Mijn ervaring met de FOREO LUNA 4 (review)

foreo luna 4

Vind jij je gezichtshuid verzorgen erg belangrijk? Je bent niet de enige! Je gezicht is natuurlijk hét visitekaartje van jezelf. Deze straalt uit hoe je je voelt en wie je bent. Een gezonde, stralende en glowy huid is dan altijd fijn meegenomen. Eén belangrijke stap om dat te krijgen is het diep reinigen van je huid. En laat de FOREO LUNA 4 nou daar dé perfecte huidverzorgingstool voor zijn! Dit is op het moment de beste elektrische gezichtsreiniger. Waarom? Omdat de siliconen reinigingsborstel zich kan aanpassen aan de behoefte van je huid. Persoonlijke huidverzorging op maat dus. Dat willen we allemaal wel, toch? In dit artikel geef ik een eerlijke Foreo review. Zo vertel ik je mijn eigen mening, maar vergelijk ik dit ook met de ervaringen van andere gebruikers. En ik beantwoord de vraag: is deze tool je geld waard? 

De FOREO LUNA 4 in het kort

✓ Meest effectieve gezichtsreiniger apparaat
✓ Verwijdert 99% van vuil, olie en make-up resten
✓ Boost de natuurlijke gezondheid van je huid
✓ Gepersonaliseerde huidverzorging via de app
✓ Geen opzetstukken die je moet vervangen
✓ Geschikt voor alle huidtypen

Je gebruikt de FOREO LUNA 4 ’s ochtends en ’s avonds in combinatie met een cleanser. Breng een kleine hoeveelheid cleanser aan op de gezichtsborstel, masseer gedurende één minuut op een vochtige huid en spoel daarna af. 

De FOREO LUNA 4 gezichtsreiniger

De FOREO LUNA 4 is het populairste gezichtsreiniger apparaat van het moment. Het merk komt uit Zweden en laat in deze huidverzorgingstool technologie, design en beauty samenkomen. Het apparaat ligt perfect in je hand en is gemaakt om het reinigen van je huid makkelijker en effectiever te maken. De huidverzorgingstool is gekoppeld aan een app. Deze app geeft je gepersonaliseerd advies over hoe je je huid het beste kan reinigen.

Je huid wordt gemeten met speciale huidsensoren en hier wordt de reiniging vervolgens op afgestemd. Het is dus een super slim apparaat! De gezichtsborstel werkt met micro-circulatie en verwijdert dode huidcellen, talg en andere onzuiverheden. Je kunt de FOREO LUNA 4 ook gebruiken als je een gevoelige huid hebt. De FOREO LUNA 4 is verkrijgbaar in verschillende vormen. Zo is er ook een mini variant, een go variant en een variant voor mannen. 

FOREO LUNA 4 review: mijn eerlijke mening

Ik heb zelf de FOREO LUNA 4 Go opgestuurd gekregen, samen met een aantal travelsize skincare producten die door hun mini formaat ideaal zijn om mee te nemen op reis. Ik gebruik in de ochtend de LUNA reinigingsborstel, samen met de Micro-Foam Cleanser voor een diepe reiniging van de huid. Daarna breng ik de Triple-Action Intense Moisturizer aan voor extra hydratatie. ’s Avonds volg ik dezelfde routine, maar in plaats van de Moisturizer breng ik de Ultra-Hydrating Sleeping Mask aan.

En eerlijk? Ik had het niet verwacht, maar mijn huid ziet er al na een paar dagen oprecht een tikkeltje beter uit. Gladder, gezonder en een zichtbare healthy glow. Ik vind de gezichtsborstel een hele fijne toevoeging aan mijn skincare routine, die eerlijk gezegd niet zo lang was. Ik heb ook het gevoel dat mijn vette huid minder snel vet wordt, omdat ik de boel nu wat beter reinig. En ook van de skincare producten mag je veel kwaliteit en luxe verwachten. De beste moisturizer trekt snel in, hydrateert goed en maakt mijn vette huid niet nóg vetter. Heel fijn!

"De FOREO LUNA 4 is oprecht een fijne tool om je gezicht mee te reinigen"
Maaike
Beautyfavorieten.nl
foreo luna 4
Ik heb zelf de Foreo Luna 4 getest
foreo luna 4
Een aantal Foreo skincare producten

Foreo reviews & ervaringen van anderen

Voordat je een FOREO LUNA 4 gaat aanschaffen, wil je natuurlijk ook weten wat andere gebruikers van dit apparaat vinden. Ik heb het internet afgestruind om allerlei online Foreo reviews te lezen. Mijn bevindingen? Over het algemeen zijn gebruikers van de gezichtsreiniging tool erg positief. Zo geeft één review aan dat iemand eerder goedkopere varianten heeft geprobeerd, maar deze niet konden tippen aan de reiniging die FOREO LUNA 4 biedt. Ook wordt vaak aangegeven dat huidproblemen verdwijnen na langdurig gebruik, zoals onzuiverheden en acné. En dat er een verbetering te zien is van de gezichtshuid sinds het product gebruikt wordt.

Op TrustPilot krijgen ze 4,7 van de 5 sterren (4.249 review in totaal) en op We Are Eves krijgen ze een score van 4,7 uit 5 sterren. Net zo hoog dus! Zijn er dan ook negatieve reviews? Ja, die zijn er ook. Maar dit zijn er slechts een paar. Er wordt bijvoorbeeld aangegeven dat de gezichtsborstel te duur is voor het resultaat en dat het resultaat toch niet zo goed was als verwacht. 

Is de FOREO LUNA 4 je geld waard?

Oké, ik geef het eerlijk toe. De FOREO LUNA 4 is best prijzig voor een gezichtsborstel. Maar daar krijg je veel kwaliteit voor terug! Ik heb de huidverzorgingstool (de LUNA 4 Go variant) zelf gebruikt en ik ben erg positief. Andere recensies en reviews over Foreo die ik online kan lezen zijn ook vooral erg positief. Heb je dus het geld ervoor over, dan kan ik je het apparaat zeker aanraden! Ik denk niet dat andere (goedkopere) gezichtsreiniger apparaten kunnen tippen aan deze kwaliteit. 

Foreo Luna 4 review van Stefanie

In de bovenstaande TikTok video zie je een uitgebreide review van de Foreo Luna 4 gezichtsreiniger. Stefanie vertelt in deze video over de vele voordelen van de tool. Ook vertelt ze dat je deze heel makkelijk mee kunt nemen op reis. Het resultaat? Een heel zacht babyhuidje! Stefanie is erg enthousiast over de gezichtsreiniger.

Foreo Luna 4 review van Dilara

In deze TikTok video laat Dilara Selin haar night time skincare routine zien. In deze video geeft ze ook een kleine review van de Foreo Luna 4. Ze vertelt hier dat de tool je huid heel grondig reinigt en tegelijkertijd je huid masseert. Ze vind het een hele fijne tool, want je huid gaat ervan stralen!

Aanbevolen artikelen