Dit zijn de 7 beste föhns met diffuser

föhn met diffuser

Met het juiste haarstyling apparaat kun je de mooiste krullen maken in je haar. Je kunt natuurlijk een goede krultang gebruiken om enorm veel krullen te maken. Ga je voor minder krullen, dan kun je bijvoorbeeld ook een föhnborstel gebruiken voor het creëren van slag. Maar je kunt ook een föhn met diffuser gebruiken waarmee je meer natuurlijke krullen creëert. Een goede diffuser beschikt meestal over een krachtige föhn met daarbij een diffuser opzetstuk. In deze lijst zetten we de beste diffuser föhns op een rijtje! Van een Babyliss föhn tot Philips föhn; de beste merken komen voorbij in dit rijtje.

De beste föhns met diffuser voor krullen

diffuser fohn
Bol.com

CR Föhn met diffuser

Wil jij een simpele diffuser föhn die niet te duur is en compact genoeg is om mee te nemen? Dan kom je al snel bij deze CR diffuser föhn uit! Deze föhn krijgt lovende reacties op Bol.com en dat is niet voor niks. De diffuser heeft een 2200 Watt motor en een koudeluchtstand, oftewel een Cool Shot functie om je haar te fixeren. Er zitten twee opzetstukken bij: een diffuser mondstuk om meer volume in je krullen te creëren en een dunne styling mondstuk voor meer volume in je haar. 

✓ 3 temperatuurstanden 
✓ 2 snelheden
✓ 2 opzetstukken
✓ 2200 Watt
✓ Coolshot functie

fohn voor krullen
Bol.com

Solis Swiss Perfection 440 Diffuser

Nog een populaire diffuser föhn is de Solis Swiss Perfection föhn. Een professionele haardroger met ionentechnologie, bescherming tegen oververhitting en een koude lucht knop. De föhn is maar liefst meerdere keren verkozen tot winnaar van ‘The Hairworld World Cup’. Naast een diffuser opzetstuk krijg je er ook een stylingmondstuk bij om individuele haarlokken te drogen. Ook deze föhn krijg lovende feedback op Bol.com!

✓ 3 temperatuurstanden 
✓ 2 snelheden
✓ 2 opzetstukken
✓ 2300 Watt
✓ Koudeluchtstand

diffuser fohn
Bol.com

Philips Moisture Protect Föhn

Mocht je een zwak hebben voor haarstyling tools met een modern design, dan is de Moisture Protect Diffuser Föhn van Philips perfect voor jou! Deze diffuser föhn ziet er niet alleen prachtig uit en is daarmee een echte aanwinst in je badkamer, ook heeft deze Philips föhn een Moisture Protect sensor. Met infraroodtechnologie wordt je haar beoordeeld op de vochtbalans en de temperatuur wordt hierop automatisch aangepast. Het resultaat: je haar houdt vocht optimaal vast en blijft glanzend en zacht aanvoelen. Ook wordt er gebruik gemaakt van ionentechnologie. 

✓ 6 temperatuurstanden 
✓ 6 snelheden
✓ 2 opzetstukken
✓ 2300 Watt
✓ Koudeluchtstand

diffuser fohn
Bol.com

BaByliss Turbo Smooth Diffuser Föhn

Wie aan de beste haarstyling apparaten denkt, denkt natuurlijk aan BaByliss. Deze Turbo Smooth Diffuser Föhn kon daardoor echt niet ontbreken in dit rijtje. Dit is een krachtige föhn met ionische anti-frizz functie. Ook zit er een grote diffuser bij van 15 mm waar je prachtige krullen met veel volume mee kan maken. Naast een diffuser zit er ook een blaasmond bij voor precisiewerk.  

✓ 3 temperatuurstanden 
✓ 2 snelheden
✓ 2 opzetstukken
✓ 2200 Watt
– Het snoer draait niet mee

fohn met diffuser krullen
Bol.com

Carmen HD2195 Salon Performance

Vrij bewegen met deze föhn voor krullen zit er zeker in: deze Carmen föhn heeft namelijk een snoer van maar liefst 2,5 meter. Ook krijg je er een diffuser en blaasmond bijgeleverd. Met de Carmen HD2195 Salon Performance kun je kiezen uit 3 warmtestanden en 2 blaasstanden. Ook zit er een coolshot functie op om het stylen mee af te sluiten en je haar vast te zetten. Een makkelijke föhn met een zachte prijs. 

✓ 3 temperatuurstanden 
✓ 2 snelheden
✓ 2 opzetstukken
✓ 2000 Watt
✓ Coolshot functie

Bol.com

BaByliss Pro Silence Volume Diffuser Föhn

Deze föhn heeft een blaassnelheid van maar liefst 100 km/u om je haar snel te kunnen drogen. Er zit een diffuser opzetstuk bij en een smalle blaasmond. Kom je net uit de douche, gebruik dan eerst de föhn zonder blaasmond. Vervolgens kun je de blaasmond gebruiken voor snelle styling van je haar. Gebruik het diffuser opzetstuk om krullen in je haar te creëren. Ben je helemaal klaar met het drogen en stylen van je haar, gebruik dan de coolshot functie. Hiermee fixeer je je haar. 

✓ 2 temperatuurstanden 
✓ 2 snelheden
✓ 2 opzetstukken
✓ 2200 Watt
✓ Coolshot functie

Bol.com

Remington Keratin Protect Diffuser Föhn

Een Remington föhn kan natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje van beste diffuser föhns. Dit apparaat is verrijkt met keratine en amandelolie voor hittebescherming en gezond uitziend haar. De keramische coating zorgt voor verdeling van de warmte, waardoor je haar niet wordt blootgesteld aan een te hoge temperatuur. De amandelolie zorgt voor gezond haar. De Keratin Protect Diffuser heeft 5 standen, een duurzame AC motor en een cool shot functie. 

✓ 3 temperatuurstanden 
✓ 2 snelheden
✓ 2 opzetstukken
✓ 2200 Watt
✓ Coolshot functie

Wat is de beste föhn met diffuser?

Uit ons onderzoek is gebleken dat de CR Föhn met diffuser de beste föhn met diffuser is. Het is een krachtige haardroger met een mooi design die zijn werk goed doet. Er wordt standaard een diffuser bijgeleverd. Ook heeft deze CR föhn een koudeluchtstand (cool shot functie) waarmee je jouw haar kunt fixeren.

Hoe werkt een diffuser föhn?

Hang na het douchen je hoofd ondersteboven (of zijwaarts) en plaats steeds een lok haar in de diffuser. Beweeg de diffuser föhn vervolgens naar je hoofd, richting je kruid/hoofdhuid. Hou dit een paar seconden vast en begin daarna opnieuw met een andere lok haar. De diffuser föhn droogt je haar op deze manier op een speelse wijze waardoor je meer volume krijg in je krullen, of juist meer slag in je steile haar.

Aanbevolen artikelen