Een bruine teint met de Bondi Sands zelfbruiner

bondi sands zelfbruiner

Een gezonde teint opbouwen is makkelijker geworden. Waar je eerder minimaal een paar uur in de zon moest liggen voor een bruine gloed, weten we nu natuurlijk dat uv-straling schadelijk is voor je huid. Tegenwoordig zijn er steeds meer zelfbruiner producten die ook steeds makkelijker in gebruik zijn. Zo had je ‘vroeger’ alleen nog zelfbruiner foam en moest je dit een paar uur in laten trekken en weer afspoelen. Maar hedendaags is zelfbruiner te koop in verschillende vormen, zoals spray, lotion, zonnebrand met bronzer en zelfbruiner druppels. Bij veel van deze soorten is het niet eens nodig om het af te spoelen. Heel handig! Wel moet je het een paar uur laten intrekken om resultaat te zien. Erg populair is de Bondi Sands zelfbruiner. Het Australische merk heeft wereldwijd veel fans en staat bekend om haar hoogwaardige zelfbruiningsproducten. Ideaal voor als je een gezonde bruine teint wilt hebben, ongeacht wel seizoen het is!

Dit zijn de beste producten van Bondi Sands

bondi sands zelfbruiner
Bol.com

Bondi Sands Self Tanning Foam (Dark)

Verreweg het meest populaire zelfbruiner product van Bondi Sands is de Self Tanning Foam. Deze is verkrijgbaar in verschillende tinten, waarvan dit de donkere variant is. De Bondi Sands Tanning Foam is een zachte mousse met een heerlijke kokos geur. Laat het ongeveer 1 tot 6 uur intrekken voor een prachtige zomerse kleur op je lichaam. De mousse bevat onder andere vitamine E, wat zorgt voor goede hydratatie van je huid. De foam trekt snel in en blijft langer zitten dan vergelijkbare zelfbruiner producten van andere merken.

bondi sands zelfbruiner
Bol.com

Bondi Sands Self Tanning Foam (Medium)

Heb je van jezelf een lichte huid? Dan is het beter om de lichtere variant van de Self Tanning Foam te gebruiken. Ook deze foam heeft een heerlijke kokos geur, wat je gelijk doet denken aan de zomervakantie. Nadat je dit product 1 tot 6 uur hebt laten intrekken en het hebt afgespoeld, kun je gemiddeld 5 dagen lang genieten van een natuurlijke bruine teint. De foam is geschikt voor je lichaam én je gezicht. Om het product aan te brengen gebruik je een speciale handschoen dat voor een streepvrij en vlekkeloos resultaat zorgt. 

bondi sands liquid gold
Bol.com

Bondi Sands Everyday Liquid Gold 

Geen zin om een zelfbruiner aan te brengen, een paar uur te wachten en deze weer af te moeten spoelen? Gebruik dan de Bondi Sands Liquid Gold Oil Spray. Vóór gebruik is een schone en droge huid een musthave. Daarna spray je de olie op je huid en breng je deze aan met een cirkelvormige beweging. Laat het even opdrogen voordat je je kleren weer aantrekt. Daarna hoef je het product dus niet af te spoelen. Het resultaat? Een goudbruine én gehydrateerde huid. Twee in één!

bondi sands zelfbruiner
Bol.com

Bondi Sands Self Tanning Drops

Deze kleurloze en parfumvrije beste tanning drops geven jouw huid een goudbruine teint. De formule droogt snel op en is erg mild, dus ook geschikt voor de gevoelige huid. Er zit onder andere hyaluronzuur in verwerkt, wat je huid intens goed hydrateert. Hoe het werkt? Meng een paar druppels met je favoriete dagcrème of bodylotion. Breng dit vervolgens gelijkmatig aan op je gezicht of lichaam. Hoe meer druppels je gebruikt, hoe donkerder de teint is. Pluspunt: je hoeft niet zo nauwkeurig te werk gaan als het aanbrengen van foam. 

Bol.com

Bondi Sands Gradual Tanning Milk

En dan komen we bij het laatste populaire Bondi Sands zelfbruiner product: de tanning milk! Dit is een 2-in-1 product met een dubbele werking. De melk met antioxidanten, aloë vera en vitamine E hydrateert je huid en de zelfbruiner in het product zorgt voor een prachtige gouden gloed. De melk is heel eenvoudig aan te brengen, net zoals een bodylotion. De lichtgewicht formule trekt snel in en de cocoa-boter geur zorgt direct voor een vakantiegevoel. Het product kun je het hele jaar door dagelijks gebruiken.

Waarom Bondi Sands zo populair is

Overal waar je komt op het internet worden positieve reviews achtergelaten over Bondi Sands. In alle webshops waar Bondi Sands te koop is, op social media en op blogs die een review hebben geschreven. Waarom zij zo lyrisch zijn over dit merk? Allereerst zijn alle Bondi Sands zelfbruiner producten samengesteld met hoogwaardige ingrediënten. Deze kwaliteit kun je vergelijken met de producten die professionele tanning salons gebruiken. Wat ook speciaal is aan Bondi Sands is dat de ondertoon van de producten groen/blauw is. In producten van goedkopere merken is de ondertoon vaak geel/oranje, omdat er goedkopere ingrediënten worden gebruikt. Dit geeft ook een gele/oranje gloed aan je lichaam. Gelukkig hoef je daar dus met de producten van Bondi Sands niet bang voor te zijn! Ook zorgen de producten niet alleen voor een mooie gloed, maar bevatten ze ook ingrediënten die je huid hydrateren, zoals hyaluronzuur en aloë vera. Dit zorgt er onder andere ook voor dat de teint langer zichtbaar blijft. Bij vergelijkbare producten/merken is dit vaak niet het geval. 

Aanbevolen artikelen