Dit zijn de 5 beste Dyson Airwrap alternatieven

dyson airwrap alternatief

De Dyson Airwrap: we hebben hem allemaal weleens voorbij zien komen. Het is een innovatieve stylingtool met verschillende opzetstukken die jouw haren prachtig in model brengt zonder dat hier extreme hitte bij komt kijken. Hij maakt namelijk gebruik van een luchtstroomtechnologie wat veel minder schadelijk is voor je haar. Veel mensen zien dit als de beste multistylerDeze multistyler kent helaas ook een nadeel: hij is behoorlijk aan de prijs. Niet iedereen heeft een paar honderd euro te besteden en dus gingen wij voor je op zoek naar het beste Dyson Airwrap alternatief. Er zijn inmiddels namelijk best veel Dyson Airwrap alternatieven, maar welke is nu écht goed? En welke heeft de beste prijs-kwaliteitverhouding? We zochten het voor je uit! 

beste dyson airwrap alternatief
Bol.com

1. Navado Easystyler Pro 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de Navado Easystyler Pro is volgens ons absoluut het allerbeste Dyson Airwrap alternatief. Met deze stylingtool met zes opzetstukken maak je binnen no-time slag en krullen in je haar, zonder dat deze je haren beschadigt. Dit alternatief voor de Dyson Airwrap is gemaakt van hoogwaardige materialen (geen goedkoop plastic zoals andere alternatieven) en hij wordt geleverd in een stijlvolle, luxe opbergcase.

De Navado Easystyler Pro is een geweldig alternatief omdat hij over de Coolshot functie van Dyson beschikt. Maar ook heeft deze multistyler net als de Dyson Airwrap een verlengd krulopzetstuk waardoor je meer haren tegelijkertijd kan krullen. Nog niet overtuigd? Deze Easystyler Pro biedt ook nog eens de mogelijkheid om de temperatuur en blaaskracht afhankelijk van elkaar te bedienen.

Maaike heeft deze tool zelf getest. Haar oordeel: “Deze multistyler is van een ontzettend goede kwaliteit. Het lucht kruller opzetstuk is heel krachtig en maakt hele mooie krullen met minder hitte dan een krultang. Heel fijn is dat dit opzetstuk linksom én rechtsom kan draaien. Het ronde föhnborstel opzetstuk werkt ook heel fijn voor het creëren van stijl haar met extra volume. Zelfs met mijn dikke haar. Ik vind dit oprecht de beste Dyson Airwrap dupe die er bestaat!”

Bekijk hier haar uitgebreide Navado Easystyler Pro review

Voordelen:

 • Zes verschillende opzetstukken
 • Gemaakt van hoogwaardige materialen 
 • 3 temperatuurstanden en 3 blaasstanden
 • Verlengd krulopzetstuk voor het krullen van meer haar
 • Een stuk goedkoper dan de Dyson Airwrap

Nadelen:

 • Geen meedraaiend snoer
dyson airwrap alternatief
Bol.com

2. BaByliss Air Style Föhnborstel

Een ander goed alternatief voor de Dyson Airwrap, is de BaByliss Air Style 1000. Deze föhnborstel wordt geleverd met vier opzetstukken waarmee je je haren prachtig in model brengt. Een blaasmond om je haren te drogen, een stijlborstel om je haar te stijlen met volume, een conisch opzetstuk en een ronde borstel om slag te creëren. 

Het conische krultang opzetstuk is een goed alternatief voor de lucht kruller opzetstuk van de Dyson. Met dit conische opzetstuk kun je namelijk ook hele mooie golven in je haar maken. Alleen moet je zelf je krullen om dit opzetstuk heen draaien, want deze beschikt niet over luchtstroom technologie. Deze Dyson Airwrap alternatief is eenvoudig in gebruik, je haren worden glad en glanzend en hij is ontzettend goedkoop ten opzichte van de originele variant. Het scheelt namelijk een paar honderd euro. Dit alternatief voor de Dyson Airwrap is perfect voor de mensen die af en toe hun haren willen krullen zonder extreme hitte en weinig geld willen uitgeven.

Ook Maaike heeft deze multistyler zelf getest. Haar oordeel: “Ik heb deze haarstyling tool al een hele tijd. De opzetstukken zijn van erg goede kwaliteit, je kunt er verschillende haarstijlen mee creëren. Het enige nadeel is dat het föhnborstel opzetstuk redelijk breed is, waardoor deze minder geschikt is voor dik haar zoals mij. Het conische krultang opzetstuk vind ik ook erg handig, maar ook deze werkt wat minder goed op dik haar. In dat geval kun je beter voor de Navado Easystyler Pro gaan!” 

Voordelen:

 • Uniek conisch opzetstuk om mee te krullen
 • Goede föhnborstel voor volumineus stijl haar 
 • Een zeer goedkoop Dyson alternatief
 • Er zit een Coolshot functie op

Nadelen: 

 • Geen luchtstroomtechnologie
 • Minder geschikt voor dik haar
alternatief dyson airwrap
Bol.com

3. Largolash 5-in-1 Fohnborstel

Een ander Dyson Airwrap alternatief is de Largolash 5-in-1 föhnborstel. Net als de Dyson Airwrap is deze föhnborstel van Largolash in verschillende stijlvolle kleuren verkrijgbaar en wordt hij geleverd met handige opzetstukken. Uiteraard hebben ze nog een belangrijke overeenkomst: ze stylen je haren gemakkelijk en effectief zonder directe hitte. Ze maken allebei gebruik van een geavanceerde luchtstroomtechnologie. 

Wat dit Dyson Airwrap alternatief anders maakt dan de originele variant, is dat hij een ontzettend goede prijs-kwaliteitverhouding heeft. De prijs van deze föhnborstel ligt aanzienlijk lager, maar hij is wel geschikt om professionele krullen te maken alsof je net bij de kapper vandaan komt. De lucht kruller opzetstukken draaien je haar automatisch om de kruller heen, zodat je mooie krullen kunt maken. Met het stijlborstel opzetstuk en het föhnborstel opzetstuk kun je mooi, volumineus stijl haar creëren. Deze Largolash Airstyler is geschikt voor kort en lang haar en werkt het allerbeste op droog geföhnd haar.  

Heel veel vrouwen zijn laaiend enthousiast over deze Dyson Airwrap dupe, dit is ook wel te zien aan de goede reviews op Bol.com. Het product scoort gemiddeld 4,4 uit 5 sterren op basis van 181 reviews. Het product kent echter ook twee nadelen. Deze multistyler heeft twee opzetstukken in plaats van één, waardoor je deze moet wisselen als je de andere kant op moet krullen. Ook beschikt het product over maar één blaassnelheid.

Voordelen:

 • In meerdere stijlvolle kleuren beschikbaar
 • Ontzettend goede prijs/kwaliteitverhouding
 • Geschikt voor kort en lang haar
 • Goede online reviews op Bol.com
 • Coolshot functie

Nadelen:

 • Twee lucht kruller opzetstukken i.p.v. één
 • Blaassnelheid kan niet veranderd worden
Bol.com

4. MAE Commerce Airstyler Krultang

Nog een alternatief voor de Dyson Airwrap die goed uit onze vergelijking kwam, is de MAE Commerce Airstyler Krultang. Het eerste wat opvalt, zijn de knalroze onderdelen. Het uiterlijk is in ieder geval al ontzettend leuk! Net als de originele variant maakt deze airstyler gebruik van luchtstroming, worden je haren gestyled zonder hittebeschadiging en worden er vijf opzetstukken meegeleverd waarmee je je haren kan föhnen, krullen en stijlen. Hij is eenvoudig in gebruik en geschikt voor zowel kort als lang haar. 

Dit Dyson Airwrap Alternatief maakt snel krullen die lang blijven zitten. Hij beschikt daarnaast over een hele goede prijs-kwaliteitverhouding. Een klein nadeel aan deze airstyler is dat hij niet over een koelfunctie beschikt. Je hebt twee lucht kruller opzetstukken nodig (één draait linksom, één draait rechtsom) en dus is het noodzakelijk om halverwege van opzetstuk te wisselen. Doordat de koelfunctie ontbreekt kan het eerste opzetstuk erg warm zijn en wordt direct wisselen lastiger.

Voordelen:

 • Vijf verschillende opzetstukken
 • De roze onderdelen zijn erg stijlvol
 • Goedkoper dan de Dyson Airwrap

Nadelen:

 • Twee lucht kruller opzetstukken i.p.v. één
 • Geen Coolshot functie om je haar mee te fixeren
 • Opzetstuk kan erg warm worden (lastig met wisselen)
Bol.com

5. QLAY 5-in-1 Airstyler

Wil jij je haren pluisvrij en glanzend stylen zonder dat je haren beschadigen door warmte? En ben jij niet van de kleurtjes maar juist van moderne, strakke designs? Dan is dit zwarte stijlvolle Dyson Airwrap alternatief een ideaal product voor jou. De QLAY 5-in-1 styler is geschikt voor kort en lang haar en wordt geleverd met vijf opzetstukken.

De twee lucht kruller opzetstukken (die linksom en rechtsom draaien) draaien je lokken automatisch om de borstel heen. Het verschil met de Dyson Airwrap? Op deze airstyler zit geen coolshot functie en er worden in plaats van één, twee lucht kruller opzetstukken meegeleverd. 

Heel fijn aan deze dupe, is dat hij ontzettend snel op temperatuur is en over maar liefst 3 temperatuurstanden beschikt. Ionen technologie zorgt ervoor dat jouw haren pluisvrij worden en stralen als nooit tevoren. Over het gebruiksgemak hoef je je ook geen zorgen te maken: deze airstyler is namelijk voorzien van een 360 graden roterend snoer

Voordelen:

 • Modern en strak zwart design
 • Vijf verschillende opzetstukken
 • 360 graden roterend snoer
 • Drie temperatuurstanden

Nadelen:

 • Twee lucht kruller opzetstukken i.p.v. één
 • Geen Coolshot functie

Aanbevolen artikelen