De 5 populairste CHI stijltangen

Ben jij van plan om een CHI stijltang te kopen? Goede keuze! De haarstyling apparaten van CHI staan bekend om hoge kwaliteit platen die je haar gemakkelijk kunnen stijlen. De meeste stijltangen van CHI beschikken over keramische platen. Dit zorgt ervoor dat de warmte van de tang goed wordt verdeeld over de platen en dat je haar dus niet wordt blootgesteld aan te hoge temperaturen. Een aantal stijltangen van CHI hebben ook titanium in de platen verwerkt. Titanium platen zijn ideaal voor wat dikker en stugger haar. Omdat dit soort platen het meest geschikt zijn voor alle haartypen, vind je deze ook in de collectie van het professionele merk CHI. Het fijne van dit merk is ook dat de stijltangen betaalbaar zijn. Zo zijn ze goedkoper dan bijvoorbeeld een ghd stijltang. In dit artikel zetten wij de beste stijltangen van CHI voor je op een rij!

De beste stijltangen van CHI

CHI stijltang
Bol.com

CHI G2 Ceramic & Titanium Stijltang

Verreweg de populairste en de beste stijltang van CHI is de G2 Ceramic & Titanium Stijltang. Deze tang krijgt lovende online recensies. Waarom dit apparaat zo geliefd is? De G2 is een krultang en een stijltang in één. Naast stijl haar kun je er ook prachtige krullen mee maken. De platen zijn namelijk afgerond, zodat je ze ook kunt gebruiken om krullen in je haar te ‘draaien’. Zelfs het meest stugge haar kun je hiermee stijl maken, want in de keramische platen zit ook titanium verwerkt. De temperatuur is in te stellen van 160 tot 220 °C. Ook krijg je er een hittebestendige mat bijgeleverd. 

✓ Keramische platen met titanium
CHI krultang en stijltang in één
✓ Krijgt het meest stugge haar stijl

5/5
stijltang CHI
Bol.com

CHI Luxury Stijltang 1″

De CHI Luxury stijltang is wellicht de mooiste stijltang die er is. Qua design heeft de stijltang een chique & strakke uitstraling. Er zitten keramische platen op, wat zorgt voor glad stijl haar. Tevens zijn deze platen verrijkt met black seed oil, waar je haar van gaat glanzen. De keramische platen zijn ook voorzien van ionentechnologie. Het verplaatst negatieve ionen waardoor je haar minder statisch en pluizig wordt. Er zitten 6 temperatuurstanden van 160-215 °C. De CHI stijltang is al binnen 30 seconden volledig opgewarmd. 

✓ Stijltang met een luxe uitstraling
✓ Keramische platen verrijkt met olieën

4.8/5
stijltangen CHI
John Beerens

CHI G3 Roze Ceramic & Titanium Stijltang

De nieuwste versie van de G2 stijltang is deze G3 stijltang. Ook deze tang beschikt over platen van keramiek en titanium voor mooie, glanzende lokken en hittebescherming. Je kunt de temperatuur zelf instellen met stappen van 5 °C. Het minimum is 160 °C en het maximum 220 °C. Er zitten 3 vaste temperatuurinstellingen op waar je de menuknop voor kan gebruiken. Zo is 180 °C perfect voor dun haar, 200 °C perfect voor normaal & golvend haar en 220 °C is ideaal voor dik & grof haar. 

✓ Keramische platen met titanium
✓ Ook geschikt voor het maken van krullen
✓ Met ionentechnologie

4.6/5
CHI stijltang
Bol.com

CHI Lava Volcanic Ceramic – Stijltang

De CHI Lava Volcanic Ceramic Stijltang is alleen al een plaatje op het eerste gezicht. De stijltang heeft extra lange platen, weegt slechts 182 gram en heeft keramische platen met een coating van vulkanisch lava. Dit is een van de meest warmte vasthoudende materialen ter wereld. Waar andere stijltangen titanium in de platen hebben verwerkt, heeft deze dus een vulkanische lava coating. Gaaf! De stijltang is in te stellen op een temperatuur van maximaal 232 °C.

✓ Keramische platen met vulkanische lava coating
✓ Super snel op temperatuur

4.5/5
Bol.com

CHI G2 Limited Edition Jewel Grandeur – Stijltang

De populaire CHI G2 stijltang is in een nieuw jasje gestoken! De Jewel Grandeur is een limited edition variant. Wat het verschil is met de ‘gewone’ G2? Deze editie heeft een gestroomlijnd lichtgewicht design. Ook bevat CHI stijltang ook keramische platen met titanium en is daarmee zelfs geschikt voor het meest stugge haar. Stijlen gaat met ieder haartype gemakkelijk. En ook hier kun je de temperatuur instellen van 160 tot 220 °C. Je krijgt er geen accessoires bijgeleverd.

✓ Uniek design & limited edition
✓ Keramische platen met titanium
– Geen bijgeleverde accessoires

4.2/5

Waarom zijn CHI stijltangen populair?

Het merk CHI staat bekend om de stijltangen met keramische platen met titanium. Andere stijltangen hebben vaak alleen keramische platen. Deze platen zijn iets zachter dan titanium en zijn prima voor fijn/normaal haar. Maar voor dik/stug haar zijn titanium platen beter. Titanium is harder en steviger dan keramiek. Omdat stijltangen van CHI daardoor geschikt zijn voor alle haartypen, is het merk zo populair.

Wat is de beste CHI stijltang?

De meest verkochte en best gereviewde stijltang van CHI is de G2 Ceramic & Titanium Stijltang. De stijltang is het meest populair, omdat het een professionele tang is die zijn werk erg goed doet. De stijltang is geschikt voor ieder haartype, want zelfs het meest stugge haar kan hiermee steil gemaakt worden. Ook kun je met de afgeronde platen krullen maken in je haar. Een goede stijltang én krultang in 1!

Wat is het verschil tussen de CHI G2 en G3 stijltang?

De G3 stijltang van CHI is de nieuwste versie. Bij dit apparaat zijn er een aantal kleine verbeteringen doorgevoerd, maar voor de rest zijn de specificaties van de G3 en G2 stijltangen hetzelfde. De G2 stijltang is momenteel wel een stuk populairder dan de G3 stijltang.

Welke stijltang van CHI laat je haar glanzen?

De CHI Luxury Stijltang heeft keramische platen waarin black seed oil zit verwerkt. Dit zorgt er tijdens het stijlen voor dat je haar goed verzorgd wordt door de olie. Je haar gaat ervan glanzen. De Luxury Stijltang heeft ook nog eens een chique & luxe design.

Aanbevolen artikelen