te camoufleren. Breng vervolgens poeder aan om de foundation die zich aanpast aan je huidskleur te fixeren en eventuele glans te verminderen. 

foundation die zich aanpast aan je huidskleur
meekleurende foundation

Voordelen van een meekleurende foundation

Geschikt voor iedere huidskleur. De meekleurende foundation is geschikt voor iedereen met een fair tot medium huidskleur. De witte kleur verandert naar jouw unieke huidskleur zodra de foundation in contact komt met je huid.

Vermindert onjuiste kleurmatching: Door de aanpasbare formule minimaliseert deze meekleurde foundation de kans op een verkeerde kleurmatch. Dat betekent dat je geen stress meer hoeft te hebben bij het zoeken naar een foundation in de juiste kleur.

Geen verstopte poriën. Het product kun je gebruiken als foundation voor de vette huid. De foundation is licht dekkend, waardoor je poriën niet verstopt raken en geen extra talg gaan produceren. 

Natuurlijke uitstraling: De meekleurende foundation heeft voor een subtiele en gelijkmatige dekking, waardoor je make-up er heel natuurlijk uitziet. Zo wordt je natuurlijke schoonheid even goed benadrukt! En daar houden wij van.

Seizoensgebonden flexibiliteit: Heeft jouw gezicht ook net een andere tint in de zomer dan in de winter? Gelukkig kan deze foundation zich daar ook aan aanpassen. Zo hoef je het hele jaar door maar één foundation te gebruiken!

Aanbevolen artikelen