Dit zijn de 5 populairste Carmen föhns

carmen föhn

Wil jij graag een compacte, maar toch krachtige föhn kopen? Dan is een Carmen föhn een goede optie! Het merk Carmen produceert haarproducten die makkelijk in gebruik zijn en altijd een stralend resultaat geven. Al meer dan 50 jaar maakt dit merk verzorgingsproducten, zoals föhns, föhnborstels, krultangen, stijltangen en nog veel meer. Een gunstige prijs/kwaliteit verhouding wordt nooit uit het oog verloren. Daardoor is een Carmen föhn altijd betaalbaar. Wil jij graag een krachtige föhn kopen voor dik haar? Dan heeft Carmen een aantal opties voor jou. Heb je dun haar? Dan zijn alle Carmen föhns geschikt voor jou. Niet alle föhns beschikken namelijk over veel vermogen, maar daarentegen zijn er wel veel föhns van Carmen die lekker compact en licht in gebruik zijn. Bekijk hieronder de beste föhns van dit merk!

carmen föhn
Bol.com

Carmen HD2365 Smooth Performance Föhn

Dankzij de zeer krachtige motor van 2300 Watt is deze Carmen föhn de beste koop. Zelfs dik haar wordt snel droog met deze haar tool. Er zitten twee blaasstanden, drie warmtestanden en een Coolshot functie op deze föhn. Ook zit er een diffuser opzetstuk bij om je natuurlijke krul extra te definiëren. De Coolshot functie gebruik je om het drogen van je haar mee af te ronden. Door te blazen met koude lucht blijft je haar nog lang in model zitten. Deze föhn van Carmen krijgt bovendien erg veel positieve online reacties en is relatief erg goedkoop!

Beste föhn met diffuser
✓ Met Coolshot functie & ionen technologie
✓ Blaassnelheid: 120 km/u
✓ Vermogen: 2300 Watt

carmen föhn
Bol.com

Carmen HD2275 Easy Volume Föhn

Deze Easy Volume Föhn van Carmen is ook geschikt voor alle haartypes. Omdat er 2200 Watt vermogen op zit, blaast deze zelfs dik haar binnen no time droog. De roterende bedieningsknop maakt deze Carmen föhn bijzonder. Hiermee kun je de blaassnelheid eenvoudig bedienen. De blaasmond zorgt voor een geconcentreerde luchtstroom en de diffuser zorgt voor meer krul in je haar. Sluit af met de Coolshot functie om je haar te fixeren en meer glans te geven. Er zitten 2 snelheidsstanden en 2 temperatuurstanden op deze föhn.

✓ Föhn geschikt voor alle haartypes
✓ Met diffuser, coolshot en ionenfunctie
✓ Blaassnelheid: 110 km/u
✓ Vermogen: 2200 Watt

föhn carmen
Bol.com

Carmen HD1695 Föhn High Performance Volume

Wil jij niet te veel uitgeven aan een fijne Carmen föhn? Dan is de High Performance Volume Föhn wellicht iets voor jou! Deze föhn is met een vermogen van 1700 Watt redelijk krachtig. Met de föhn kun je fixeren en stylen, maar kun je ook volume creëren in je haar. De haar tool beschikt ook over een Coolshot functie en heeft een extra diffuser opzetstuk die je kunt gebruiken. Met een maximale blaassnelheid van 80 km/u is deze föhn minder krachtig dan de Carmen föhns hierboven, maar mocht je geen dik haar hebben dan is dat ook zeker voldoende. 

✓ Lichtgewicht föhn met diffuser
✓ Met diffuser en coolshot functie
✓ Blaassnelheid: 80 km/u
✓ Vermogen: 1700 Watt
– Gaat geen pluizend haar tegen

Bol.com

Carmen TD1215 Föhn

Ben jij vaak op reis en wil je een handige reisföhn die zeer compact is? Dan is deze Carmen föhn een goede optie! Deze haar tool is zeer compact door de inklapbare handgreep. Ook zit er een handige ophangring bij. De föhn heeft een vermogen van 1200 Watt en een blaassnelheid van 50 km/u en is daardoor speciaal geschikt voor dun haar. De haar tool kun je dus gemakkelijk meenemen op reis, maar helaas zit er geen Coolshot functie op en bevat de föhn ook geen ionen technologie tegen pluizend haar en geen diffuser opzetstuk. Er zitten wel meerdere warmtestanden op en tevens beschikt het apparaat ook over dual voltage.

✓ Handige föhn voor op reis
✓ Blaassnelheid: 50 km/u
✓ Vermogen: 1200 Watt
– Zonder diffuser, coolshot en ionen technologie

Bol.com

Carmen HD1450 Föhn

De HD1450 is de goedkoopste Carmen föhn van deze lijst. Deze föhn is licht in gebruik en heeft 2 blaasstanden en 2 temperatuurstanden. Er zit een smalle blaasmond bij en er zit een Coolshot functie op, zodat je kapsel langer in model blijft zitten. Er zit geen ionen technologie op deze föhn, dus dit apparaat gaat ook geen statisch of pluizend haar tegen. Ondanks dat het een minder krachtige föhn is, is het in het algemeen toch een fijn apparaat voor dun of normaal haar. Voor dik haar kun je beter voor een krachtige föhn gaan. 

✓ Compacte föhn met Coolshot functie
✓ Blaassnelheid: 60 km/u
✓ Vermogen: 1400 Watt
– Zonder diffuser en ionen technologie
– Niet geschikt voor dik haar

Aanbevolen artikelen