Dit zijn de leukste cadeaus voor jezelf

cadeau voor jezelf

Een cadeau geven. Vaak geef je het aan een ander, maar niet aan jezelf. Tijd om daar verandering in te brengen! Een cadeau voor jezelf kan ook heel erg leuk zijn. Bijvoorbeeld wanneer je een abonnement neemt op een beautybox. Zo krijg je iedere maand een verrassing thuisbezorgd en dat is ook gelijk een goed excuus om een me-time momentje in te lassen. Of denk aan een massage of een beauty behandeling; ook een heel fijn cadeau voor jezelf. Vooral omdat het zo ontspannend is en we dat allemaal wel kunnen gebruiken. Of wat dacht je van een zelfbruiner? Niks fijner dan een teint krijgen door iets uit een flesje, en niet door de zon (want we weten allemaal hoe ongezond dat is!).  En zo zijn er nog wel een heleboel andere leuke cadeau ideeën op te noemen. Kijk je mee naar alle cadeau tips? 

1. Een parfum abonnement

Iedere maand een cadeautje op je deurmat? Dat kan met een parfum abonnement van Parfumado! Iedere maand krijg je dan een parfum sample opgestuurd. Deze is groot genoeg om een hele maand te gebruiken, om precies te zijn 3x sprayen per dag. De volgende maand krijg je weer een andere parfum opgestuurd. Je kunt zelf kiezen welke parfum dit is. Parfumado heeft een heleboel parfums waaruit je kunt kiezen. Je kunt je ook iedere maand laten verrassen door de ‘parfum van de maand’. Een super leuk cadeau voor jezelf! 

2. Een beautybox naar keuze

Niet alleen kun je een abonnement nemen op parfum, maar je kunt ook een beautybox abonnement nemen! Een beautybox zit vaak vol met een aantal beauty- en selfcare producten. Bij een abonnement krijg je een box vol verassingen thuisbezorgd, maar je kunt ook eenmalig een beautybox bestellen. Op deze manier ontdek je nieuwe beauty producten. Misschien wel je nieuwe beauty favorieten! De meest bekende beautybox is de Goodiebox, maar eenmalig een Bijenkorf Beauty Box aanschaffen is ook een aanrader. 

3. Massage of beauty behandeling

Een massage of beauty behandeling: pure verwennerij, maar heel erg leuk om jezelf een keer cadeau te geven! Er zit vast wel een fijne beauty salon bij jou in de buurt die een lichaamsmassage of gezichtsbehandeling aanbiedt. En mocht je niet alleen willen gaan, dan kun je altijd nog een vriendin meenemen. Dan kunnen jullie er samen een leuk dagje uit van maken! 

4. Haarverzorging van Olaplex

Ken jij Olaplex al? Grote kans van wel! Dit merk is namelijk al erg bekend in Nederland (en daarbuiten). Olaplex werkt vooral goed wanneer je beschadigd haar hebt door bijvoorbeeld het gebruik van haar tools of het verven van je haar. Olaplex breng je haar weer tot leven: het zorgt ervoor dat de gebroken zwavelbruggen weer hersteld worden. Het merk heeft patent op de formule die daarvoor gebruikt wordt. Een Olaplex set is prijzig, maar het is het geld zeker waard!

5. Een giftset van Janzen

Janzen is nog niet zo heel bekend in Nederland, maar als je de producten ruikt dan begrijp je niet waarom. Het merk heeft 10 verschillende productlijnen met ieders een eigen geur. Een combinatie van kennis, kwaliteit, vakmanschap, pure ingrediënten zorgen voor ‘pure moments of happiness’. Verwen lichaam en geest en geef jezelf een geschenkset voor dames van dit merk cadeau. De giftsets beschikken over fijne verzorgingsproducten, maar ook producten die je in huis kan gebruiken zoals geurstokjes. 

6. Geurset van je favoriete parfum

Jij hebt vast wel een favoriete parfum die je vaak gebruikt. Of misschien heb je wel een nieuwe parfum op het oog. Zo niet, dan kun je je laten inspireren door de beste parfums voor vrouwen. Dit zijn vaak verkochte parfums, dus de kans is groot dat jij deze ook lekker gaat vinden! Denk bijvoorbeeld aan Chanel, Dior en Yves Saint Laurent. En hoe fijn is het dan om een geurset van je favoriete parfum cadeau te geven aan jezelf? Doe maar luxe, maar af en toe mag dat wel. 

7. Zelfbruiner voor een mooie teint

Iedereen wil wel een mooie teint hebben; of het nou zomer of winter is. Een fijn cadeau voor jezelf is dan ook een zelfbruiner. Je kunt deze in verschillende vormen kopen, zoals tanning drops, mousse of een spray. Het ligt aan jou welke vorm je het fijnst vindt. Bekende zelfbruiner merken zijn Marc Inbane, Collistar en Bondi Sands. Grote kans dat je hier een nieuwe favoriet tegenkomt. En je bent gewaarschuwd: na 1x gebruiken wil je niks anders meer 😉 

Aanbevolen artikelen