De meest gewilde CHI krultangen van 2024

chi krultang

Niet alleen hebben veel mensen de beste CHI stijltang in huis, ook een CHI krultang wordt steeds vaker gekocht. Waarom dit merk zo populair is? CHI staat bekend om de hoge kwaliteit haarstyling producten die zij maken. Ook bij de beste kappers door het hele land zijn ze erg populair en worden ze vaak verkocht. Het merk staat erom bekend dat zij zeer professionele krultangen en stijltangen produceren met een keramische en titanium coating. Deze harde coating zorgt ervoor dat zelfs het meest stugge haar gemakkelijk in model kan worden gebracht. En ook deze coating vind je terug in de onderstaande top 4 beste krultangen van CHI. Gelukkig zijn ze niet alleen ideaal voor mensen met dik en stug haar, ieder haartype profiteert van het feit dat er een keramische en titanium coating op zit. Je haar blijft hierdoor namelijk langer in model waardoor je krullen veel langer blijven zitten dan normaal.

De beste krultangen van CHI

chi krultang
Bol.com

CHI 2-in-One Ceramic en Titanium Krultang

Verreweg de meest gewilde krultang van CHI is de 2-in-One Ceramic en Titanium Krultang. De naam zegt het al: deze CHI krultang is uitgerust met een keramische en titanium staaf. Er zitten twee opzetstukken bij: een voor krullen en de ander voor zachte golven. Door de titanium technologie blijven je krullen super lang zitten. Ook glijdt hierdoor de tang makkelijk door je haar heen. Naast twee opzetstukken krijg je ook nog een thermische handschoen meegeleverd. Er zit een LED display op die de temperatuur aangeeft. Er zitten diverse temperatuurinstellingen op van 170, 180, 190 en 200 graden. 

Krultang met verschillende opzetstukken
✓ Temperatuur: 170 tot 200 graden
✓ Keramische en titanium coating

5/5
chi krultang
Bol.com

CHI Onyx Extended Krultang

Nog een bekende CHI krultang is de CHI Onyx Extended Curling Iron. Deze is verkrijgbaar in verschillende groottes. Deze krultang is 1,25 inch. Hiermee kun je grove krullen in je haar maken. Ook deze tang heeft een keramische en titanium coating waardoor je krullen erg lang blijven zitten. Er zit een LCD scherm op waarop je de temperatuur kunt zien. De temperatuur is in te stellen tot 210 graden. De extreem gladde staaf van het apparaat voorkomt pluis en zorgt voor een prachtige glans in je haar. Ook zit er een klem op waarmee je makkelijker krullen kunt maken, door de punt van je lok even vast te zetten. 

✓ Ideaal voor grove krullen
✓ Temperatuur: tot 210 graden
✓ Keramische en titanium coating

4.7/5
chi krultang
Bol.com

CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 1 inch

Wil je liever geen grove krullen maken, maar normale krullen? Dan is deze CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang de ideale match voor jou! Deze krultang is 1 inch breed en maakt daardoor krullen van normale grootte. Ook deze CHI krultang heeft een maximale temperatuur van 210 graden. Op het LCD scherm zie je welke temperatuur je hebt ingesteld. Altijd handig! De tang heeft een non-slip handvat, een duimsteun en een koel uiteinde. Ook kun je de tang veilig neerzetten op haar standaard. De krultang wordt automatisch uitgeschakeld na 1 uur. En ook voor deze haar tool geldt: door de keramische en titanium coating van de staaf maak je gedefinieerde krullen die de hele dag in model blijven zitten!

✓ Ideaal voor normale krullen
✓ Temperatuur: tot 220 graden
✓ Keramische en titanium coating

4.7/5
Bol.com

CHI Onyx Euroshine Ceramic Krultang 0,5 inch

Wil jij nog meer volume in je haar creëren dan met normale of grove krullen? Kies dan voor een CHI krultang die kleinere krullen maakt, zoals deze CHI Onyx Euroshine Caramic Krultang. Deze is 0,5 inch groot en maakt daarmee compacte krullen. Het resultaat: erg zit ongelofelijk veel volume in je haar! En gelukkig beschikt deze tang ook over een keramische en titanium coating. De tang warmt gelijkmatig op en bereikt snel de gewenste ingestelde temperatuur. De temperatuur kun je instellen tot 210 graden. De tang kun je zowel instellen op 110 als op 220 volt, zodat je hem naar elk land mee naartoe kan nemen. 

✓ Ideaal voor kleine krullen
✓ Temperatuur: tot 220 graden
✓ Keramische en titanium coating

4.7/5

Wat is de beste CHI krultang?

De beste CHI krultang is de 2-in-One Ceramic en Titanium Krultang. Bij deze tang zitten twee opzetstukken waarmee je een verschillende krul kan creëren. Er zit een keramische en titanium coating op de tang, waardoor je krullen extreem lang blijven zitten. Deze haar tool is de beste verkochte krultang van dit merk. De temperatuur is in te stellen van 170 tot 200 graden en je krijgt er ook een thermische handschoen bijgeleverd.

Hoeveel kost een CHI krultang?

Een CHI krultang kost gemiddeld €99,- euro. Dat is goedkoper dan bijvoorbeeld een ghd krultang, maar duurder dan een BaByliss krultang. Gelukkig staat CHI erom bekend dat zij professionele haarstyling producten maken, dus je zit altijd goed wanneer je een aankoop doet. De tangen gaan lang mee en je kapsels zijn makkelijk te creëren en blijven lang in model. Kortom: een krultang van dit merk is zeker het geld waard.

Waar kan ik een CHI krultang kopen?

Een CHI krultang kun je bij diverse online webshops kopen. Zo zijn ze bijvoorbeeld te koop bij Bol.com.

Aanbevolen artikelen