Met deze bodylotion met glitter zie jij er stralend uit

bodylotion met glitter

Een gehydrateerde huid die fluweelzacht aanvoelt én ook nog eens je huid een mooie shimmer geeft. Een bodylotion met glitter geeft zo’n heerlijk glowy effect! De lotion of olie geeft je lichaam een gezonde glans en laat je huid extra stralen. Ideaal voor de zongebruinde zomerhuid, maar ook voor een stralend effect tijdens bijvoorbeeld de feestdagen in december of een ander feest of festival. Of je nu gaat voor een bodylotion of bodyolie; het verschil hiertussen is niet zo groot. Een bodylotion is gemaakt op waterbasis en een bodylotion op oliebasis en beide kunnen je huid intens goed verzorgen.

Tegenwoordig hoeft een bodylotion niet alleen maar een verzorgend effect te hebben. Er zijn diverse varianten te koop die een extra werking hebben. Zo is een shimmer bodylotion een ideaal 2-in-1 product! De verzorgende bestanddelen zorgen voor een satijnzachte huid terwijl de subtiel reflecterende glitters in de bodylotion de huid een mooie shimmer geven. Breng een klein beetje aan voor een subtiel effect, of breng extra veel aan op je lichaam voor dat te gekke feest of verjaardag waar jij het stralende middelpunt wil zijn.

Waarom een bodylotion met glitter gebruiken? 

  • Je huid wordt goed gehydrateerd
  • Je huidt krijgt een mooie shimmer

Bodylotion met glitter

Ben jij op zoek naar een fijne bodylotion met glitter? Dit zijn onze aanraders!

Estée Lauder Bronze Goddess Body Oil

N Beauty Perfect Golden Glow Body Oil

e.l.f. Retro Paradise Glow Up Bodyolie

Rituals Cosmetics Body Shimmer Oil

Nuxe Huile Prodigieuse Or Shimmering Dry Oil

Therme Toscano Secret Shimmer Oil

Shimmer bodylotion

Of het nu zomer of winter is, shimmer bodylotion aanbrengen is altijd goed voor je huid. In de winter kun je altijd vaker last van een droge huid hebben en daarom is het ook belangrijk om deze goed te hydrateren met een bodylotion. Je kunt dit bijvoorbeeld doen na het douchen of het baden. In de zomer kan je huid ook snel uitdrogen wanneer je bijvoorbeeld een hele dag in de zon hebt gelegen. Een bodylotion met shimmer effect aanbrengen geeft je huid dan de verzorging die die nodig heeft, plús je huid ziet er extra shiny uit voor die beach party in de avond. Een bodylotion met shimmer meenemen op vakantie is daardoor helemaal niet zo’n gek idee. 

In plaats van bodylotion kun je ook bodyolie gebruiken om je huid mee te hydrateren. Waar een bodyolie meer vet bevat en een lotion meer water, zijn ze beide goed in het verzorgen van de huid. Een olie kan daarentegen wat langer nodig hebben om in te trekken in je huid, hoewel er ook veel droge olies bestaan die sneller intrekken. Een bodylotion kan wel meer verkoeling bieden door het hoge watergehalte. 

Wil je in plaats van een bodylotion met glitter ook eens een bodylotion met zelfbruiner proberen? Een bodylotion met zelfbruiner zorgt vaak enkele dagen voor een zachte bruine tint. Het enige nadeel is dat je de bodylotion wel egaal genoeg moet uitsmeren, wat erg lastig kan zijn. Ook kunnen je handpalmen door het uitsmeren een oranjegloed krijgen wanneer je deze niet goed afspoelt. In de zomer kun je een zonnebrand met bronzer gebruiken. Hierdoor lijk je gelijk bruin, zonder dat je al veel zon hebt gepakt.

Aanbevolen artikelen