De beste draadloze stijltangen (top 6)

draadloze stijltang

Gelukkig zorgt technologie ervoor dat haarstyling tools ook steeds makkelijker in gebruik zijn. Neem bijvoorbeeld de draadloze stijltang: deze is vaak tot wel 30 minuten draadloos te gebruiken. Super handig voor onderweg of wanneer je op reis gaat! Even snel een touch-up en je haar zit weer perfect in model. Toch zorgen deze snoerloze stijltangen voor een uitdaging: hoe maak je de stijltang zo krachtig mogelijk, zonder dat deze aan netstroom zit? Een aantal fabrikanten hadden daar geen moeite mee. Neem bijvoorbeeld de Dyson Corrale; deze stijltang is net zo krachtig als een stijltang mét snoer en is super gebruiksvriendelijk. Toch is dit niet de enige draadloze stijltang die verkrijgbaar is. Bekijk deze top 6 maar met nog meer snoerloze hittestyling tools!

Bijenkorf

ghd Cordless Styler Unplugged

Met deze draadloze stijltang van ghd ontdek je de ultieme luxe van stylingvrijheid. De haarstyling tool is erg krachtig door geavanceerde lithiumbatterijen in combinatie met dual-zone platen. De tang heeft een constante temperatuur van 185°C en beschikt over een oplader die de tang binnen 2 uur weer oplaadt. De voorgevormde platen zorgen voor een gemakkelijke styling met een extra glans. 

✓ Net zo krachtig als een stijltang mét snoer
✓ Constante temperatuur van 185°C
✓ Platen met een hoogglans coating
✓ Binnen 2 uur weer opgeladen
– De stijltang is best prijzig

draadloze stijltang
Dyson

Dyson Corrale Snoerloze Stijltang

Als je op zoek bent naar een draadloze stijltang, dan is de Dyson Corrale dé stijltang die je zoekt. Je moet er wat voor neerleggen, maar dan heb je ook écht wat. Deze snoerloze stijltang beschikt over flexibele platen die je haar perfect glad en stijl maken. Ook is er 50% minder kans op haarbreuk en beschadigd haar door de warmteregelaar die erop zit. De stijltang van Dyson levert dezelfde prestaties als een stijltang mét snoer. Je kunt tot 30 minuten de tang draadloos gebruiken.

✓ Minder haarbeschadiging door warmteregelaar
✓ Net zo krachtig als een stijltang mét snoer
✓ 30 minuten lang draadloos te gebruiken
✓ Minder hitte nodig door flexibele platen
– De stijltang is best prijzig

snoerloze stijltang
Bol.com

BaByliss 9000 Draadloze Stijltang

BaByliss heeft onlangs nieuwe draadloze hittestyling tools gelanceerd, waaronder deze draadloze stijltang met een luxe karakter. Ook deze tang is maximaal 30 minuten draadloos te gebruiken. De platen zijn ultra glad, keramisch en zwevend zodat deze soepel door je haar glijden. Je kunt hem veilig opbergen in de siliconenhoes, luxe opbergetui en hittebestendige mat. Binnen 3 seconden is de tang opgewarmd en klaar voor gebruik. Voordat je hem voor de eerste keer kunt gebruiken, moet je hem nog wel eerst 3 uur lang opladen. Ook zit er een batterij indicator op, zodat je kunt zien hoelang de batterij nog meegaat. 

BaByliss stijltang met keramische, zwevende platen
✓ 30 minuten lang draadloos te gebruiken
✓ Inclusief batterij indicator en luxe opbergetui
– Geen ionen technologie

Bol.com

Revamp Progloss Cordless Straightener

De draadloze stijltang van Revamp is keramisch, beschikt over ionentechnologie en heeft beweegbare platen. Hierdoor wordt je haar pluisvrij gemaakt tijdens het stijlen. De platen zijn bovendien verrijkt met Progloss-oliën (waaronder keratine, kokosolie en arganolie voor je haar) die je haar extra zacht maken. Je kunt de tang 30 minuten draadloos gebruiken. Het apparaat is binnen 10 seconden opgewarmd en klaar om te gebruiken. Er zit een hittebestendig reisetui bij; super handig wanneer je hem wil meenemen op reis! De temperatuur is in te stellen van 70 °C tot 230 °C. 

✓ Keramische stijltang met ionentechnologie
✓ 30 minuten draadloos te gebruiken
✓ Verrijkt met keratine-, argan- en kokosoliën

draadloze stijltang
Bol.com

Revamp Progloss Draadloze Mini Stijltang

Wist je dat Revamp ook een draadloze mini stijltang in het assortiment heeft? Deze compacte tang is 20 cm lang en beschikt over 3 temperatuur standen van 160 °C tot 210 °C. Je kunt hem door zijn formaat heel makkelijk meenemen op reis. De snoerloze stijltang is tot 30 minuten draadloos te gebruiken. Er zitten keramische platen op die Progloss oliën bevatten. Het resultaat: prachtig glanzend haar! Het kost 3 uur om de tang op te laden. Er zit een reisetui bij om hem in op te bergen.

✓ Compacte mini stijltang van 20 cm
✓ Keramische platen en ionen technologie
✓ 30 minuten draadloos te gebruiken

Bol.com

Beurer HS20 Snoerloze Stijltang

Ook deze draadloze stijltang valt in de categorie ‘compact & klein’. Met zijn 21,8 cm kun je hem niet heel groot noemen. Toch is het apparaat handig om mee te nemen op reis of om onderweg te gebruiken. Er zitten drie temperatuur standen op van 160 °C tot 200 °C. Je kunt de tang 20 minuten draadloos gebruiken. De platen beschikken over een keramische coating en toermalijnkristallen, waardoor ze soepel door je haar bewegen. 

✓ Draadloos gebruik tot 20 minuten
✓ 3 temperatuurstanden van 160 – 200 °C
✓ Keramische coating en ionen technologie
– Geen bijgeleverde accessoires

Aanbevolen artikelen